14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Ами то и в Испания са такива умивалниците. Смесваш водата там, където плюеш.

13

Анонимен

преди 4 години

Виждали сме. На идеята им не е да се измиеш с течаща вода, а първо да напълниш умивалника и да се измиеш в него, сигурно за пестене на вода. Вероятно има наблизо и цукало ;)

12

Анонимен

преди 4 години

Виждали ли сте английска мивка (умивалник)? Това е някакво адско нещо. Има 2 чучура. Един за топла и един за студена вода. Точно така - не се смесват. И да си измиеш ръцете като психо ги местиш ту наляво, ту на дясно. Та цялата им политика на англичаните е такава. Ем така, ем онака. Тия щом една скапана мивка не могат да направят - какво да очакваме от тях?

11

Анонимен

преди 4 години

Британците изобщо не подозират, че дават един чудесен повод на Ирландия да се събере. Както и Шотландия да обяви независимост. И какво ще остане? Индийци, араби и румънци в Лондон. Това лято бях. Все едно съм в Столипиново в Пловдив, но без каруците и със скапано време.

10

АнонимеН

преди 4 години

КАКТО СМЕ ВЛЕЗНАЛИ В ЕС ТАКА МОЖЕМ И ДА ИЗЛЕЗНЕМ НО АКО ГО СТОРИМ ГУБИМ ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ КОИТО ЕС НИ ДАВА!!!БРИТАНИЯ ДА СЕ МАХА МОМЕНТАЛИЧЕСКИ ОТ ЕС , ТЯ НЯМА НИКАКВО ПРАВО НА НИКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ ОТ ЕС НИТО КОМПЕНСАЦИИ НИТО НИЩО ЩОТО ЕС Я ИЗДЪРЖА С БЕЗМИТНАТА СИ ЗОНА!! НАСЕЛЕНИЕТО НА БРИТАНИЯ ЗАЯВИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И САМО БРИТАНИЯ НЕПРЕКЪСНАТО ДОГОВАРЯ ТОВА И ОНОВА С ЕС ВМЕСТО ДА СЕ МАХНЕ НА МИГА!!!БРИТАНИЯ ОТЛАГА ИЗЛИЗАНЕТО, А НЕ ЕС И ТОВА Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО НА ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ!

9

АнонимеН

преди 4 години

До bafffТУК НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА ЩОТО ТЕЗИ КОИТО ПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ ПОВЕЧЕТО ИМАТ ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ!!БРИТАНИЯ Е ВЛЕЗНАЛА ПРИ ЕДНИ УСЛОВИЯ В ЕС МОЖЕ ДА ГИ НАПУСНЕ ПРИ СЪЩИТЕ!!!И ВСИЧКОТО ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!!! И ДА Е ЛОШО ЗА БРИТАНИЯ ТАКА РЕШИ НАСЕЛЕНИЕТО НА БРИТАНИЯ!!!! И ТО МОМЕНТАЛНО ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНО!!КОЙ СИ ТИ БЕ, ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШ НА ВЗЕТОТО РЕШЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА БРИТАНИЯ ДА НАПУСНАТ ЕС МОМЕНТАЛНО И НЕИЗПЪЛНЕНО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БРИТАНИЯ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБЕ!

8

bafff

преди 4 години

след всяка статия за брекзита като чета форума установявам че бг не са наясно къде се намират те, на кой свят са те, но с голямо усърдие се скъсват да плюят по англия, която е нагледен пример как се бориш за независимост от либерасткия ЕС който им е сложил примка и само я затяга при всеки опит да се измъкнат.С влизането си в ЕС на всички на секундата ви се слага такава примка и щом ви харесва нека е.

7

Аватар

преди 4 години

Баш ме боли за УК и за Борко лудото. Тоа е казал След мен и потоп...

6

Св

преди 4 години

2119 г.Новият британски премиер отива да иска ново отлагане на БРЕКЗИТ в Европарламента. Никой вече не помни откъде идва тази традиция, но привлича милиони туристи от цял свят.

5

Анонимен

преди 4 години

До Питър:Питър , много си П.ррост !!!

4

Питър

преди 4 години

До VПроблемът, е че *** джонсън иска, ако не е на неговото, да напусне без сделка, което означава и, че няма да плати дължимите за развода милиарди. С такъв *** може ли да се договаряш? Не стига, че станаха за смях на целия свят, но и продължават да се държат така, все едно всички са им длъжни. Но това няма да е още дълго - в момента, в който разкарат Тръмп в щатите и тая вълна на кретено-популисти ще се изплиска в отходния канал. А джонсън е за затвора, в петък съдът ще гледа

3

V

преди 4 години

И къв е проблема да се напусне ,а след това да се договарят ??? Той човека си го е казал .- Аз гласувах против ,но ме дразни че докато аз се съобразявам с мнението на мнозинството ,политиците не го правят сякаш са над закона. Брегзита няма нищо общо с търговските споразумения .Те могат да се променят ,ако не са взаимноизгодни .

2

АнонимеН

преди 4 години

ИМА ОЩЕ МНОГО ДА ГИ БОЛИ ГЛАВАТА ЩОТО ТОВА ТЕАТРО НЯМА ДА СВЪРШИ СКОРО!!!БРИТАНИЯ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ, ЧЕ ИСКА ОЩЕ ВРЕМЕ ОТ ЕС И , ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ДОГОВОРЯТ ГРАНИЦИ И ДРУГИ НЕЩА КОИТО СИ ИЗМИСЛЯТ В ПОСЛЕДСТВИЕ

1

Анонимен

преди 4 години

Просълзих се. Ся ставам, вадя си пръста от носа и отивам да си разплета единия чорап.А сега сериозно - *** народ - слаба държава. Да, ама ги оставиха да гласуват....