30

65

преди 4 години

В затвора били чудовищно?зМалко ти е.И трябва да сте благодарни че сте там.Добре че някой не превуртя и да ви гръмне.Някой ,от тези работници дрто не им плащахте с месеци.И жиеееха чудовищно.Наглец.

29

...

преди 4 години

Не знам кой е по-виновен...той самият или тези които му дадоха възможността безконтролно под прикритие на "приватизация" да нареже на скрап скъпо струващо и съвременно за 90-те години оборудване в десетки заводи...

28

Анонимен

преди 4 години

Е па има много други богати мутри но те са с герберасите затова не ги пипатИмат си политически чадър . А това дело е политичрска чистка в булгаристанМохамед *** републик герберистан.

27

Анонимен

преди 4 години

Е па герберасите са структора създадена за унищожение на народа .Съсредоткочени в кражбата на евро милиони забравиха функциите си а именно народа и хората в тая държава. Санираха асвалти сложиха обачеСанираното падна а асвалта се напука магистрашите станаха с по 200 километри по голрми на документи за да точат от ес валута.Пенсии,медецина и образование няма всичкп е само измама на герб.Само мутра може да убие друга мутра .Кога бпйко са беше насрал в банкя че искаха фа го гърмят.

26

Kireto

преди 4 години

Преди години ги гледах в КарбовскиКолко сте богати? - толкова, че от самолета влизам в майбах

25

Анонимен

преди 4 години

Б.Б. н му се дели власт. Докато имаш хора със стоици милиони в кеш, готови да бъдат отприщени на следващите избори, винаги ще са заплаха за властта ти.Това е причината. Не си помисляйте и за секунда, че е за провосъдие, народа и прочие ...

24

Ванчо

преди 4 години

До кайзер созе: Такава беше линията на сините "демократи" -пълна ликвидация и разрушаване на построеното от "комунистите"! Питайте любимеца на Борисов ,Ал. Йорданов, когото прати в ЕС да бълва лъжи и мръсотии -той ще потвърди това ! Така че ,първо трябва създателите на тези престъпни закони за ликвидация и приватизация да бъдат в пандиза и после които са ги изпълнявали -такива като Баневи ! Отърва ли ви да признаете това ?

23

Ганчев

преди 4 години

До Sichtpunkt :А, вие как си представяхте бандитската ликвидация и приватизация ,узаконени с Укази , Закони и постановления на син Президент , сини правителства на Филип Димитров и Иван Костов ? Сигурно е ,че сте си мислили ,че само вие /седесарите/ ще се облажвате от тази мръсотия. НЕ , ГОСПОДА ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1992 г. -КОМСОМОЛЦИТЕ СЪЩО СЕ ОБЛАЖИХА ! САМО ЧЕ , СЕГА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ГОНИ САМО ПОСЛЕДНИТЕ ! ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ.

22

Анонимен

преди 4 години

Тия заслужават да бъдат разстреляни по три пъти.Обаче нема държава и такива бандити проспрерират,даже управницити ги наричат бизнесмени!

21

ххх

преди 4 години

До АнонименОбесването е бърза смърт.Едва ли заслужават да се отърват за секунда

20

ххх

преди 4 години

До SichtpunktВсеки обвиняем е в правото си да говори каквото пожелае в собствена защита без да е задължително да казва истината

19

ххх

преди 4 години

Банева беше освободена от ареста като смъртно болна.Това както се вижда от репортажите е далеч от истината.Пита се кой и срещу колко изготви експертизата,за да я пуснат в къщи и защо не се ревизира това решение

18

Анонимен

преди 4 години

Да си седи в ареста.В затвора, за добре дошъл, счупят задното прозорче на новодошлия.

17

Деда ви

преди 4 години

Тоя комсомолец едно време топеше студентите в университета.Не се съмнявам, че е станал престъпник.Както и тая с джуките.Така ми е мъчно, че можех да го направя по-убав! Ама не се случи да срещна майка му!

16

ponti

преди 4 години

Аз знам едно = живота е колело = днес си долу, утре си горе. Когато дойде утре (и ако ти издържат зъбите на стискането докато си долу), идва време за цепене на здници!

15

ponti

преди 4 години

До кайзер созеЧе ходи там бе, бате! Лесно е! Даже безплатен секс може да си осигуриш, а ако имаш някой лев и всичко останало. Ако пък ти вървят картите и заровете може направо милионер да станеш! :) *** и девствените тарикати ***, дето от всичко разбират! Ходи бе, да се храниш 3 пъти на ден безплатно! Да теба у розовия здник

14

Тихия

преди 4 години

Пак ви е много! Тая сметка пак ние я плащаме. Стойте си там, че навън за нищо не ставате, освен да крадете!

13

бан

преди 4 години

Банев време е да ядем Бананев заради греховете си

12

кайзер созе

преди 4 години

И да се се оплаква. В 21-ви век в България вероятно 50 % от българите не могат да си позволят храна по 3 пъти на ден , а при него е безплатно.

11

кайзер созе

преди 4 години

към номер 4 . точно така. но една реплика ми направи чудовищно впечатление. На въпроса на водещия- "как се чувствате ,когато целия бълг.народ живее в мизерия , а вие парадирате с разкош и охолство " . Банева " така ли , ами аз не съм видяла хората около нас да живеят в бедност. Всички наши приятели и познати са богати хора като нас. Много сме се трудили и рискували в бизнеса ,за да стигнем до това положение да живеем охолно. " ВЪРХОВНА НАГЛОСТ