110

Анонимен

преди 4 години

не ни занимавайте с това шизофренично подобие на момиче - да върви да се лекува в някоя лудница!

109

Анонимен

преди 4 години

Бе явно тук е пълно с фенове на кирпорациите че еколозите не са стока знам но като гледам ква злоба яко се лее почвам да се чудя абе вие сладури същите ли сте дето протестирате с ге.я фашист Джамбазки против глобализма на същите корпорации против фондация Америка за България и т.н.Щото ако сте същите хубав завой сте направили вече явно сте ултра неолиберали глобалисти и фенове на корпорациите и явно професията *** е много добре платена но за психология не пишете че половината сте с жълти книжки

108

До 87 ми,

преди 4 години

Грета Тунберг e с диагноза "Аспергер"-синдромът на нарушение на вниманието с хиперактивност (ADHD), обсесивно-компулсивно разстройство (OCD) и селективен мутизъм.Дааа бе, ако се яви на ТЕЛК в България ще й дадат точно 0 (НУЛА) % увреждания!!! Гаранция!

107

Анонимен

преди 4 години

Вече няма свобода на словото. Вече всички се мъчат да се изказват като девици невинни, та да не обидят господарите на света. Който не иска да остане без работа ще говори политкоректно.

106

Анонимен

преди 4 години

Откраднаха му детството на това дете. Но не корпорациите, а псевдо-еколозите с любезното съдействие на родителите й.

105

Анонимен

преди 4 години

Изкривена от расова ненавист фашистка физиономийка. Новата Адолфелина.

104

Анонимен

преди 4 години

Френски глупчо. Просто щведските социални трябва да си влезнат в ролята и да я пратят на училище.

103

Ха-ха

преди 4 години

Ново явление-Гретенизъм.Прилича и звучи като крет*енизъм....

102

анонимен

преди 4 години

Климатът наистина се променя необратимо, но не трябва да използваме децата в тази кампания за спасяването му! Така увреждаме психиката им и емоциите им! Като гледам погледа на това дете ми става жал! То е заложник на нечии огромни амбиции и вече му е отнето детството!

101

Ала-Бала

преди 4 години

Когато хората не вярват на разумните доводи и дори на собствените си очи и рецепторите си за температура, се налага да им въздестват чрез емоциите.

100

Анонимен

преди 4 години

Това става в света, когато лудите и сбърканите ги обявят за нормални и им дадат власт в ръцете. Сещайте се тепърва какви циркове ще има.

99

Анонимен

преди 4 години

Бил ги написал, ама не изразявали мнението му?! Значи взърката с главния мозък и двеигателняит апарат я нема и те се самонаписват, на автопилот. Де ги въдят такива де-или бре, и то шефове на национални музеи и галерии.

98

Анонимен

преди 4 години

Няма лоша Реклама!!!!-))))))

97

така като гледам

преди 4 години

достатъчно е да я опъне някой в междукрачието и ще забрави за всякакъв вид околна среда :))

96

Това е

преди 4 години

Чиста проба политическа педофилия!

95

Симо

преди 4 години

Грета Тунберг е аутист със сложна психопатична диагноза за която е характерно т.н. зацикляне на определена тема. Някой я знаел това и е зациклил Грета на тема екология. До колкото знам някакъв адвокат я пробутва и печели пари с милиони. Самото девойче и психо *** с 3 гр. мозък и с отсъстващо вътречерепно налягане. В главата му цари космически вакум. Аз съм сигурен че трудно би направила разлика между Канада и Канализация. Само не разбирам за какво я предлагат за награди .

94

ivailo

преди 4 години

Нали феновете на евроценностите забраняват на деца , да бъдат използвани за политически акции...А $$ зелените $$ какво правят с лудoтo Гретче ??

93

Анонимен

преди 4 години

Тя е ***, това е очевидно. Сее злоба и омраза това дете на вегани!

92

HT

преди 4 години

Момичето заформи едимн бизнес на едни ***. Нище "спасяваме" околната среад *** вие ни дайте пари от бюджета на държавата. Ако не го правите сте не заинтересовани за околната среда. Значи сте предатели ТОЕСТ ЛОШИ ХОРА. Правят ни властна драма - ако не харсвате зелените -значи сте лоши. Ако не плащате за екология - значи сте лоши. Ни сме добри защото мислим за екология- а парите ще ги ползваме за собтвени облаги.

91

Не мога да ...

преди 4 години

..повярвам, че един интелигентен французин ще каже толкова тежки неща по адрес на едно болно дете, очевидно използвано от определени политически и икономически кръгове в техен интерес..Гадна история!