15

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно е да прочетете описанието на жената на Тенардие в "Клетниците", за да разберете, че не всички французойки са били кльощави дори и преди 200 години.Не знам защо си изсмуквате такива "материали" от пръстите.

14

Шопо

преди 4 години

Навремето много аресвах Бриджитката ,ама има одърте и прилича на ошафка...

13

Елена

преди 4 години

Не се притеснявайте за истинските французойки, те никога не се женят извън тяхната обществена класа.Те си пазят богатствата, живеят в защитени с огради и камери резиденции, пътуват далеч от тълпата. Вярно е, че има много араби и черни, но те си остават работещата класа. Имотите ги притежават белите, те ги дават под наем на ниските класи. Това е истината, Франция е разделена на класи и това никога няма да се промени. Тяхната поговорка е: "Не трябва се смесват чистите кърпи с парцалите в кухнята".

12

Анонимен

преди 4 години

Преди около 30 години попитах един приятел на нашите (международен шофьор):-Чичо Милене, вярно ли че французойките са много красиви и елегантни?-Васко, ако видиш във франция красива жена, да знаеш, че или е африканка или е славянка. - ми отговори той.А сега вече там е таква клоака, че французойките се броят на пръстите на едната ръка на капитан Черното Гърло (на едната ръка той имал 3 пръста, а другата му била ампутирана). Толкова за франция!

11

Анонимен

преди 4 години

С тия бурки вече не може да каже човек стават ли французойките или не. Освен това аллах забранява алкохола, тъй че за какво вино ми говорите тука?

10

николай

преди 4 години

У французойките има една вродена елегантност, която липсва при всички други жени. Може да е наследство от тяхната култура през вековете, разбира се при богатите, някакво особено чувство къв красивото, към оригиналното. Французойката се забелязва в обществото - тя никога не носи крещящи дрехи, много бижута, ярко червило. Дрехите са добре съчетани, лицето е с подчертана естествена красота. Никога дебел грим,като Мая Манолова,семпли прически, малко парфюм, изправена и красива походка....

9

Eiffel

преди 4 години

Почват да пият още от обяд.

8

Крис

преди 4 години

Аз познавам французойка която си пълни багажа с българско вино и цигари когато се връща в Париж.

7

Анонимен

преди 4 години

Искам да питам авторите на статията дали са били НЯКОГА във франция??А дали са виждали жива французойка???????Как по дяволите пишете статии за неща от които си нямате хабер???

6

Анонимен

преди 4 години

Красивите жени в Европа са изтребени през средновековието.

5

:)

преди 4 години

До Анонимен 2Българките по бай Тошово време ...тогава ти сигурно си бил на 16, 18, 20 г. и затова почти всички момичета са ти се виждали божествени.

4

Гого

преди 4 години

То класически френски жени почти няма вече. Повечето са *** или чернокожи.Просто факт. Не искам да звучи расистко, но французите като идентичност са почти заличени ... :)

3

Анонимен

преди 4 години

До 3..Това за французойките е голям мит и легенда че въртят френска любов. Незнам откъдее дошъл този мит а и не съм се интетесувал но и французойките са като всяка друга жена по света. Има ги всякакви. Едни обичат да въртят други не искат защото не им харесва. Но иначе митове и легенди са останали още от средновековието.

2

Анонимен

преди 4 години

По красиви от полякините и рускините няма. В това число влизаха и Българките ама по бай Тошово време. За французойките мога да кажа от 5 годишното ми пребиваване в Париж че между тях може да се намери някоя хубава но не и красива. Що се отнася за дебелите францизойки то те съществувст и то в голямо количество но повечето живеят в провинциални градчета и селца. В самият Париж рядко се виждат дебелани. Парижанките пазят диети за да се харесат на жигулата.

1

брях

преди 4 години

Тп па едно вино,умити бъчви за по 10? бутилката.Виж онуй от по 100-ина? си е добро,ама нашеското е по-хубаво,демек мит е,че френското вини било най-хубуото.А баш френските жени са ниски,слаби и мустакати,за френска любов че упражняеат е мит.Нашенките са много по-разкрепостени.