66

до Няма страшно

преди 4 години

Не е така, Меркел и Макрон предлагат на бежанците да се плащат навсякъде еднакви помощи за да не мигрилали към преди всичко към Германия. И ще го направят, тогава българина със средна заплата ще получава колкото бежанеца, а средната пенсия ше е около три пъти по ниска. Ще търпим ли тази подигравка ?

65

Стар набор

преди 4 години

То е ясно, че страните от ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА ще защитят националните си интереси, а нашите ВАСАЛИ ще предадат България на чужди интереси. Като отплата - нито АЕЦ, нито Южен Поток, нито завод на ФОЛКСВАГЕН. А в Унгария, Полша, Чехия и Словакия - Фолксваген , Мерцедес, БМВ, Опел...ВЪН ОТ ТОЗИ ЛИЦЕМЕРЕН АНТИБЪЛГАРСКИ ЕС !!!

64

useshtate li kak

преди 4 години

postepenno ni vliza vse po na dalboko ?!!! Useshtate li ,che po miren pat otarvane niama da ima ?!!!

63

Няма страшно

преди 4 години

щот нема брашно.В тези смутни за Европа времена е добре,че България е най-бедната и най-корумпирана страна в ЕС.Голяма част от хората от малцинствата избягаха на Запад.Дори да ни наложат някаква квота да приемем част от пришълците,те ще избягат.Бойко плаща само на държавните чиновници дето гласуват за него.За другите пАри нема.Тия като няма помощи трябва да бачкат.А те не искат да бачкат.

62

Анонимен

преди 4 години

От 67 за какво си тук.На опашката за документи бяхме доста българи.Тия дето бяха без квалификация и за физическа работа повечето ги върнаха.Аз пък бях за учене и развиване впоследствие на научна дейност и в интервюто ме питаха само едно нещо след обучението за Испания ли ще работиш или не каза да и ми дадоха веднага документи.Тия тъпотии че тук прибират от кол и въже к се шляят терористи по улиците не им вярвайте.Пълни глупости че да натирят на Меркел любимците някъде другаде.

61

Анонимен

преди 4 години

Недейте да слушате какво ви лъжат българските медии.Тях ако слушате целия Запад вече е арабски.Другаде може и да е така не знам но тук в Испания не е.Да идват кораби с мигранти но никой не ви казва после какво правят с тях а аз го видях с очите си.Всичко от кораба отива в затворен лагер с бодлива тел който прилича точно на нацистки концлагер.Знам го защото е точно до сградата е която дават и на българи документите за пребиваване.Впрочем още нещо интересно.Отношението е в зависимост от това за

60

BGexit

преди 4 години

Шмеркел да си ги прибира.

59

не че нещо

преди 4 години

До 666А бе ти дежурния едеот ли си във форума,или просто ти идва отвътре!?

58

ГАДОРЯН

преди 4 години

Аз мисля че Иде ли край на малоумния ЕС би било доста по удачно заглавие ;)))

57

Анонимен

преди 4 години

Идва ли края на мигрантската инвазия?

56

Анонимен

преди 4 години

Това никога няма да стане, защо си губят времето да дискутират фантасмагории? Нито бежанците ще се преместят доброволно (те искат да останат в Германия), нито Вишеградската четворка ще приеме влакови композиции с хиляди бежанци да пристигат всеки ден. Те няма да допуснат градовете им да се превърнат в бунище, гарите им в тоалетни, да има палатки по улиците и т.н.

55

Бачо

преди 4 години

Поканих си гости и мисля да ги заведа на вечеря у Макрон,дано баба му да е сготвила нещо.Нещо такова е ситуацията с мигрантите.

54

Анонимен

преди 4 години

Най-лесно ще се интегрират в големите градове. Особено в София - там могат да се настанят поне 20 000, нали ще има нови заводи, ще трябва работна ръка.

53

Анонимен

преди 4 години

До 45И къде предлагаш да ходим бе тъпун. Като навсякъде е залято с тая измeт.

52

Bлк

преди 4 години

Бойкот и вето от наша страна. Само това е в наш интерес. Всеки да си стои в родината. Не е възможно цала Африка да дойде в Европа, барабар с арабите.

51

Martin Bormann

преди 4 години

Може би за това не ни пускат в Шенген, искат да ни претопят и да заселят чужденците тука. Знаят много добре, че мигрантите не искат да остават в България и ще хукнат заедно с маннгалите на запад при първа възможност. Зависи си от нас дали ще го позволим това ама надали овчата главица да усети опасността която я грози.

50

Берлин

преди 4 години

За България няма опасност. Тя е по-зле от родните държави на мигрантите.

49

Анонимен

преди 4 години

До 54 дано тебе те вземат няколко мигранта за жена

48

666

преди 4 години

Това е нашия шанс да се възползваме и да вземем мигранти. В България има 208000 свободни жени, поне половината сигурно са в плодородна възраст. Веднага можем да вземем 100000 мигранти от мъжки пол за да се раждат повече деца в държавата. По-рационално е тези българки да бъдат оползотворени, да си използваме ресурса по-пълноценно. Освен това сигурно ще ни дадат и субсидия за да ги интегрираме по-бързо, а ние с нея можем да правим каквото си искаме. + за нас.

47

Анонимен

преди 4 години

Бойко за това разчиства Странджа и строи лагери!