16

П.Петров

преди 4 години

Като гледам резултатите от анкетата, шопите ще изберат "новата политика" на старите обществени поръчки и презастрояването без градоустройствен план и правила.Да бяха само шопите, дето им харесва да настъпват едни и същи червени мотики, биле те и с втора ръка светлосиньо, щеше да ми е смешно, но уви! Упоритото настъпване на едни и същи червени мотики се е превърнало в нещо като общонароден 30 годишен обичай, а това за мен е трагично, защото няма да спре и върне емигриращите!

15

Анонимен

преди 4 години

Таргетът са любимите им роми, които от една страна сочат на привържениците си, а от друга им плащат, за да гласуват за тях.

14

Joko

преди 4 години

Нови политики със стари пастарми и превкиснали джибри не ства!

13

АНТИ

преди 4 години

Вчера, днес и утре - всякак,у нас ще е на власт ПРOCТAКA.*** решавапредизборното уравнение,но пак го чака,най- безмилостно крадене.И ако водач най-честен избереме,трябва ни само, Военно положение.

12

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ, разните там "патриоти", БСП и ДПС водят България към гибел.Ако управлява който и да е от гореизброените, скоро България ще стане Субект на Руската Федерация!Помнете ми думата!А какви нови политики ни трябват?Нямам никаква представа!

11

ДртПрч

преди 4 години

Абе кви политики бе! Кой пък ви иска политиките!Аз искам от кмета и общината това, което е тяхно задължение - улиците да са чисти и без дупки, отпадъците да се извозват редовно, да има къде да учат децата ми, да се спазва обществения ред, да не се презастроява и въобще градът да изглежда спретнат. Не ми трябва да ми вдигате доходите, това си е мой проблем и аз ще се погрижа за него.

10

Анонимен

преди 4 години

Става напечено в СофияФандъкова,Манолова, Джамбазки,Кадиев.

9

колониално статукво

преди 4 години

Избирателите да пишат писмо до "началниците" !Нахалос е да пилеят енергия с вот за нови политики тука !

8

Факт!!!

преди 4 години

В политиката влиза Слави Трифонов - богат и известен ! Слави , размажи ги тия крадци ! Голяма част от хората те подкрепят !

7

Анонимен

преди 4 години

Българските избиратели искат законност във всички сфери, нормални доходи, образование и здравеопазване! Никой от политиците обаче не го предлага и осъществява реално, а само празни думи и обещания....

6

АНТИ

преди 4 години

От вот на вот, от вот до вота,на *** минал е живота !Пред изборите,лъжат като невидели,след изборите -винаги ДС печели.

5

Анонимен

преди 4 години

Пак опити за манипулации на обществото....Омръзна ни от уж новите им полики, които са стари и ги рецитират преди избори едни и същи вече 30 години, както техните родствени наследници и политически наследници, които заедно управляват и винаги против народа с абсурдни закони "узаконявайки" грабежите си от народа!

4

Анонимен

преди 4 години

И като всички филми сме ги гледали отпреди десетилръия някой е решил, че дме ги забравили и е време да затввърдим наученото и преяждащите да са пак същите.Преполовихме века еееей! И населението остана наполовина.

3

Свободен човек

преди 4 години

Глупости! Никой не иска нови политики, а възможност за по-добър живот.Понеже от опит сме научили, че възможностите за по-добър живот намаляват драстично при управлението на една червена партия, гласуваме за тези, които ще ни отдалечат най-много от червената глупост. Тези дугите също имат трески за дялане, но поне не те спъват, което си е добре. Не ми е нужно някоя лелка да ми сипва гадна, но готова манджичка в столовата, както ни баламосват червените, а да ме оставят сам да си сготвя.

2

sofeto

преди 4 години

Вcички кaндидaтypи за kмет на гp. Coфия ca oтчaйващи, kакто и caмият чoвeшки матepиал наceляващ "тepиториятa"!

1

Анонимен

преди 4 години

Аз изкам работеща и справедлива съдебна система.