12

Балтазар

преди 4 години

Явно "Фермата" е изчерпила съдържанието си.

11

Балтазар

преди 4 години

Порнографията, с която се акцентира като, едва ли не, чиста и непорочна любов, с подхвърляне на брутални и неприлични реплики между двама, не дотам млади и морални, като поведение, личности, действа отблъскващо и противно. Драги ми, Андрей и Иване, до тук не само, че нищо ново не показвате, но и допуснахте извращениена добрите наши нрави и традиции. И още: да се доказват, като модели хора, поставени в крайно противоположни битови условия, а приори е с предизвестен резултат, от което пък се губи интереса и тръпката да се следи формата на реалитито. Явно "Фермата" е изчерпила

10

Балтазар

преди 4 години

Фермата! Следях с интерес досегашните епизоди. Стремяха се да покажат една, що годе, реална селска битова среда, в която се развиваше действието, съпроводено с интересни, подчинени на фермерството състезания. В таз годишната ферма, за съжаление, най-напред, не бяха подбрани подходящи бедни или богати българи, поне малко-от малко, докосвали се до това за което са отишли: да издигнат ферма в традициите български. Обратно, виждаме лигли и глезльовци, дошли да си покажат простащината. Порнографията, с която се акцентира като, едва ли не, чиста и непорочна любов, с подхвърляне на брутални и н

9

Анонимен

преди 4 години

Такива предавания се гледат само в клозета!

8

Анонимен

преди 4 години

до 5 Божидар ДимитровМайка му е от Монтана на Емил Каменов, а баща му е от Враца, а иначе живее във Варна.

7

баста

преди 4 години

Това не е "Фермата: Нов свят".Това е поредната лиготия на тримата джуджаци-Андрешко,Иванушка и НикитУ Николов.

6

До 2

преди 4 години

То и Картицата беше тяхно, само че по друга телевизия

5

Божидар Петков

преди 4 години

До 2 Емил Каменов е от Монтана!

4

Дедо

преди 4 години

Туй момче,Тихомир,явно от толкова тежести и напъни мозъка му е изтекъл през ушите!Как може да се помпаш толкова,а едно дърво да не може да среже,да не може една дупка да изкопа или да не можеш да се наведеш?Мускулите трябва да са еластични,сухожилията и те трябва да се тренират!Смях и подигравки!

3

Анонимен

преди 4 години

Измислената "Ферма" на яловите сценаристи и некадърните продуценти от години са с незначителен рейтинг и пийпъл-метрия, но милионите се изпират в "правилна" посока и ОПРОСТАЧВАНЕТО - Славчо-неСлавчо, си върви с пълна пара.Важното е, че "Нова" ви имитираха в още по-комичен вариант, купен за много милиони от Колумбия, и пропаднаха с още по-гръмък трясък от БТВ - е, ако и това не е повод за гордост!Браво, некадърнъци ненаГЛЕДАЕМИ! Погребахте два просташки канала!

2

Анонимен

преди 4 години

Шоу правеше оная двуметрова горила от Враца Емил Каменов в Къртицата преди 5 години. Сега е много зле положението и не им се получава на тия двамата смешници Иван и Андрей.

1

Анонимен

преди 4 години

Това било Шоу на тези двамата иддиоти Иван и Андрей и техните маллоумни реалити предавания?Вие съвсем изперкахте, бе!