120

Агенция Синхуа

преди 4 години

След проведената среща с българския министър-председател Бойко Борисов от управата на южнокорейския автомобилен производител "Хюндай" съобщиха, че новия завод на компанията за Източна Европа ще бъде в Турция.

119

Анонимен

преди 4 години

мачкай ББ комунистите!

118

Хвалипръцко

преди 4 години

Има опасност премиера да страда от тежък Алцхаймер...И тоя човек има власт.... Ужасссс

117

Възмутен

преди 4 години

Айде спри се бе Пинокио! Носа ти до коленете стигна то не бяха заводи,аутобани,инвеститори дето си стрОшиха краката и колите по твоите пътеки.....пардон,магистрали

116

Анонимен

преди 4 години

Тоя перко какъв финал го гони!!

115

1

преди 4 години

До ха-ха,сигурно летвата,която счупи,го е ударила,по главата,че още се надява на Фолксвагена,да дойде в България,той няма да дойде,но Лаура Кьовеши,първо,щяла да посети България,като Гл. Прокурор на ЕС.

114

ха-ха

преди 4 години

А пък от Фолксваген казаха,че са на финала с Турция. Вие с Плевнелиев продължавайте да си прогнозирате.

113

Анонимен

преди 4 години

докато не се отървем от анархо - комунизма в който ни вкараха, е все тая кой управлява.

112

Анонимен

преди 4 години

Докато на власт е олигархията ДПС/ГЕРБ/БСП, в България няма да стъпи крупен инвеститор.

111

Анонимен

преди 4 години

По добре да инвестира в България Хюндай,от колкото Фолксваген.Немеца е стиснат нацист.Зплатите в Кауфланд са 700лв масово ..който не вярва - нека провери

110

1

преди 4 години

До ХАХАХХАХА,ти с този мутирал ганьофски мозък,само за бизнесмен ставаш.

109

Анонимен

преди 4 години

ББ трябва да използва момента, в който Германия си следва собствените интереси напук на ЕС и да изкара малко смислен български интерес на мегдана.

108

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Във Франция турците работят общи работници, миячи в автомивки, дюнерджии, качествен персонал. Готови са на всякакви унижения да останат там, явно в Турция не им се връща на никаква цена. А българите работят в бизнесрайоните. Така е братя турци, дедите ви като са налундзили ч а лмата са ви обрекли на бедност и простотия-ГЕРБ И ДПС ТОВА СА ВИ ПАРТИИТЕ ХАХАХАХА МОЖЕ И ЗА ЕВРОРОМА ДА СЕ ЦАНИТЕ

107

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй турчин, като ти е толкова мила Турция, айде Къпут хаха куле и изчезвай. Да поживееш в мохамеданския рай Пуйката. ПП Вземи си и Боко за валия на Ердоган

106

Анонимен

преди 4 години

ми то - комунистите, докато бяха на валаст, се занимаваха да крадат държавата и народа.

105

Анонимен

преди 4 години

Политиците по света обикалят и правят всичко възможно за да привлекат инвестиции, а нашият главоч-пехливан отишъл чак в корея и вместо да свъши нещо смислено, той взел да рита дъски пред смеещите му се дипломати и индустриалци! Гледам,всички го плюят, а КОЙ вече десет години гласува за този хитрец-мутраген?Сигурен съм, че на следващите избори ще е същото, народът е много ***!!!!!

104

Анонимен

преди 4 години

Какъв VW, да идва Hunday, явно немците предпочитат да работят с турци.

103

Анонимен

преди 4 години

До 100 "В Турция няма качествен персонал"В Турция има няколко десетки милиона младежи под 30 години, готови да бачкат здраво.Освен това турският работник е много по-дисциплиниран и там всеки си знае място.В България останаха няколко хиляди мамини синчета които искат " Работа от 08.00 до 17.00 часа. Без нощно смени, без събота и неделя, без тежък физически труд,без никакви специални умения. За предпочитане на стол в офис. За под 2 000 лв, няма да ви работя. мама и тате ми дават за кафе."

102

до 87

преди 4 години

Ами той Бойко иска да се разкара навсякъде по света безплатно и да го потупат по главата. Дори не говори сносен английски,че хората му се смеят на Запад като каже нещо без преводач.Бойко, Бойко що не си остана в МВР? За премиер не е достатъно само да говориш сладки приказки, да даваш напразни обещания и да режиш лентички, докато народът ти да тъне в бедност( добре де изключвам калинките ти в парламента).

101

Анонимен

преди 4 години

Долу завистниците,мързеливците и злобарите!