282

бай ганю

преди 4 години

ами от русия да си идват ли също?че те там са най много

281

Анонимен

преди 4 години

Резидента така и не разбра, че хората избягаха от тях, а не от държавата. Най-много поредния далавераджия да се върне.

280

Solar Power

преди 4 години

Трябва да бутнете няколко закона .... например при вземане на разрешение за строеж на къщата ми да не ми трябва договор с ВиК или Енерго дружество :)Да продължавам ли списъка ми е много много дълъг......

279

Анонимен

преди 4 години

елате се борете с класовия враг. комунист без враг не е комунист.

278

конфета

преди 4 години

Да обърнем въпроса обратно - моля, българите, които живеят в САЩ, да ни разкажат как живеят там? Питам от любопитство.

277

venix

преди 4 години

Не заради Радев, а заради всички пишман политици от 89-та до днес, е така държавата! Мафията превзе всички ключови постове! Ще чакате да се оправим ама на куково лято!

276

емигрант

преди 4 години

Заради тебе , др. Радев няма да се върнем. Има и още такива подобни съветски магарета в РБългария,които си мислят, че сме 1960 год.

275

Анонимен

преди 4 години

*** прибирайте се с Деса, че само ни излагате бе!

274

Културиста

преди 4 години

Единственото, което ще върна скоро е паспорта, за да не съм част от вас. Ще го върна с безкрайно удоволствие и надежда да го предоставите на някой "нуждаещ" се малиец, конгоанец , суданец и т.н.

273

Франко

преди 4 години

Освен че няма да се върна съм задействал и процедура по отказ от българско гражданство, за да нямам принос в това да му плащам на говорителя на БСП заплатата, НСО-то, екскурзийките на любовницата му и издръжка на президентската резиденция, както на него така и на другите 240 домуси, съдии, прокурори и тем подобни пиявици. Ще работя аз за 1000 лв (500 евро) на месец за някакъв търтей, да може да си купува къщи, джипове и фолк певици.

272

Търнокоп

преди 4 години

На шапкаря му е много лесно с 12-15 000 лв заплата ,шофьорчета и любовницата му да се прави на херцогиня по улиците, и да обикалят света на държавни пари. Говорителят на БСП да се откаже от заплатата си (има дори африкански лидери, които го правят) , да живее в собствено жилище, а не в президентската резиденция и тогава да ми дава акъл аз за какво да се боря.

271

Американец

преди 4 години

Радев зове сънародници в САЩ: Върнете се и се борете за България!Да не сме луди!! Да работим за някой чорбаджия за 800 - 1000 лв. на месец, за да може той да кара кола за 100 000 лв.

270

Анонимен

преди 4 години

след още 30 години ще има демокрация и в България

269

Анонимен

преди 4 години

"Заповядайте борете се за България, тя е ваша родина"хахахаха демек стойте си там никога няма да се оправи

268

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 308Това показва че от бг шоубизнеса немогат да се изкарат много пари и да си подсигориш живота.

267

АБЕ ЕЕЕЕЙ . . . .

преди 4 години

Кога ще видя призив към българите живеещи в руската федерация да се върнат . . . . ???? Нека препоръча на тези българи в Америка да идат там - в руската федерация !

266

Анонимен

преди 4 години

Много от българите в Сащ казват че са американци с български произход.

265

мили родни

преди 4 години

И да слагате минуси,червенушки,все тая!Папкайте си тлъстите пенсии със секретните добавки,сменяйте редовно памперса,и това е!Вашата беше!

264

Анонимен

преди 4 години

абе тоа нашия президент - добре ли е? - то ако има начин и останалите в БГна секундата ще духнат за САЩ... потокът през Терминал 2 и до ден днешен не спира... на САЩ платихме такъв кръвен данък , какъвто и на турците не сме плащали... кръвопийци долни...за едни долари обраха що народ

263

Пепа

преди 4 години

*** тва сериозно ли?