42

Длъжник 666

преди 4 години

До ИванПриятелю ... Далече съм от мисълта че когато някой вземе пари не трябва да ги върне !!! Тука става въпрос за съвсем други практики от страна на ЧСИ ! И точно тези практики оставят хора на улицата или пък стават ВЕЧНИ длъжници ! Но пък ми намирисваш и на *** така че не мисля повече да се занимавам с тебе .

41

Иван

преди 4 години

Изедниците са тези които вземат пари на заем и след това не ги връщат! Техните коли трябва да взривяват!

40

Длъжник 666

преди 4 години

Ми мога само да кажа че след като държавата не взима мерки срещу безчинствата на тези ЧСИ ... Хората вече им омръзна и взимат нещата във свои ръце ! Аз лично не жаля за този изедник ! Дано има повече такива случки срещу тези цербери ! Докараха народа до просешка тояга .

39

Анонимен

преди 4 години

Просто е но не е изгодно на лихварите с най-голямото лоби във всички НС-та до днес.(известна тайна)Закон за фалита на частните лица и никакви ЧСИ-та,а държавна служба за събиране на точно определено задължение само след съдебно решение.Обаче няма келепир и няма да го приемат в никое НС,дори и след 100 години.Абе бай *** може и да не е реален образ ама байганювщината си е съвсем реална в държавата на бай ***.(мутрите)Има ли келепир(аванта за тариката)няма почва за честност и доблест.

38

Анонимен

преди 4 години

Нищо против хора, които спомагат за събирането на дълговете.Ама познавам "ЧСИ"-та, на които служители са разни гибони по два метра, който ходят да томозат хората за суми от по 200 лева, ама искат по 1000 ...

37

Вуйчо

преди 4 години

Всички срещу кръвопийците!

36

Българин 1

преди 4 години

Руския "МЕЧ" в България !!!И не триите коментарите!!!

35

Анонимен

преди 4 години

ВСЕКИ ДА СИ ПОЕМЕ РИСКА! НО ЧСИ-ТАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ КАТЕГОРИЧНО !

34

Анонимен

преди 4 години

В ЗЗД е казано когато един кредитор не си потърси дълга или в процес на изплащане е нарушен договора по причина на длъжника той може да го преустанови. И риска си е за негова сметка. ЧСИ търси и той някаква печалба върху неуреден договор. Който е сам по себеси измама.

33

Анонимен

преди 4 години

Мтел - имаш 31 лева неплатена сметка, защито, макар ме прекратихме договора, ти набихме един месец отгоре, обаче забравихме да кажем. После, те глобихте и след година стана 1000 лева. После дадохме на ЧСИ. Те си намислиха 1000 лева отгоре. След Година и половина, вече е 3100 лева, общо. Ааа сегааа!Кажи ми, как да не го гръмна!?!

32

Анонимен

преди 4 години

До31. Законите за ЧСИ са измишльотина за да осигурямат спокоиствие на мафия, олигаси и фирмите им, както и на монопола. А монопол е забранин в ЕС. Има си ЗЗД, КЗП, и такива ЧСИ с не е по законите от Брюксел. А си е нещо недоносено.

31

Анонимен

преди 4 години

Абе като видях каква кола кара, явно има за какво да го гърмят, защо мен не ме гърмят, и като стана на въпрос за съдия изпълнителите, искам да кажа че съвсем скоро ще има много работа за тях.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако малко разбирахте или бяхте чели закони, щяхте да знаете, не са ви виновни ЧСИтата, ама *** народ, прости хора ще го управляват :D

29

Анонимен

преди 4 години

Време беше.

28

Анонимен

преди 4 години

Ти я водиш на Малдивите на бунгала А тя пък искала и на Хаваите да се цамбуркала. Сега се чудиш откъде пари, Шурей? тетка?! Стига глупости!Твоят статус вече не е зет заврян Изпълни вече ти семейния си план. Моли се и си плюй във пазвичка, че жената днес избра и трета плазмичка.Тя изпразни твоята прасенце-касичка Сега ти иска и алигаторче на чантичка. Дори в горите тилилейски ти да си Клик-клик и пак в играта си!Пари навреме, пари навреме Взимаш моментално без губене на време! Пари навреме и море

27

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли как се става съдебен изпълнител? Какви са изискванията? Изглежда келепир има ...

26

Така е

преди 4 години

Ами рискове на професията.Иначе няма Мерцедес.Пак ще си купи .Може пак да му го гръмнат. Така е. Всеки си търси място под слънцето.

25

Анонимен

преди 4 години

Честните хора няма от какво да се притесняват, а този точно обратното.

24

Анонимен

преди 4 години

Доктор М ... млмчеве, за 500 лева вече има хора ... ще те заколят.

23

Анонимен

преди 4 години

До 22Такив а случай са почти винаги заплахи и отмъщения от конкуренция. Повечето хора има инстинкт за самосъхранение. Преди време имаш няколко опита, ама го намираха обесени из горичките ...