11

ПЕНКО

преди 4 години

АКО " Т.КУК." СА ВНАСЯЛИ 10% ОТ ПЕЧАЛБАТА ВЪВ ФОНД -ФАЛИТ 178Г. НЯМА ПРОБЛЕМ ЗА ВСИЧКИТЕ И КОНТРАГЕНТИ !!!!! ФОНДОВЕ -ФАЛИТ ЗА ВСИЧКИ БРАНШОВЕ ПО СВЕТА И ТО ДЪРЖАВНИ В НАЦИОНАЛНИТЕ БАНКИ.... НЕ В БРИТАНСКАТА ГАДОСТ ОФШОРКИ НА ОСТРОВИТЕ БЕЗ ИКОНОМИКА !!!!!!

10

българин

преди 4 години

Никой не смее да го каже на Острова , но този фалит е ПРЕДИЗВЕСТИЕ НА ,,БРЕКЗИТА " !!!! Тепърва ще патят англичаните !

9

бай Тошо

преди 4 години

пак капиталистически проблеми

8

Българина

преди 4 години

Така става като се хващаш с несвойствени дейности уж си посредник пък 4 авиокомпании и собствени хотели. И защо авто производителите трябва да се спасяват както и банките а другите видове бизнес не? Ето ЕЦБ обяви че ще изкупува дългове, да купи на немския ТК? Но печатницата работи селективно за върхушката! При лошия соц не беше ли същото

7

Анонимен

преди 4 години

Началото на поредната световна криза, която ще засегне и нас.

6

Анонимен

преди 4 години

С две думи "Брекзита я фалира". Очакват се и много други фалити. Куфарчето с 350 милиона на седмица са само за здравеопазването им. Да видим колко още "икономии" ще донесе на страната им.Както се казва "сметка бе кръчмар" трудно се калкулира, но пък навява имперски чувства на гордост.

5

Българин

преди 4 години

Все повече западни корпорации ще фалират. Желанието за печалба и орязване на разходи създава една крехка корпоративна машина, която може да бъде разрушена от най-малкия трус.

4

АНГЕЛКОВА

преди 4 години

да се командирова на Острова да спасява английския бизнес....

3

БРЕКЗИТЪТ ЗАПОЧНА

преди 4 години

да дава плодове. Щом и китайците отказаха да им дадат пари. Наглите англичани да си почиват по родните села. А местните хотелиери с бизнес, роден от приватизацията на социалистическите перли Слънчев бряг, Дружба, Златни пясъци да фалират

2

Manc.

преди 4 години

Жалко, имаха много хубави и евтини оферти. И най-важното- качествено обслужване.

1

Радослав

преди 4 години

Е как така не я спасиха? Значи в банки може да се наливат пари на данъкоплатците, а в частни фирми не? Е банките не са ли частни? Защо за едните може, а за другите не? Като почнат да фалират банки си спомнете тоя случай и не пилейте парите на данъкоплатците за банкерски грешки! Оставете ги и тях да фалират, белким си вземат поука!