113

Анонимен

преди 4 години

До ПЕШООткъде имаш такава мерзка информация? Клеветиш тази хубава и добра жена и певица!

112

Анонимен

преди 4 години

" Държавата не дава: Маргарита Хранова без пожизнена награда"Тая днешна псевдобългарска държава дава наглади и заслуги на българомразците западняци. Тая днешна българска " държава" дава и подпомага за опростачването и чалгаризацията на българите. А Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Георги Христов - това са добри български певци.

111

ПЕШО

преди 4 години

ПЕЕШЕ И ЦЕЛИЯ ОРКЕСТЪР А ШИБАШЕ НАЙ ВЕЧЕ БАРАБАНИСТА ИМА ЗАСЛУГИ

110

и/ти искам

преди 4 години

Който пял, пял. Сорри смени се строя и годинки се понатрупаха. А къде са Текстописците, Компоьитори и , Аранжори в Тази схема Пожизнена?

109

Калоян

преди 4 години

Марго, и на мен не ми беше кеф, когато командирът ми в Национална гвардейска част - Боян Ставрев, ме задължаваше да си купувам билетче и да ходя на концертите ти в зала едно на НДК, ама на... Животът в България е такъв. Изхвърляш се, че можеш да напълниш залата,ама не си Лили. И се държиш нагло. Всички си плащаме за пенсията. А ти?

108

Анонимен

преди 4 години

Както винаги се продължава с противопоставянето, без да се разбира че в едно общество има нужда от миньори, инженери, архитекти, хора на изкуството, чистачи, медици, зъболекари ит.н. Всеки е необходим и ценен на своето място. Както органите в тялото. И всеки със своите способности и таланти. Какво била произвела тя? Ами песни за душата, това е произвела! А това, че държавата на никой нищо не дава е друг въпрос. И въобще: каква е тази държава, която не може да даде по 700 лв. на 133 души!

107

Вуйчо

преди 4 години

Такси може ли да кара?

106

Идва времето

преди 4 години

Вече минаха 30 години от 1989г. И при Тошо,и сега криеха данъци и не се осигурявяха,а вееха шапка та тояга. То да видиш от сега натътък какво скумричене ще сладва от тия дето след 1989г. се правИха на бизнесмени и търговци и не си внасяха осигуровки. Га се провИха на мутри с жипки им беше арно,но идва времето когато ще захапят пръст без пенсии.

105

Анонимен

преди 4 години

352 лева пенсия преди 3 години, значи получава над средната пенсия в България. Пенсията й трябва да е изцяло на база внасяните осигурителни вноски след 1989 година. Ако беше внасяха повече, сега можеше и 1200 лева пенсия да взима.

104

спомени

преди 4 години

До ха хаОще ми звучи една нейна песен за падналия съветски войник Альоша! Нагаждачка!

103

Анонимен

преди 4 години

На Слави Трифонов трябва да се отпусне тази награда. Човекът е инвалид и полусляп.

102

Кичка Бодурова

преди 4 години

И на мен не дадоха

101

Анонимен

преди 4 години

Държавата потискаше чалгарите през социализма. Чалгарите бяха репресирани през социализма и се подкрепяха истинските творци. Загубихме огромно чалга творчество за 45 години.

100

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се дава само на истински изнемогващите. Това не е награда, а финансова помощ за нуждаещите се. Богаташите нямат нужда от още пари.

99

2

преди 4 години

ция, Контрол и тн.н. бяха като някакво божествено откровение. Маститите естрадни изпълнители бяха като някакви галени теленца, сучещи от няколко сиски - участия, ангажименти, албуми - абсолютен монопол. Аз лично не смятам, че са толкова заслужили. Кой от тях, като част от интелектуалния елит на нацията се е опълчил някога, изразил протест за мракобесието в държавата. Живуркаха си спокойничко в гарантираното им творческо битиенце, а сега искат да ги считаме за активни борци, едва ли не.

98

Анонимен

преди 4 години

Не е пяла достатъчно за Партията 30 години. Не е заслужил артист.

97

1

преди 4 години

Като човек, чиито младежки години са били преди 89г. заявявам най отговорно, че аз и моите приятели, познати не слушахме БГ естрада и изпълнители. Нищо лично. Скучни, плоски, еднообразни, застинали в 70-те години. За нас те бяха част от статуквото и допринасяха за изпростяването на хората. Глас, добри стихове и толкоз, скукааа. Да, тук таме има по някой евъргийн - за 50г. 20-тина песни, които се въртяха постоянно до степен да ти потече кръв от ушите. Мъка, казвам ви. Появата на Ахат, Нова генера

96

анонимен

преди 4 години

Трябва да и се да де помощ много е бедна и изнемогва пееше ни безплатно е вярно,че че имат добър бизнес с мъжът си подариха им и спортна площадка за карт автомобили където печелят добре сега ако може още подарък пари от държавата няма да е лошо.

95

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 4 години

Чудя се на Марги Хранова - няма такава алчност за пари .В България след скандала за изгубените осигурителни документи за Пенсия на Кръчмарските Певци и Артисти , се създаде Частна Фирма за Авторски Права - мисля че е музикаутор - те прибират Данъци от Кръчми и Телевизии за пускане на песни - Марги взима хилядарки месечно за старите си мухлясали песни - това е Пенсията на Певците - АВТОРСКИ ПРАВА .

94

TAKA ТРЯБВА

преди 4 години

Аз съм Творец в областа на Производството - цяла България разчита на моя продукт , излязал от моите ръце . Работник съм в Металургията , плащам много пари на НОИ , НАП , ЗДРАВНА КАСА , На Депутатите , на Общината , на ВИК , на ТЕЦ , на Университет за децата ми , на Магазина , на .... . И да ви кажа - НОИ ми изчисли пенсия в размер 2150 лева на база внесени Осигуровки по новия модел - от 2000 година с пълна История .Та въпроса ми е - разликата от близо 1000 лева къде отива - в Пенсията на Кръчмар