16

Анонимен

преди 4 години

моля ви се, не сравнявайте клоаката София с Брюксел. В Киншаса живеят при по-добри условия.

15

Гошо

преди 4 години

Демагоия от вякъде Че тия над 65 и тия под 25 те в повечето се движат с гр транспорт Основните възрастови групи са точно между тези две

14

Истината

преди 4 години

Скорост до 30 м/час, означава по-голямо замърсяване от автомобилите. Най-малко замърсяващата скорост обикновено е около 90 км/час. Велоалеите, ако ги правят, както в София, ще увеличат задръстванията, а с това и замърсяването на въздуха. В Брюксел автомобилите са два пъти повече на човек от населението в сравнение със София и се използват много повече. Официалната статистика в България твърди друго, на базата на няколко манипулации.

13

Анонимен

преди 4 години

2,10 евро за 1 час, че то почти безплатно. В София за този 1 час ще отидеш донякъде с две превозни средства и после ще се върнеш пак с тях. Ще платиш 4 билета по 1,60 лева, т.е. 6,40 лева, което е 3,27 евро, с 56% по-скъпо от Брюксел.

12

Анонимен

преди 4 години

И аз не купувам билети, не ми харесва цената 1.60...

11

Аише

преди 4 години

Ние никога не сме плащали

10

БДЖ София

преди 4 години

Всичко се плаща няма безплатно и ХУВАВО И БЕЗ ПАРИ БЪЛХАРСКА поговорка.Всичко се плаща,не сравнявайте България с Европа ГРЕШкА.Тя не е европа

9

Шенол

преди 4 години

Че аз и тука не плащам. В метрото си прескачам бариерата, тя ми е до под кръста. В наземния транспорт като видя контрольори слизам и хващам тролея след 2 минути. От как вдигнаха билетчето на 1.60, не съм купувал, да не съм луд, н а мен никой не ми е увеличил заплатата с коефициент 1.6.

8

Жо

преди 4 години

БЕЗПЛАТЕН ОБЯД няма!Тези 12 милиона евро Брюкселската община ще отдели от данъците на работещите жители. Всъщност, хората между 25 и 65 години са тези, които внасят данъци в Общината.Така реално тези, които дават парите на Общината не ползват никакви преференции, за да се откажат от автомобилите си.

7

Анонимен

преди 4 години

А в София наобратно. Скоро и 2 лв ще стане.

6

Анонимен

преди 4 години

поредния пример за възрастова дискриминация, а БХК спи...

5

АнонимеН

преди 4 години

СОФИЯ ИМА БЮДЖЕТ НАД 1 МИЛИАРД ЛЕВА НО ТОЛКОВА МНОГО ГО ИЗТОЧВАТ ОТ ГЕРБ , ЧЕ НИЩО НЕ ОСТАВА!!!!СТОЛИЦАТА ПОЕМА РАЗХОДИ КОИТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ТАКА БОРИСОВ ИЗТОЧВА БЮДЖЕТА НА СТОЛИЦАТА!!!БОРИСОВ ОСВЕН ДА ИЗТОЧВА И ДА ВЗИМА НОВИ ЗАЕМИ ДРУГО НЕ ПРАВИ!

4

Гинка Лесидренска

преди 4 години

Аз в Брюксел се возя само на Мерцедес, но сега ще си купувам Ауди. Иначе съм над 65 години.

3

дедо Боре

преди 4 години

До ГашоИ в Брюксел по-тъмнокафявите не плащат, та са решили да го облекат в закон, да не дразнят гражданите. А и те всичките са под 25 г. Тези над 65 изобщо не пътуват.

2

стрина Фъ

преди 4 години

"Цената за едночасово пътуване с градския транспорт в Брюксел е 2,10 евро."Охооо, харесвам това! Само да взема отново мандата!

1

Гашо

преди 4 години

И в София е безплатен ако си кафяв. Контролата като видят кафеви, направо си слизат от превозното средство и не ги проверяват. Иначе, когато набарат някоя женица или пенсионер без билетче викат и милиционери да го задържат до съставяне на акт. Абе кафяв да си у нас..