150

Анонимен

преди 4 години

.За подобни цени хората както споменаха в Флорида си купуват двуетажни къщи с по 3 спални-------Да-да....Баш така е ама нема нищо общо.Освен това да ми влизат крокодили и гърмящи змии в задния двор - не, мерси! Заври си Флоридата на едно място.

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 143Икаш да ми кажеш, че "кореняците", които имат пари, живеят пир мама и тате, докато мама и тате не си заминат и остват в същия апартамент, или не си купуват нво жилище на по 25-6 години, в момента, в който започнат да изкарват пари?Не ...

148

Анонимен

преди 4 години

До ЕлементарноПо тая логика, апартамент в Копенхаген, който в София е 110 000 лева, не би трябвало да струва 880 000 лева, а далеч по0малко, защото данъците там са МАСИВНИ.

147

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150Да, сигурен съм, че 20 000 програмиста, които взимат над 3500 лева, избягват старите панелки и живеят само в новите квартали, вдигат цените на панелките в Люлин ... където живеят 5 пъти повече хора от всчички програмисти в страната.

146

Анонимен

преди 4 години

София е Силиконовата долина на източна европа - горе долу толкова ИТ специалисти колкото Берлин - това води до ръст на всичко включително и на имотите - справка Сан франциско - ако тук ви се струва скъпо проверете цените там!

145

Умният

преди 4 години

Балони за балъци

144

Елементарно

преди 4 години

Цените *** имотите в България се качват,защото данъците са смешно ниски.И хората инвестират.

143

Анонимен

преди 4 години

Измислена история за немислещи хора. Не разбирам защо трябва да плащаме нещо в пъти повече от себестойността му и да се радваме че сме между ***. ЦЕните са подобни и там където средният семеен доход е 120К долара годишно.

142

Анонимен

преди 4 години

Тук всеки иска да граби и после цял живот да лежи , яде и пие на малкото, които разчитат на двете си ръце и акъл.Пример застрояването на черноморието. Всчки собтсвеници живеят благодарение на земята, която са наследили. Иначе щяха да ринат ла....*** в Германия.

141

Анонимен

преди 4 години

АКО МИНА С ГАЙГЕР МЮЛЕРОВ БРОЯЧ ЗА РАДИАЦИЯ ИЗ СОФИЯ ПОКРАЙ ВСИЧКОТО НОВО СТРОИТЕЛСТВО ЩЕ УПЛАША И ПУТИН И ТРЪМП ВЗЕТИ ЗАЕДНО

140

Американец с паспорт

преди 4 години

Тези цени може да си ги заврете нали знаете къде.За подобни цени хората както споменаха в Флорида си купуват двуетажни къщи с по 3 спални Само българският андрешко и празноглавец е съгласен да живее в мърлящина до шия отвсякъде мърляци да го управляват мърлява заплата д аму дават да му е зле но да си е държавата в която от поне 200г няма нито един българин останал.Дори и мангасянските ви uроди се изнесоха към Германия шото имат повече акъл в глаот вас смешници плащащи по 200 000 евро за нужници

139

Анонимен

преди 4 години

Истината е друга! Много хора работят навън и нямат акъл да направят бизнес или нещо подпбно. Просто мишкуват 20 години в някой склад в Англия и хайде да купим за дИтето апартамент в София, да става столичанин. Затова се вдигнаха и цените така! Июа и др заблуда. Тези кол центрове с по 1500-2000лв заплата. Станаха модерни и хората идват в София и теглят 100 бона за да върнат 300 след 25 години. Ама не може треа да сме елитни. Затова има и спекула!

138

Анонимен

преди 4 години

Този сайт не знам откъде намира тези данни и изкарва положението розово ама не е! Какви доходи? С колко? Някой смята ли инфлацията за тези години или не? По малките градове и села какви цени на имоти са се вдигнали че не схващам. В северозападна Бг вече за 15к лв може да си вземеш двустаен. Само тъпизми пишат тези!

137

Анонимен

преди 4 години

Снощи забелязах че вече се продават 2-ни кочинки от 60 кв.м за 1350? на квадрат. В Маями е по евтино и много по хибаво при заплати 4000$ на месец.Ще събират пайжини и а дано галират всичките стройтели и предприемачи.

136

Анонимен

преди 4 години

Десетки такива статии се пуснаха само в този сайт. И всичките с данни до 2018-та. А вече сме последното тримесечие на 2019-та!!! Защо няма информация за цените и сделките последните три тримесечия? "Липсата на инфирмация също е информация", ме учеха в университета. Колко поредни тримесечия в справките на съдебната палата най-голям спад на доходите се отчита от сделките с недвижими имоти? Там е и отговора. Успех на "инвеститорите"! Дано знаят кога да спрат. Това е проблема при хазарта.

135

Sonq

преди 4 години

В Нотингам цените са същите като в Пл и Сф. А там повече пари ще спечелиш от наема

134

Анонимен

преди 4 години

ИМА НА МНОГО ПРЕКРАСНИ МЕСТА В ГЪРЦИЯ, КЪДЕТО ИМОТИ ОТ ТУХЛА СА ПО ЕВТИНИ ОТ 50/60 ГОД ПАНЕЛКИ В СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, БУРГАС- СПРАВКА- ПОСЕТЕТЕ САЙТОВЕ ЗА ИМОТИ В ГЪРЦИЯ И КАТО СТАНА НА ВЪПРОС ЗА ДОХОДИ- ГЪРЦИЯ 2019 Г МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- 751 ЕВРО НА 14 ЗАПЛАТИ.

133

PIIGS

преди 4 години

Бъркаш банки със строители , и ако сравняваш по цени село софия с лондон или париж , то софия е 8 глуха в ЕС , дали софи ще отиде до 5 позиция ......... питайте вожда.

132

Анонимен

преди 4 години

БУРНОТО строителство говори само за едно:В БГ много лесно се перат пари със строителство!Всичко друго е вятър и лъжа....+***...

131

Анонимен

преди 4 години

Хедж и това е.