44

Орка от Перник

преди 3 месеца

Към 2024 година вече всички полицаи са престъпници и убийци, полицаите масово полудяват!

43

Kireto

преди 4 години

Законите трябва да са еднакви за всички

42

Сашо

преди 4 години

Много малки присъди дадоха на тия убийци. А тая е толкова нагла.

41

Колко

преди 4 години

Трябва да е извратен човек, че да се кефи,че има полицаи в затвора ,които са изпълнявали служебните си задължения ?!?! И сега някой се опитва да ги изкара убийци !!!

40

Иглика

преди 4 години

Редом са, защото са убийци!

39

Веселин ч.

преди 4 години

Подкрепям полицаите .това е българия.

38

haha

преди 4 години

Веселина и мъжа ти е поръчков убиец, това, че е босил униформа не го прави по-невинен от другите убиици.Чората не е бил ьвете за мирисане, но затова има съд, а твоя хубостник е отнел правото на съда да се произнесе.Защо не питаш мъжа ти следващия път като го видиш, къде е тефтера на Чората.Заради твоя съпруг един от най-добрите патоанатоми в България проф. Раданов го самоубиха.Та ходи реви някъде другаде, мужа ти си заслужава присъдата, та даже е и малка.

37

Крали Марко

преди 4 години

Госпожо Димитрова Ако няма кой да те клати Дай аз ще го свърша Дано ти олекне има секс в тебе

36

Сър Праизд

преди 4 години

Уау в затвора има убийци. Шок и ужас!!! Аз мислех, че там се провеждат семинари на бялото братство и ще има само дъновисти, които танцуват около езера!Тази взела ли си е хапчетата напоследък?

35

Уточнение

преди 4 години

Полицаите в случая (и не само) са убийци! Къде трябва да са?!?Тази кого се опитва да впечатли?!? Щом съда е осъдил полицаи , значи са били за по 30+ години. Всички знаем как се замазват случаи, изчезват доказателства ит.н. когато става дума за полицаи. Имам познат, който го биха, просто защото е бил някъде, без да е замесен в нищо. След това справедливост се търси от арменския поп. Тези за да ги осъдят са изнагляли брутално, та чак да не могат да им покрият следите!

34

marquise

преди 4 години

Трябва да си много безразсъден и нагъл да правиш разграничение между двама или повече убийци с доказана умисъл на вината на основата социалният статус на дейците. Налице е сериозен проблем във формирането на ценностната система на г-жа Димитрова.

33

Минцифай

преди 4 години

Тя тази какво очаква, затвора да им е 5 звезден хотел и да се срещнат на басейна?Милиционерските им номера имат край - затвор за убийство!Няма 20 заплати, няма рушвети, няма бонуси... да се научат, че не са богоизбрани и не всичко им е позволено, като са със значки. Повече такива трябва да има по затворите!

32

За

преди 4 години

всеки друг мога да съжалявам. НО за педофили и наркотъргаши -СМЪРТ!

31

Анонимен

преди 4 години

чората и минсифайките са един дол дренки. най вероятно и са "работили" заедно преди някой да им нареди да го сгънат. сега го сложили до фустата и и тя пак рИве. пръскайте я тази престъпна група по различните краища на страната да я видим тази кжого ще вижда на свиждане. този дето е убил 17 годишна няма ли кой полицайко да го сфитне? мъжленца.... сигурно и по някой удрят на рецидивистите за да се дигнат в йерархията.

30

Анонимен

преди 4 години

Преди години бях в едно районно.Едно момче с белезници (хванато да пуши трева в парка) се примоли на един от копойте да му махнат белезниците за да пие вода.Каза че му е лошо и ще припадне.Ония почнаха да се смеят сякаш е казал нещо много забавно.Един от тях отиде до него бутна го и го пита :"Ако ще умираш казвай да те изкараме пред районното,че ако МИ умреш тука не ми се пише..." Ето това е бг полицията.Та съм много склонен да вярвам че просто са го вързали и убили.Той сам си умря нали така?

29

запознат

преди 4 години

До пратете ги в БургасЗа да могат да са ***, защо толкова искаш да знаеш?

28

Потърпевша

преди 4 години

Да, напомни на родната ни полиция, че не са всемогъщи...Да, не споменавам колко инциденти побоища и гаври със задържани се правят почти на всяко дежурство.Нека се замислят, че служат на народа и опазват реда..Самите те, не всички престъпват и погазват законите ..Това е за ВАС МВР и като цяло за родното ни управление!!!

27

Ангел

преди 4 години

Ми твоя съпруг какъв е ***! Убиец като всички останали ,но за разлика от тях е облечен във власт !!! Поради тази причина заслужават много потежки присъди!

26

Анонимен

преди 4 години

Тва БМВ 7 серия ли е на снимката? Горката сигурно нямат парички.

25

Анонимен

преди 4 години

Защо само 7 години за това убийство? Полицаи по този начин да убият вече арестуван човек, заслужават поне 30 години, ако не и доживотна присъда. Всекчи един от на сможеше да бъде на мястото на Чората. Не си правете илюзии, че това на вас не може да ви се случи.