12

Един

преди 4 години

Всеки с малко акъл напуска Лос Анджелис. Положението там отива към нова чумнa епидемия.

11

Анонимен

преди 4 години

Тука или невежи пишат или незапознати. В оперите са си като едно голямо семейство. Тва са си артисти хора, разкрепостени.

10

коментар

преди 4 години

Доминго е изкпючителен драматичен тенор и хубав мъж и интересно ми е дали не го обвиняват отхвърлени от него кокони?

9

друг емигрант

преди 4 години

Испанците са големи поцелуйковци.При всяка среща на познат или при запознанство се прегръщат и целуват.Това за тях е добро възпитание.Кой знае на какви е попадал сеньор -маестро Пласидо Доминго.Я някоя грозна англичанка-студена,като ледник....я някоя глуповата ,,американка",я някоя красавица рускиня с високо мнение за себе си....или японка със смирен поглед...Рискове на професията...

8

емигрант

преди 4 години

Ами дайте имената на тези пойни оперни птички.Да излязат и да кажат смело. ,,Този ме на.....насила....,без аз да желая" .- Да посочат мястото,хотел,сцената, ресторанта, двореца.....Иначе за мен 50% е истина.....

7

Анонимен

преди 4 години

Поредната онеправдана жертва на митутките :(

6

Анонимен

преди 4 години

Тия певачки, певички, артистки, моделки и кви ли не... айде моля ви се. Тва там си е част от занаята бе, седнали да ми се правят на майки Терези. Предлагат се на всеки от който им зависи роля или изява, после, а не бе той ме налази, мръсен педофил.

5

Анонимен

преди 4 години

В периода за който го обвиняват за посегателства , той не е бил директор , нищо не е зависело от него ,така че са могли да се защитят , но не са го направили.Сега като са минали много години и са му останали само едни пари го набеждават да го оберат.

4

Иванов

преди 4 години

Много подло. Разни анонимни доноси тиражирани пред целия свят. И то за неща от сорта на опипване преди 30-40 години.

3

Анонимен

преди 4 години

Сега тези, дето го обвиняваха, да седнат и да станат директори.

2

БПФ

преди 4 години

Що за свят е тоя, в кои най-достойните хора не могат да се защитят от клевети? Още хан Крум е наказвал тежко клеветниците - и с право. Ако подобни обвинения не бъдат наказани или бъдат разобличени, клеветниците трябва да влизат в затвора !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Какво ли не правят добрите жени за негово Величество човекът.