26

аре ся

преди 4 години

Всичките силикони ,червила , прически , деколтета , къси поли и пр- имат за цел да предизвикат сексуален интерес у мъжа и когато той го прояви ,тя пищи МИ ТУУ! Ми тогава фичка ли лелина !

25

Kireto

преди 4 години

Откога сексуален тормоз е, когато се доближи фотографа близо до теб в полуголата ти фотосесия. Тази не беше ли стриптийзьорка, впрочем?

24

Глупости

преди 4 години

Мъни, мъни, мъни мъст би фъни ин дъ рич манс уорлд! Всичко е за пари и реклама. И странното е доближаването, днес две момичета застанаха до мен в метрото, подчертавам две, но аз се поместих, малко се уплаших, но оцелях. И това движение ме тоо, сигурно над 90 процента от случаите са лъжа.

23

Anonimna

преди 4 години

Даваха по discovery chanel тия от порното какви наркотици взимат на снимки и колко са богати и ненормални. Тоя свят не върви на добре

22

Anonimna

преди 4 години

А аз на един в автобуса през шортите му усетих оная работа в блъсканицата. Малко се ужасих ама какво да правя.добре че слезна

21

Анонимен

преди 4 години

За Карди Б се говореше преди време, че през стиптизьорския и период е дрогирала някакъв богаташ и го обрала. Тогава се оправда, че е направила каквото трябва, за да оцелее.

20

Анонимен

преди 4 години

Една бабка как ме гледаше в тролея,аййй...това си е сексуален тормоз.Искам обезщетение.

19

1

преди 4 години

Днес, на слизане от трамвая, едно младо момиче ме хвана за задните части!!!Много бързало да слезне, та за това ме подканило по този начин!!Къде и пред коя институция да подам оплакване за сексуален тормоз???

18

Анонимен

преди 4 години

От цялата тази секс постановка много се облажиха адвокатски кантори които подстрекават жените да се пишат жертви!След което мастит адвокат посещава истинската жертва мъжът и съобщава,че преди еди колко си години се ,,провинил" и ако заплати тлъста сума ,ще се споразумеят и нещата няма да стигат до съд!Много шефове във фирми са се е изръсили с тлъсти суми.Всичко е до пари!

17

Анонимен

преди 4 години

Хм , не я знам тая , но като я гледам така , си мисля ,че И се е искало да има сексуални намеци ама нямало - и сега недоволна .

16

Anonimna

преди 4 години

Тия в порното са доста богати. Имения в САЩ имат. Обаче им е бъгнат софтуера. Предпочитам да съм си беднячка но с чиста съвест

15

толерантен

преди 4 години

Очаквам, към Миту да се присъединят и порно"актриси". В техния бранш поне "тормоза" е документиран, професионално. "Няма мърдане", както казва Баце.Пък операторът как се приближава и къде. Не е за разправяне. Ше фърчат милиончета. На стари години.

14

Анонимен

преди 4 години

Не е искала да й снимат пъпките отблизо, ама инъче сексуален тормоз.

13

Анонимен

преди 4 години

Тази толкова е грозна ,че си прави нарочно реклама ! Трябва човек да е луд да си легне с това квазимодо !

12

Анонимен

преди 4 години

"Изпълнителката за първи път проговори за ужасяващо преживяване, когато е била в началото на кариерата си. Тя сподели, че по време на една от първите си фотосесии, фотограф се е опитал да се доближи максимално близо."Ужас ли бе да го опишеш. Кой ги пише тези глупости бе?

11

Бай Шиле

преди 4 години

Педрашила се е за кешовица и за кариера като млада сега реве.Га яде кюфтета не рева сега риевеш.

10

Анонимен

преди 4 години

"Тя сподели, че по време на една от първите си фотосесии, фотограф се е опитал да се доближи максимално близо."Добре, че не се е здрависал с нея, че щеше да се води изнасилване.

9

Каракочев

преди 4 години

И какво?

8

Анонимен

преди 4 години

Тая в текстовете и само полови органи и вулгаризми, ама иначе е жертва на сексуален тормоз, защото фотограф се доближил до нея.

7

Анонимен

преди 4 години

Фотографа се приближил близо до нея!!!И,какво?Шефа на много правилно й е отговорил.Това,ще продължава докато и Ние ,мъжете не започнем да се правим на сексуално изтормозни с подобни случки!