34

Велес

преди 4 години

-Абе,тая булка, депутатката, Гербаджийката, чини ми се е объркала дефибрилатор с епиолатор....

33

ГАДОРЯН

преди 4 години

В дискотеките задължително! Че там има сериозни рискове за младежта. Пият, друсат се, бият се. Мдаааам. И в сладкарниците, че там баби реститутки ходят много и трябва ги пазим.

32

Анонимен

преди 4 години

На кого ли му светна крушката.Това вече го има почти навсякъде и наистина спасява човешки живот.

31

Д.Дариткова

преди 4 години

Образование: Магистър по медицина от Санкт Петербургския медицински педиатричен институт. Специалист по педиатрия и обща медицина. Магистър по Здравен мениджмънт от Медицинския университет в София.Професионален опит: Народен представител от 2009 г., председател на Комисията по здравеопазване в 41-то и 43-то Народно събрание.Преди избирането й за депутат през 2009 г. е общински съветник в Смолян.Работи като титуляр на практика за първична медицинска помощ. Да си скъса дипломата.

30

WOW

преди 4 години

В чужбина съм виждал на доста обществени места да има - явно има смисъл. Особено в Монако има почти през 200 метра, който е ходил знае.

29

Каракольо

преди 4 години

Некой ще си помисли ,че е уред за масаж на пети....

28

Хан Тервел

преди 4 години

За да ползваш дефибрилатор трябва да си дипломиран лекар, да имаш екип, да можеш да поставиш диагноза и да има последваща лекарска намеса. Нали ще убиеш човека ако сбъркаш.Аман от администратори които само пишат закони...

27

Анонимен

преди 4 години

Новите идеи ще напълнят старите бездъни джобове на ненаситните политици за съжаление с нашите пари. Оставка .

26

До Жо

преди 4 години

Защо ти е линейка,всеки е шил копче.Да закриват болниците,ще се оправяме сами.

25

Жо

преди 4 години

ОЧАКВАЙТЕ и други гл/пави идеи!Например, да се поставят скалпели, за да си правим операции на апендицит в полеви условия. Виждаш, на улицата някой се гърчи. Режеш му корема, махаш апендикса и викаш линейка да го зашият.

24

Гост

преди 4 години

Дефибрилатор ,цена 2975,08лв.Далавера брат.

23

Анонимен

преди 4 години

Дефибрилатор не се използва в много редки случай и само при искане от лекър в определената ситуация.

22

За такъв народ такъв

преди 4 години

буй. Да, но ние продължаваме да се свиваме и да им търпим простотиите, хора без здравна култура в случая решават здравни въпроси. Така се получава, когато некомпетентни се занимават с неща които не разбират.

21

Анонимен

преди 4 години

Като за начало да сложат по един в линейките, пък после да мислят за моловете. Простотията на управляващата администрация придобива небивали висоти.

20

Константин

преди 4 години

Koй ще я окаже тази помощ, нали трябва да си компетентен и другото което е, ако се окаже некомпетентна помощ после на оказващия ще му се ... мамата. ***, разбиха здравеопазването и сега всеки ще лекува ближния си! Бах б.клуците човек.

19

Анонимен

преди 4 години

Наистина някой хора са гледали прекалено много филми.Дефибрилатор се ползва всъщност МНОГО рядко и то се използва основн когато пациента изпадне в сърдечен арест. Нещо което случаен минувач няма как да знае или да направи диагноза по външни белези.

18

Анонимен

преди 4 години

Абе те една лепенка не могат да си сложат правилно ще ползват дефибрилатор...

17

Анонимен

преди 4 години

Вече виждам как от новото поколение се базикат с тези уреди за личен кеф...

16

Лоша идея

преди 4 години

Млада госпожица с истеричен припадък в мола. Идва загрижен гражданин и я изплющява с дефибрилатора, което й спира сърцето и тя умира.Две дечица си играя с дефибрилатора. Едното пуска 300 волта ток през главата на другото...

15

Анонимен

преди 4 години

До ХммЯ ми кажи къде ги видяхте понеже аз живея в Мюнхен от 3 години и за първи път чувам дори за подогна глупост.