12

литекс

преди 4 години

Защо е пропуснат българският космонафт футболист 1.

11

Анонимен

преди 4 години

Нито стария Роналдо е най велик, нито зидан. Най малко пък меси. Изобщо не съчетава феномена и зидан. Нямат нищо общо с играта им. Едно е да говориш друго е фактите. Отделно, как може феномена да е най добрия, като няма даже 2 златни топки? Ти нормален ли си? Меси откак го няма Иниеста и Шави... Е абсолютна 0. Меси не мръдна от Барса седи само на сладкото. Меси не играе с глава. Меси не е лидер. Няма как меси да е по голям от CR7 и това вече целия свят го разбра.

10

До 7

преди 4 години

Има нещо вярно в твоите твърдения и аз съм съгласен с теб.Явно си млад човек. Но стари хора като мен гледали футбол от времето на Ди Стефано и Хенто, Б.Чарлтън и Бест,Пеле и Гаринча,Бекенбауер и Кройф има и още и още ,са видели много повече. Днешните спорове и многознайства са присъщи на младите хора-,,жертви" на медии и социални мрежи.По рано се кефехме на хубавият футбол,спорехме ,но нямаше толкова класации и ,,разбирачи" След 20-30 години ще се появи пак някой ,,най-добър" на всички времена

9

Пеле

преди 4 години

От дядо ви Пеле по-велик няма!

8

Киро Кюмюря

преди 4 години

Палячовци в Ла Скала?! Не мога да повярвам, колко е оглупял света!

7

Анонимен

преди 4 години

Най- великият нападател е бразилеца Роналдо - Феномена!Най- великият халф е Зинедин Зидан!А Меси съчетава и двамата на 100% в себе си!Ето затова е най-великият футболист, който светът е виждал.

6

Анонимен

преди 4 години

до 2 Алоууу Меси има 35 трофея, Роналдо 31. Можеш ли да правиш разлика между тези числа?

5

Анонимен

преди 4 години

до 6 Стана голмайстор на ШЛ, на Европа и на Испания Меси. Спечели титлата на Испания, а Роналдо откъде излезе като се сбогуваше с ШЛ, ***? Кой да е най- добрия? Оня Салах от Ливърпул само задето спечели ШЛ ли? Аре у лево бе, смешен!

4

.!.

преди 4 години

Смях в залата наистина, мойте уважения към Меси, но това е награда за ПОСЛЕДНАТА година. В която той къде беше и какво е спечелил??? Само преди няколко месеца не знаеше откъде се излиза на Анфийлд, тръгна през аварийните изходи да излиза завалията, обратния полет за малко да си изпусне... Е$ахти смешните класации, ШНУР за ФИФА, Шнур за БФС !!!

3

НОМЕР2

преди 4 години

Смях!

2

Анонимен

преди 4 години

Това са доста субективни призове, трофеите и успехите и статистиката говори надмощие на Роналдо на клубно и национални ниви !

1

Анонимен

преди 4 години

Най- великият за всички времена- Лионел Меси!Едва ли ще видим в нашия живот вече такъв футболист.ПОКЛОН!От фен на Милан