7

Жорката

преди 4 години

Как това е новина - то цялото БДЖ е ретро влак, просто зависи от коя епоха ще ти се падне композиция.

6

анонимен

преди 4 години

Ееее чак сега ли я съобщиха тази новина? Трябваше вчера да пишат че от днес тръгва влака за Черепиш. Все гледам в техните сайтове а то няма никакво инфо. Българска работа. Трябва явно да стана екстрасеанс за да знам....

5

Един от Северозапада

преди 4 години

Както е тръгнало, скоро БДЖ-то ще трябва да свали от паметници и постаменти такива локомотиви, да ги разблокира от държавния резерв, ако някъде все още са останали непродадени и ненарязани за скраб, акоиска да има все още движещи се влакове. А и в поддръжкатаим сега сме точно на нивото, на годината, в която пише че е произведен тоя, че и в обучението на персонала.Но-важното е че сме демократи, стабилни, предвидими, членове на ЕС и Нато, а инвеститори задръстват магистралите ни.

4

Анонимен

преди 4 години

Таман ,ще видят запустелият семинарски комплекс.Прилича на змиарник.Моторните рокендроли,можеше да отидат почистят,ако не друго.Всяка година викат отецда ги благиславя.Може да върнат жеста.Манастирът е Благодатен.От там еразказът за Баба Илийца.

3

Анонимен

преди 4 години

Току що информацията за този влак беше предадена на ЕВРОПЕЙСКИ КОМИСАР ПО ЕКОЛОГИЯТА.Странно, защото веднага получихме телефонно обаждане и обещаха, че България ще бъде осъдена солено. Още във вторник ще има нота до България.Време е министъра на транспорта да се срещне с европейския комисар и да му връчат глоба

2

Анонимен

преди 4 години

Ало така ли борите мръсният въздух като бълвате пушек с локомотив от на баба ми ерата. Това чудо на техниката такива сажди бълва че където мине кислород не остава. А иначе реват че автомобилите били замърсявали а това чудо за час бълва пушек колкото за сто коли за година.

1

Щерю

преди 4 години

Вчера протестираха, днес вече оправят екологията, където мине влака...