67

Иво

преди 4 години

До АнонименЗначи казваш, че когато тумба роми нападне някого, той спокойно да се защити като ги изколи. Само че тогава същите, които днес извадиха от затвора този убиец, при това предумишлен, след като носи хладно оръжие значи има и намерение за използването му, са на точно обратното мнение. Имам предвид расистите от БХК, за които само защото си нещо различно от българин те поставя в превилигоравано положение.

66

Др. Уотсън

преди 4 години

Със Ставис.ки какво стана> Да неби да лежа?

65

Др. Уотсън

преди 4 години

Абе и мен ме съмнява този Джок да е бил на 100% виновен. Вярно, че е носил нож със себе си(това си е подсъдно) , но как и защо го е изпозвал явно е спорно. Ако не е имал нож, можеше и да не е жив, или инвалид. А и все пак е лежал 12год, всички знаем един куп примери, за хори убили нарочно или не, и без ден зад решетките (Стависки например; както и оня Рижко, дето избяга зад граница, или пък случая с Отвертката).

64

Анонимен

преди 4 години

А я седим тука и си мислим ако думнем некой от управляващите колко ще ми дадат и дали ще ме пуснат предварително ,вие какво мислите...

63

Анонимен

преди 4 години

Малко е лежал тоя нагъл австралийски крокодил.

62

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Българското кривосъдие с поредният грандиозен резил !

61

Анонимен

преди 4 години

Този съдия е правозащитник от непео и няма срам.

60

мак

преди 4 години

Голям цинизъм е да пуснеш убиеца толкова години по-рано. Та той е убиец, а не крадец, явно съдиите са "неподкупни". Срамота.

59

Щерю

преди 4 години

Значи оцениха живота на убития с наказание убиеца 4000 дни да бъде хранен и пуснат. Това не е правосъдие!

58

Анонимен

преди 4 години

Комунистите винаги са смятали, че имат право да убиват когото си пожелаят. Реакцията в подкрепа на този австралийски чегеварист на местната терористична червена шайка просто потвърждава тезата, че либерастите са наследници на болшевишките палачи.

57

Анонимен

преди 4 години

Това *** извърши политически мотивирано убийство. Анархист, който е вадил ножове и преди този случай, дошъл тука зарафи евтини жени и да защитава крадливо малцинство уби момче отрасло в България. Това няма нищо общо с каквато и да е самоотбрана. бхк пак са се намесили.

56

до 57

преди 4 години

Драги ми смехурко, в голяма грешка си. Англичанчето лежа 12 години, заради натиск от политически сили, свързани с таткото на жертвата. Това би следвало да е непредумишлено убийство, при неизбежна самоотбрана- максимум условна присъда. Пример дядо ми- роми го ограбват многократно. Вила близо до Сунгурларе. Застреля един крадец директно в къщата си. Неизбежна самоотбрана и нямаше присъда, въпреки че очаквахме условна. Човекът от коментара явно много добре знае кога да стреля и кога- не.

55

Анонимен

преди 4 години

Плюя на съдията, подписал това!

54

до IT специалиста 56

преди 4 години

ами защо не ги застреля? вместо да си жертва на системата и да пееш по форумите какъв герой си - сега щеше да изкараш 12 години в панделата и да излезеш като мъченик и герой? кеф ти секс без камери и надзиратели, интервюта, и всичко това - на държавни разноски, нали?като носиш пищова и имаш намерение - ползвай го, щото другия път може да не ти се падне някой с кашкавалени ръце и ще ти пъхне ютията де слънце не огрява.

53

Анонимен

преди 4 години

Преди години ме нападнаха на НДК с цел грабеж. Избих ножа от ръката на единия (бяха четирима). Предупредих останалите, че нося оръжие и, че ще ги застрелям без да ми мигне окото (едва не лежах един с кафява кожа, който обра дядо ми преди години). Какво стана ли? Прегледаха се записите от всички камери и ходих поне едно 20 пъти да се обяснявам в СДВР. Даже ме съдиха. IT специалист съм, но си търся правата- бих убил без да ми мигне окото. Твърдо на страната на Полфрийман съм. Жалко, че е лежал.

52

Анонимен

преди 4 години

Успех, Джок! Доказа, че си смел и достоен! Даже 12 години ти бяха много. Не трябваше да лежиш и ден, ти се защитаваше! Дано случаят ти е за урок, дано действаш така и за в бъдеще, но не и в България, защото тук закони за самозащита и неприкосновеност на частната собственост нямаме. Ясно е, че си прекрачил границите на неизбежната самоотбрана. Жалко е как съдът, натиснат от един престъпник в лицето на един страхлив баща, ти даде присъда. В Европа или САЩ ти щеше да съдиш нападателите.

51

Анонимен

преди 4 години

Адкватно решение, което бе отложено с години заради обществения натиск. Обществен натиск, защитаващ 16 души, пияни на кирка и дрогирани, нападнали един- и той в подобно състояние. БРАВО на младежа, че все още е адекватен! БРАВО за смелостта да скочи срещу едни тотални *** (не, че той е нещо повече де). Случката да беше в САЩ, щеше да има 16 келeши, натръшкани на земята. Това е истината- казвам го като човек, запознат със случая. Един от 16 страхливци си го е получил. ГОЛЯМО БРАВО и успех!!!

50

Анонимен

преди 4 години

Поредна гавра с българите, всеки може да дойде и да се гаври безнаказано с тях и да си замине.

49

Анонимен

преди 4 години

Футболните агитки са за затвора всичките! Мислят си, че са безсмъртни, очевидно не са!

48

не може да бъде!

преди 4 години

В медиите се представят различни казуси свързани с т.н.независима съдебна власт,както у нас,така и в чужбина!Считам,че когато се представят такива казуси трябва да се обяснява доста по-обстойно и внимателно защо се вземат такива решения!Моето мнение едва ли има значение,но ще го кажа-в много случаи действията на справедливата цацаратура и независимия съд,както и тези на т.н.международен съд и други международни съдилища са просто унижение и издевателство с правораздаването и справедливостта!?