19

м дааа

преди 4 години

Как може някой да очаква от един озлобен човек , жаден за мъст да създаде религия на любовтаи мира. Всеки знае че Мохамед е бил беден не защото е искал да проповядва въздържание от материалното , а защото е останал без наследство и бизнесът му не потръгва и като го изгонват от града , прави една разходка до другия град и благодарение че му се е присънил всевишният събира последователи, с помоща на които се връща и с огън и меч си отмъщава( оправданието е че не изповядват истинската религия).

18

Анонимен

преди 4 години

Ако беше дождрапала до Франция, сега сигурно щеше да ръга полицаи с ножове.

17

Fate

преди 4 години

Тая предизвиква по скоро отвращение отколкото състрадание

16

Я па я..!

преди 4 години

Когато няма новини за убийства , катастрофи и такова безсмислие е новина.Кво да праиш ? И журналистите леб трябва да ядат.

15

Handel

преди 4 години

Чакайте малко, че нещо се обърках... принцеса *Латифа* ? И финландка? В Дубай? Какат ка принцесата, която уж била държана в изолация, има приятелка финландка?

14

Онанимен

преди 4 години

14, напротив, има.Все още има живи цели 9 светци на този свят. След като и последния от тях умре и няма нов, Господ ще отвърне лице от хората, както го е напратил при потопа. Когато стане това, а то ще е скоро, ще може спокойно да се нанесат ядрени удари по цялата земя. За хората вяче няма да има значение, защото така или иначе всички те ще изгорят в адските пламъци.

13

Естет с шалче

преди 4 години

Светът е толкова сбъркан че няма никакъв смисъл да се прави каквото и да било.

12

Анонимен

преди 4 години

До Унуфри Разбрах ,че някога ,в една галакт ...пардон ,една демократична ислямска държава ,преди много години, я камилата ,я камиларя ....И нищо за Хашоги ,одран от едни други демократи ?

11

Ясно...

преди 4 години

Ориенталски особености . Та в тази част на света едва наскоро позволиха на жените да излизат без придружител и да карат кола ... но все още ако някой ги види без черната торба на главата следва пребиване с камъни . Демокрация , мир, справедливост...И явно така е правилно защото верните поддръжници на мира и демокрацията САЩ , въобще не се и канят да изпращат войски в тази страна както направиха в Сирия , Ирак, Либия , Египет ... Там всички убийства са миролюбиви убийства . Демократични ...

10

Додо

преди 4 години

Всичко е наред и няма основание никой да се притеснява, бидейки роднините на Латифа са мохамедани, а ние всички знаем, че исляма е религията на мира и любовта. А ако някой не е съгласен е расист, въпреки, че абсолютно никой не може да каже каква раса е исляма.

9

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да напишете,че това е дъщерята на Мохамед бин Рашид ал-Мактум, министър-председател и вицепрезидент на Обединените арабски емирства, както и емир на Дубай. Tя и сестрите й са под "домашен арест" от както са родени. Тина Яхиайнен е финладка занимаваща се с фитнес инструктажи и приятелка на Латифа и и помага да избяга, но ги хващат до бреговете на Индия, заедно със Hervé Jaubert, французин от спец отрядите.

8

Ценител

преди 4 години

Queen Latifa не беше ли рапърка? Нищо не разбрах от тая статия

7

Анонимен

преди 4 години

Незавидната съдба на една принцеса!Бедното момиче!

6

Хахаха

преди 4 години

А Тиквата отиде днес да прави бизнес с тия недоеволюиралите...Ама вие пак за него си гласувайте, парите не миришат :-)

5

Анонимен

преди 4 години

Какво не разбра ? Какви *** са арабите в Дубай ли ?

4

Анонимен

преди 4 години

Абе вие да не сте катуни бе че нищо не разбрахте?

3

Унуфри

преди 4 години

Някой разбра ли за какво става въпрос

2

Komentator

преди 4 години

До редакцията: в тази статия няма никакъв смисъл. Не сте написали никакъв увод в историята или заключение. Направо се копирали явно текстът от средата. Пълни безсмислици

1

Светозар

преди 4 години

" Това, което спасява Яхиайнен от сигурна смърт, е видеото, което Латифа публикува "==========================================================Нищо не разбрах от тази статия, хеле пък от цитата. Коя е тази принцеса, коя е Яхиайнен, коя от двете е застрашена. Латифа и Яхианен едно и също лице ли са ? Финландка какво прави в Дубай и защо са били до брега на Индия, който е на 2000 км от Дубай ?!