47

Ко?Не!

преди 4 години

1. Медикаментът струва 2 милиона долара2. с най-високата цена в света от 1,9 милиона долара.3. 700 000 евро, а през втория и остатъка от сумата от един милион4. С цена от 1,9 милиона евро за една доза

46

социализъм

преди 4 години

Дали в Северна Корея раздават безплатно лекарства по 2 милиона на който се нуждае или само на Кимчо евентуално?

45

Анонимен

преди 4 години

До ФармацевтАкъл даваш, пари не даваш.

44

abc

преди 4 години

Няма ли на запад при демокрацията и евроатлантическата цивилизация здравно осигуряване, че хората трябва със SMS-и да си събират средства за лечение ???

43

123

преди 4 години

Няма ли руско лекарство ???

42

Анонимен

преди 4 години

Използват човешки инстинкти за облаги-в този случай-майчиния.Ако са толкова добри-защо не помогнат Те? Имат фондове за милиарди..Но не.Нека бедните да си платят,уж са "помогнали",а богатите? Затова са богати-взимат,но не дават.В Африка всеки ден умират деца-от Глад и болести,за тях никой не пише...А тук -наркотици,хапчета,алкохол- и пълно с аномалии..После държавата ще ги финансира за чужда сметка..Справедливост за едни,а за останалите,осакатени от бомбите?Лицемери.

41

Lan

преди 4 години

41,когато знаеш, че детето ти умира и знаеш, че няма НИКАКВО лечение и знаеш, че някой някъде има едно нерегистрирано лекарство, което ти дава шанс...Познай дали ще ти пука за всичко друго. Лекарството не е регистрирано в Белгия, за това държавата Белгия не дава пари, за нея това НЕ е лекарство. За родителите обаче е единствената надежда...Дано да е така - дано да е ефективно и детето да оздравее!

40

Анонимен

преди 4 години

До Lan"Ми ни виждамиии толкус парии обииир" .... абе аре бегай ...

39

Анонимен

преди 4 години

До ЛияЛекарството не е регистрирано и детето ще влезе в клинично проучване за да не плаща. После ще се види какво и как.А Белгия страна от третия свят ли е без закони и правила, че за лекарство за което не се знае дали е ефективно и какво и как може да се искат 2 милиона и то със SMS -и, ами дай и аз да забъркам някаквъ илач с билки и витамини, да го пусна в Белгия белгийците да ми съберат няколко милиона, пък ще видим какво и как и дали лекува лекарството ми?

38

Анонимен

преди 4 години

В Белгия на запад при демокрацията и живилизацията и капитализма нямат ли здравна каса или някакво здравно осигуряване, там само със SMS-и ли се плаща ако имаш големи разходи за лечение?

37

Лия

преди 4 години

Лекарството не е регистрирано и детето ще влезе в клинично проучване за да не плаща. После ще се види какво и как. Все повече се увеличават и тези заболявания в резултат на всичко наоколо.Тези лекарства имат и странични действтия. Дано детето има късмет.

36

Анонимен

преди 4 години

Българите само се оплакват, че нямат пари за лекарства на децата си, вземете пример от белгийците, вижте как хората събират милиони със SMS-и, ако ти е болно детето започни SMS кампания а всички останали да пращат пари както белгийците, вземете примеро то тях.

35

Анонимен

преди 4 години

Ами разработете си и вие животоспасяващо лекарство, патентовайте го да не може никой друг да го произвежда и после ако искате и за 10 милиона го продавайте, хората ще събират пари със SMS-и да платят, няма по ценно от човешкия живот. Кой ви пречи да си разработите лекарство, какво се оплаквате, че било скъпо!

34

шматка

преди 4 години

До ФармацевтИзвън хуманизма белгийците не са направили нещо добро.След 20г това дете ще предаде дефектните си гени на следващото поколение...и пак СМСи.

33

Lan

преди 4 години

Не виждам как лекарство може да струва толкова пари! Това е ОБИР и би трябвало да е подсъдно.

32

Анонимен

преди 4 години

Който му е скъпо, да си създаде сам лекарство и да го продава евтино. При демокрацията всеки е свободен да си отвори фармацевтична компания и да основе изследователски институт и да разработи ново алтернативно лекарство и да го продава евтино на тежко болните, вместо да мрънкате, основете си фармацевтични компании, произвеждайте алтернативни лекарсвта и продавайте евтино, кой ви пречи?

31

Анонимен

преди 4 години

До ФармацевтАми така е, ми! Тука само оправдания. Нешастници!

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Оо, значи е неправедливо, някой да заложи милиарди, да работи десетилетия и да има да изплаща длъгове, повече от натрупаните от сегшаното ни правителство, да таксува?А кое е справедливо? Та да влезнеш през радания вход, като някакъв клоун да държиш речи за кое било добро и кое не, да вземеш нещо за милиарди безплатно и айдееее - вкъщи! Така, не става момченце!

29

Фармацевт

преди 4 години

Браво на хората. Добър пример, а тук само се оплакват, че са бедни и нямат пари за лекарства за децата, вместо да събират със SMS-и пари да си лекувата децата да им спасяват живота. Вземете пример от белгийците, браво, дали са ви пример, а вие мрънкате! Спасявайте живота на децата, а не хленчете! Браво на белгийците!

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Другия път създай лекарство ти и го давай за 3 стотинки... литъра.