21

Анонимен

преди 4 години

Успех на голямата Ивет! Не е никак лесно да се бориш с тези черни газели !

20

Въпрос

преди 4 години

Класирала се е на финала или за финала? Авторката да обясни, защото смисъла е различен.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ако руснак беше строшил крака на Ивет, този факт щеше да бъде напомнян при всяко нейно участие. Понеже чернокож атлет я осакати и на практика я лиши от възможността да бъде най-бързата жена в света, това се премълчава.Направо се крие !Бас държа, че малцина от вас си спомнят случката, а именно тя е причината днес Ивет да е 7-***-8-*** вместо 1-ва или 2-ра ...Така е политкоректно !

18

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ама, слугинските евроатлантически медии в България и дума не обелват за онзи инцидент, който съсипа Ивет Лалова. Мълчат !Мълчат, защото не е политкоректно да се напомня, че преди повече от 10 години Ивет биеше всички на 100 метра.И беше още съвсем млада ..И тъкмо вече я виждахме като бъдещ велик шампион и хоп ... На едно състезание в Гърция при загрявката един чернокож атлет я блъсна и строши зверски крака и на няколко места.Ивет лежа в гипс близо година. Лекарите дори я отписваха ...

17

ogin

преди 4 години

Силна е

16

то спорт

преди 4 години

Не мина ли това допинг наказание, а и да не е руснаците са си водещи в спортовете въобще, така че всеки да си гледа в копанката, моля ви не се зсяждайте! Всеки Тсм си е заслужил мястото с много труд и пот!?Световно Е!

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Със седмо време от осемте финалистки ...Ако не е последна на финала ще е успех.

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 9ПОСТИЖЕНИЕТО И НЕ Е МАЛКО , ЗАЩОТО ПРИЛИЧА НА ЖЕНА!! А ОНОВА СЪЗДАНИЕ В ДЯСНО ДЕТО Е НА ИНЖЕКЦИИ АНАБОЛИ И ДЕХИДРОТЕСТОСТЕРОН СИ МЯЗА НА МЪЖ!.....Айде бре хапчев, пак ли си намаза *** с майонеза? Имаш ли си на предтава през какви проверки минават за допинг и анаболни стероиди? Тамън напишешнещо смислено и после се изходиш по темата!

13

O

преди 4 години

Най-добрата с най-грозната татуировка на корема

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10И какво и има на произхода? Ако ще и ромка да е, жената е симпатична и с повечко акъл от накои други българки с огромен силикон и мутрагески манталитет!

11

Анонимен

преди 4 години

Браво на Ивет! Сега 3-а, за финала й пожелавам 1-а или поне 2-а. В никъв случай 2-бъ.

10

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече остарява, толкова повече лъсва произходът й.Има неща, които могат да се крият до време.

9

АнонимеН

преди 4 години

ПОСТИЖЕНИЕТО И НЕ Е МАЛКО , ЗАЩОТО ПРИЛИЧА НА ЖЕНА!! А ОНОВА СЪЗДАНИЕ В ДЯСНО ДЕТО Е НА ИНЖЕКЦИИ АНАБОЛИ И ДЕХИДРОТЕСТОСТЕРОН СИ МЯЗА НА МЪЖ!

8

Хан Крум

преди 4 години

БРАВО ИВЕТ - ОГРОМНО БРАВО!!!

7

АнонимеН

преди 4 години

ЕДНА АФРИКАНКА БОЛНА ОТ ВИТИЛИГО ИМАШЕ РЪЦЕ БЕЛИ КАТО КОФИЧКА ЗА МЛЯКОТЪЙ, ЧЕ ПОД ТАЗИ ПРЕПЕЧЕНА КОРИЧКА СЕ КРИЕ БЯЛ ЧОВЕК!

6

Сънародник

преди 4 години

Браво момиче! Мачкай!

5

Анонимен

преди 4 години

Ивет е страхотен спортист.Шапки долу пред нейната упоритост,дисциплина,талант. За съжаление в най-добрите й млади години трябваше да лекува контузия и не мога да вземе медал от големи първенства.За съжаление не виждам в България други млади атлети,които да се изявяват на това ниво.На Ивет за всичко, което е направила за спорта БЛАГОДАРЯ

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Евала й правя, че толкова години поддържа такова високо ниво срещу черните мутанти......Нищо им няма на черните, хора като нас. Има интелигентни, таапи, прости, умни точно като в нашето общество. Познавам доста черни жени женени за българи и мога да кажа че семействата са им здрави и функционални! Браво на Ивет, много симпатична жена!

3

Анонимен

преди 4 години

кефи ме ,кат бат федерер е,ще ги мачка още дълго,а и винаги е усмихната и позитивна,имам чувството,че е готин човек,бих искал да я познавам,но и тъй и се радвам

2

Анонимен

преди 4 години

Евала й правя, че толкова години поддържа такова високо ниво срещу черните мутанти.