21

Анонимен

преди 4 години

Кой е очаквал друго от чобанин?Само сопа по манерката за чобанина и всичко ще се оправи.

20

Анонимен

преди 4 години

В Турция са събрани всички тези които вече са били връщани.Някой от тях са с по 4-5 черни печата от европейски държави. От една страна Европа плаща за издръжката им, от друга Турция ги ги праща отново, организирано , периодично.

19

Нищо ново

преди 4 години

Ердоган е прав да си иска парите, които ЕС му е обещало за емигрантите. Колко са държавите по света, които ще пуснат и ще задържат четири милиона емигранти на своя територия. Аз поне не се сещам за нито една освен Турция.

18

Кондуктора!

преди 4 години

Всички пътници да слязат на ПОСЛЕДНАТА спирка!

17

ами нека

преди 4 години

ес отмени споразуменито с турция чрез което турците изнасят безмитно за ес. като сложат едни мита на турските плодове и заленчуци и да забранят инвестиции на европейски фирми в турция то турция за 1 година и е приключила. а относно бежанците ....ами просто да не им дават статут на бежанци защото 80% НЕ СА бежанци и като се разбере , че няма да получат нищо на готово никой няма да дойде в ес...защото гладен и на открито да спиш не си е работа.

16

Анонимен

преди 4 години

Гърците пък как обичат турски ултиматуми...

15

От до Али продължени

преди 4 години

Скъпа им била издръжката. Да дадат милиардите, които напечелиха от краден сирийски нефт. Не 3, 30 млн. бежанци са им малко. Това е божия справедливост. Нещо като италианците. Участваха в свалянето на Кадафи, откраднаха милиардите дялове на семейството в Уникредит банк, а сега реват от черните. Скъпо им било да ги издържат сами. Вадете крадените милиарди и друг път си опичайте акъла, когато се правите на велики, а всъщност сте едни ***. И се бъркате във вътрешните работи на съседите си.

14

А бе

преди 4 години

Стига с тия "бежанци"!Става въпрос за организирано ислямско нашествие в Европа,целящо да я унищожи съвсем в буквалния смисъл!А Ердоган ще рекетира ЕС,щом евро-джендърите нямат куража да му се опълчат.Европа има предостатъчен ресурс да спре нашествениците,но няма никаква воля да го направи!Защото е предадена отвътре....

13

До Али

преди 4 години

Обяснявам. Турция беше съучастник в съсипването на Сирия. Участва в създаването на ИДИЛ. Ранените идолски главорези се лекуваха в турски болници. За това ср грижеше по-малката дъщеря на Ердоган. А първородният му син Билал пък ръководеше търговията с крадения сирийски петрол. Турция финансира въоръжената опозиция в Сирия. Отново тя искаше да сваля Асад. Събитията им се върнаха като бумеранг и сега реват. Който много знае си носи последствията. Да помнят кога са се забърквали в такива мръсотии.

12

11

преди 4 години

Нямам нищо против бежанците - да си бягат безпрепятствено от Югоизточна България към Северозападна България ТРАНЗИТ. ДА заминават в Западна Европа към светли бъднини. Даже трябва да им помагаме да отиват натам.

11

Анонимен

преди 4 години

До 11 прав си но тия дето причиниха войната тоест двете империи на злото САЩ и Русия не само не искат да си приемат бежанците ами даже и те като Ердоган заплашват европейския съюз ето днес примерно цитирам Тръмп каза че Европа или щяла да си приеме джихадистите или той щял да и ги остави на границата ми да бе господин фюрер Тръмп ама тая война твоята държава я направи туй че това са си твой а не наши джихадисти и въобще не мислим да ги взимаме бе ,

10

али

преди 4 години

Някой да ми обясни, защо Турция трябва да приема бежанците ??????

9

али

преди 4 години

Аз немога да разбера защо страните от ЕС се опитват да лансират идеята, че едва ли не Турция трябва да приема всички бежанци от Сирия. Мисля, че 3 - 4 милиона не са малко хора това е половин България. Тези които са причина за тези войни да си приемат бежанците......

8

Анонимен

преди 4 години

Шантаж ли? Това се нарича "сделка". Никой не ги иска тези хора, така че е нормално да си очаква заплащането за услугата. Най-нормалното нещо. И специалистите, които изразяват мнение от екрана, изобщо не разбирам какво се опитват да постигнат - няма какво да се анализира и ама грам неяснота.

7

Да се чете

преди 4 години

Ердоган заплашва евролидерите. В замяна получава Фолксваген.Смях.

6

Анонимен

преди 4 години

Мисля че танте Меркел ще ги приеме у дома си в Германия

5

Анонимен

преди 4 години

Ами защо не ? Като са го оставили да стане по-силен от тях..

4

Анонимен

преди 4 години

До до БОЙЧЕНе. Просто е rлаванак. При това доста TЪП.

3

Анонимен

преди 4 години

В Гермaния имa 20 млн турци ще му ги върнт и ще вземт 3 млн бежaнци.

2

реалист

преди 4 години

Така е...до коментар 2.Но ограничените умствено винаги са ползвали елементарната манипулация за постигане на цели. Както е в случая! Важи за всичките му поданици....