87

Русия

преди 4 години

Западналите наркомани живеят на дълг!

86

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Еееее, сега от Кук ще вземат пак нещо трибуквено!

85

Анонимен

преди 4 години

Аз като резервирам хотел, в 99 процента от случаите ми искат веднага парите и не мога да се откажа иначе пак горя.. Излиза , че хотелите ни правят на балами нас а са готови да чакат два месеца след почивката Михаля да им плати .. Сами са си виновни.Сори..

84

Анонимен

преди 4 години

За хотелите на мутрите ли се тюхкате ?! хахахаххахаххаа Чудесна новина !

83

Анонимен

преди 4 години

Това е началото на края или може би Краят на Края. Както фалита на "Лемън Брадърс"беше началото на предишната икономическа криза, така и този фалит е началото на сегашната. Тя ще помете целия сегашен политически и икономически ред. Нещо като рухването на Римската империя. Какво ще дойде след това никой не знае.

82

хахах

преди 4 години

Мхм, гонете единичните туристи, щото разчитате на големите туроператори, пък после мрънкайте като фалират и не си платят. Искахте по-малко руски и повече европейски туристи - на ви ги сега. И честит фалит и на вас, дето за пари о*рахте цялото Черноморие с бетон и л****

81

Анонимен

преди 4 години

сега пак ние българите ще плащаме за сметките на британците, защото тия хотелиери ще си издействат помощ от държавата

80

Анонимен

преди 4 години

как ние българите плащаме в аванс на американците, а те не са платили, а яли и пили цяло лято без да плащат

79

>>>

преди 4 години

След изрелците и руснаците сега ще почне едно ритане и на английски туристи....

78

Радослав

преди 4 години

То пък една загуба за България - отрасъл които е единствения в цялата страна с 9% ДДС, които все по документи е на загуба, които никога не плаща данъци за нищо, на които рекламата му дори е за наша сметка. Бълха ги ухапала. Просто ще декларират по голяма загуба и толкова! Пък и туристите едни богаташи, само се чудят как да си натъпчат джобовете с руска салата от шведската маса, за да не им се налага да си купят нещо извън хотела. От цялата работа излиза - по малко шлоп по ***!

77

Анонимен

преди 4 години

Ами нека им е на нашите хотелиери - изгониха българите от морето, сега чужденците след ексцесиите с евреи и руснаци, сега и фалирали англичани (с последващи фалити на клонове на Томас Кук от други държави)... ще се озорят да си върнат българите с арогантното им презрение... Дано природата бързо погълне бетона и си върне територията.

76

ааа

преди 4 години

Подготовка за брекзит, няма как. Фалитите сега започват.

75

Антон

преди 4 години

Добре замислено. Европейците да го духат. Започва се икономическата война с Европа. Да храниш туристите два месеца без заплащане в Гърция, Турция, България, Испания...и да не ти платят нищо. Това само англичаните могат да го скпоят на европейските хотелиери. Колко такива удари оше да очава Европа??? Фалитите се разпознават отдалече, всичко е добре скроено, ще си отмъщават за Брекзита докрай.

74

11

преди 4 години

До Анонимен 79Къде става дума за руснаци, бе дръмбъз?

73

Анонимен

преди 4 години

Аз не работя с руснаци и се чуствам много добре.

72

11

преди 4 години

Боли *** швепса.

71

Ванката

преди 4 години

Е мии... на нас хотелиерите ни искат авансово 100% сумата, а от тези след два месеца договорили плащане... Да се съдят и да си чакат реда при кредиторите тогава, дреме ми...

70

УМЕН

преди 4 години

Тая новина никак не успя да влоши вкуса на ракията и салатата ми и да намали високия ми жизнен стандарт. Сори.

69

Анонимен

преди 4 години

Мутрохотелиерте излъгани?! Местя!

68

Резидент ивъл

преди 4 години

Инцестните деградета се брекзитираха и фалираха. Добра новина. Още по-добра ще е ако Владимир им фукне пет-шест Сатани и милостива 500 метрова вълна се разплиска из прокаженият им остров.