17

Анонимен

преди 4 години

индийски трагедии.Нашите индийци от Столипиново са същите, по нищо не се различават. Продават дъщерите си за булки, убиват българи, крадат всеки ден, мамят по телефона, крадат ДДС от държавата, изнасилват, убиват срарци по селата, продават дрога, занимават се със сводничество, проституци и лихварство, все индийски патенти...

16

ПорЦелан

преди 4 години

Не стига че си купуват С400 и кораби, ами и бият в Кашмир.

15

БатБулгар

преди 4 години

Това е класическа фалшива новина. Със същите сълзливи истории вкараха запада във война с Ирак и др. Пускат им такива истории...били го арестували и го пребивали.... те ако искаха да те убият, щяха ли да те пускат бе? И другото... законите в Индия може да не съвпадат с тия на НПО-тата, които са около взимането на интервюто и подпомагат целия процес, като на всяка манджа мердудия или лотка с бежанци, освен това човешките права за американец са едни, за индиец са други. Нали самите те така казват?

14

Анонимен

преди 4 години

Едно е да бият нас, но да третират децата ни по този начин? Не мога да издържа това...", през сълзи един баща, пожелал анонимност, потвърждава пред BBC-------------ВВС???А кой създаде умишлено и целенасочено множество изкуствени държавни образувания и заложи "бомба с часовников механизъм" по-цяла Азия и Африка ???Я, погледнете правите гранични линии в Бл. Изток и Африка???Може би, Великобритания, а???Лицемери!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Кашмир е размирна индийска провинция на границата с Пакистан. Във връзка с конфликтните отношения /размяна на удари/ между Индия и Пакистан няма да е зле да споменем удивителен факт от преди няколко дни. Индийски и пакистански висши военноначалници и военни контингенти взеха участие в мащабните военни учения "Център 2019" на територията на РФ. Те демонстрираха бойните си умения пред Върховния главнокомандващ на Русия Владимир Путин, който е известен с уменията си да примирява враждуващи страни.

12

Анонимен

преди 4 години

Тук като хвърлят камъни полицията ляга, пълзи и бяга, дори няма дело за хулиганство и нанесени щети

11

Додо

преди 4 години

Едно е да бият нас, но да третират децата ни по този начин? Не мога да издържа това...", през сълзи един баща, пожелал анонимност, потвърждава пред BBC, че армията в Кашмир арестува не само възрастни, но и деца.================Превод: Западния свят да отвори врати за още 100 милиона кафяви от Третия Свят. #refugees_welcome, #меченце, #цветенце!

10

Ванката

преди 4 години

То и тук наште индийци си пращат децата да вандалстват и грабят, щото знаят, че закон не ги лови. Явно трябва да се почерпи от кашмирския опит.

9

Това заглавие

преди 4 години

... е много двусмислено. Аз очаквах да видя нешо за кашмирски деца, които арестуват и измъчват хора. А пък то се оказа, че децата са арестувани и измъчвани.

8

тото?

преди 4 години

Да притичат до Индия, ако не ги хванат няма да ги бият...много.Луди ли сте? Ако изкарате нощ в пакистански затвор получавате орден Стара Планина !

7

Меркел

преди 4 години

ами да идват в европа, тук са добре дошли. Ще им даваме социални помощи даже.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами следващия път да не хвърлят камъни по войниците и няма да ги бият!

5

Наблюдател

преди 4 години

Значи в щата Джаму в Пакистан могат да арестуват и измъчват деца, а в Кашмир не могат.

4

Анонимен

преди 4 години

Кaкви децa сa тия, те внуци имaт вече.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1А това, дрОгарю, отнася ли се за жълтите жилетчици?

2

ай сиктир

преди 4 години

Какви деца нали след 12 годишна възраст рез няците броят момчетата едва ли не за мъже войни защо реват когато ги бият ???

1

Анонимен

преди 4 години

Като им дават бомби да гърмят и ножове да колят в един момент ще забележат,че се радват на голям интерес от сърдити униформени мъже излизащи от бронирани машини...Има някакво научно и логично обяснение аз съм глупав но винаги ми е правило впечатление че тези чичковци идват когато дечицата взривят полицейският участък примерно или някой магазин дори автобус..