26

Сата НАТО

преди 4 години

Независимост без собствена индустрия и пазари е кауза пердута!!!---------Коя друга държава от нашия калибър и с нашето географско положение е направила по-сериозна индустрия и е по-независима? Аз се сещам само за Финландия. И никоя друга.

25

Анонимен

преди 4 години

Русофили, дразните се от фактите в Българската история.....

24

Анонимен

преди 4 години

българите и сега показват, че не могат да се самоуправляват.

23

ПроСоТо

преди 4 години

когато Мутрьо УЗУРПИРА властта,външния ни дълг беше 13 процента от БВП!!!!!!!!За няколко години Де Била и неговите мажоретки го вдигнаха до 30 !!!..Сега не знам колко е...Последните месеци яко теглиха кредити ,но понеже всичко това е "държавна тайна",трудно ще се разбере истината..

22

ПроСоТо

преди 4 години

До човекчовеко,написал си просто един ЛОЗУНГ,нищо друго!!!!1.-Мало умния се лянин от село Банкя НЯМА НИЩО ОБЩО със селянина от Правец!!!!!!!!!Правешкия беше ПАТРИОТ,а Мутрьо си е проста СЛУГА на ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!За това при "Правешкия" България разви индустрия,технологии,земеделие и НАУКА,която не познаваше преди.При мало умника от село Банкя България стана ПОСМЕШИЩЕ за всички .Тоя *** ни задръсти със КРЕДИТИ,които не знам как ще успеем да върнем,освен ако не продадем територията си!

21

Василев

преди 4 години

Правенето на потури, цигари, и отлежданеро на животни ,грозде и мамули не е индустрия!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

20

човек

преди 4 години

До: ВасилевБойко Борисов е клонирано копие на Тодор Живков!Така че отговарям директно: Не, не можем да сме независими при ГЕРБ, също както бяхме и при БКП.И преди и след 1989 г. е едно и също!Нищо не се е променило от 1944 г. до 2019 г., поне по отношение на нашата независимост!!!

19

човек

преди 4 години

Заводът в Ботевград за иконичните за НРБ автобуси "Чавдар" всъщност е национализиран частен завод работил успешно до 1944 г.А бившият собственик и племенникът му са назначени в същия завод като директор и технически ръководител!Интересна работа - как така не са ги разстреляли или изпратили в концлагер като лоши фашисти от Народния Съд???Този факт го посочвам да го прочете и обясни другарят Василев, който твърди, че преди 1944 г. не сме имали индустрия.

18

човек

преди 4 години

До: номер 18Индустрия сме имали, другарю Василев, още когато сме били в пределите на Османската Империя!!!Или не си учил за българското Възраждане?В учебниците ни още през комунизма преди 1989 г. пишеше за бай Добри Фабрикаджията. Кожарска, обущарска и други отрасли от леката индустрия се развиват!Иван Гешов е завършил Робърт Колидж в Цариград и Оуенс Колидж в Манчестър, докато Георги Димитров е бил само с основно образование и е работил като печатар!

17

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевИ какво ти беше независимото при социализма?индустрията и пазарите ти зависеха 100% от СССР.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17И бай ти тошо що не я епостроил пустата газова тръба кат е бил толкова можещ?И що не е извадил златото дето сега канадците го вадят?

15

Анонимен

преди 4 години

От кoй сме незaвисими ? Бе я се огледaйте иде един еврокомисap и коли и беси кaтo, че ли му е бaщиния тукa.

14

Анонимен

преди 4 години

A KOGI SCHE PRAIM DEN NA ZAVISIMOSTA TAKYV E NUJEN DNES?

13

Василев

преди 4 години

Независимост без собствена индустрия и пазари е кауза пердута!!!По време на комунизма образаованието и здравеопазването беше нещото, което даваше независимост!!!А това струваше пари и имаше държавна политика!!!Агент Тобиас Меткаф!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Ако построим газовата тръба,все пак, схилядите издънки, Борисов нещо щенаправи.Интересно, българскитеполитици с дарба, им е по лесно даводят външна политика,отколкото дарешат нещо вътре в родината си.Тодор Живков ,владееше и двете.

11

Анонимен

преди 4 години

Крaвaрите рaзрешихa ли дa прaзнyвaме ?

10

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Когато имаш собствена армия, водиш война(1886г), собствена валута, посланици, и си сменяш княза, зависимостта е формалност. Този ден не трябва да се чества като национален празник.

9

Анонимен

преди 4 години

Вече 111 г. разбираме, че нищо не зависи от нас

8

Анонимен

преди 4 години

Незaвисимoст пoлучaвaме единственo през СССР хем не сме със СССР, хем СAЩ и Турция не мoгaт д ни нaпрвят свoи слуги и вaсaли.

7

Анонимен

преди 4 години

31 uli e bg praznik.