17

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен 15Така е откакто Юрий Титов стана шеф на МФХГ...През...1976-та.До тогава нашите гимнастички обираха златото,а след това твърдо бяха избутани на заден план.За протокола:-Аз не се интересувам от тоя "спорт",но някои неща просто не могат да се пренебрегнат..

16

Владинова

преди 4 години

Пак 8-ми

15

Анонимен

преди 4 години

Е при толкова грешки на рускините да им дадат 30 точки ,то бива,бива но това не е жури,а касичка !Световната федерация да се намеси,защото такива случаи не трябва да се повтарят или да продължават.

14

ПроСоТо

преди 4 години

обаче тая бременната с усмивка "а ла Мона Лиза",която се появява от ляво всеки път,вече започва да ме дразни!Рекламите действат до едно време,след това стават про тивни..И ефекта е обратен...така..Това-между другото....та какво казвате?-Ще уволняват Нанси Брансън?

13

До 8 -Деян Куцев

преди 4 години

Образовай се бе Куцев ! Когато някой е действително Т.Ъ.П. това няма как да му бъде обяснеено .Ех Куцев,Куцев ,дете невинно ,ти не си виновен ,тя природата .........

12

ПроСоТо

преди 4 години

по-грозно кълчене на човешко тяло като това на снимката не съм виждал!..Изобщо в така наречената "художествена гимнастика" няма нищо "художествено",дори не е и гимнастика в пълния смисъл на думата.Просто ЗРЕЛИЩЕ ..

11

Щерю

преди 4 години

На сребро се тъгува, че не си първи, тъй, че бронз е добре (а злато - си е супер)...

10

Анонимен

преди 4 години

Дано сега да спрете да ги наричате златните момичета,че ни надухте главите вече.За последните 10 години са били само 1 път световни шампионки.

9

Анонимен

преди 4 години

Божидар Андреев също е с бронз в щангите! Браво момче!

8

Деян Куцев

преди 4 години

Само се излагат. Как се чекнат са за некой брудей

7

J

преди 4 години

Вечно 10-ти

6

до 3

преди 4 години

Грешиш САЩ са по-коварни, те все идват да спасяват някоя държава от терористи и накрая не остава държава. Просто в спорта хората си държат на своят държава. Германци са същите,гледайте беатлон по немската телевизия. То ще е хвалене, че ще дават немската публика как ги окуражава, че после интервюта. Дори да е на последно място ще кажат,че техният човек не се е концентрирал,никога обаче няма да го обидят. Половината състезание няма да излъчат немците, ако трябва,за да покажат своите състезатели.

5

само питам

преди 4 години

А второто място със сребърния медал нека позная, го грабна Беларус нали?

4

греша ли???

преди 4 години

Хора, Баку е в Азербайджан,а Азарбайджан винаги си е бил част от руската федерация. Хората си държат на собствения си народ един вид. Ако беше в България състезанието ние напук пък щяхме да дадем златото на чужденец, за да покажем колко сме толерантни. Сякаш на някой чужденец му пука за България

3

Крим не е руски

преди 4 години

Бойко веднага да спре руските енергийни проекти за наказание. Още ли вярвате на братската руска любов???Кат русия няма друга ,тъй коварна на света.

2

Петров

преди 4 години

Има световен заговор срещу мен, каза Иляина Раева, Русия е виновна за всичко, казаха американците.

1

Анонимен

преди 4 години

Бронз ли поне сребро да беше.