10

Дедо

преди 4 години

В Краков съм бил няколко пъти и наистина е страхотно! Добра статия .Поздрави!

9

Γι

преди 4 години

Един швейцарец дошъл на гости в България,и минавали над някава дълбока пропаст,срещу която се виждали върховете на отстрешните родопски хълмове.Та швейцарецът помолил да спрат за малко да направи снимки понеже му се видяло много красиво.Та като свършил със снимките започнал да реве кат малко дете.Питали го защо реве,а той казал че бил обиколил целият свят,а такава красота не бил виждал никъде другаде и затова плачел.И после казал че тези планини ако са в Швейцария,никой там нямало да работи нищо

8

национален спорт

преди 4 години

Малко е пресилено да се каже, че планинарството е национален спорт. Планините са пълни с тълпи хора, само защото Полша има 38 милиона души население, а само в Татрите реално можеш да изкачваш истински върхове. Много поляци никога не са стъпвали в Татрите.

7

словашката

преди 4 години

До СмяхНе Словенска, а словашка част!

6

666

преди 4 години

Дърво, камък, вода, въздух, навсякъде са такива. Няма по-хубав камък или по-лошо дърво. На места има много ***, без тях природата си е същата. Няма планина с по-хубави извивки от друга. Няма езеро, в което водата е по-мокра, или въздух, който е по-прозрачен. Там където има глоби за замърсяване е по-добре, защото не крачиш в бутилки, бирени кутии и чанти от магазина, памперси, гуми, вар и т.н. Природата в един климат и височина си е същата, ние сме различните.

5

До 3

преди 4 години

Нашата природа е удивителна и сме с невероятния късмет да имаме над 40 планини и части от планини, което не изключва да се види и нещо друго, без да има "за" и "против". Тълпите определено не са за предпочитане, но въпреки тях по пътеките е много чисто, за което определено трябва да се замислим, защото това е в нашите ръце.

4

сара

преди 4 години

Прекрасна природа! Най-накрая трябва да проумеем, че е смешно да говорим със суперлативи за родната. За нас тя е най - най защото това е нашата Родина и ни е по своему мила, но няма на света НАЙ - всяко едно кътче по света е една частица от Рая .

3

Не знам...

преди 4 години

... колко *** трябва да си, за да се възхищаваш от абсолютно абсурдната ситуация в повечето планини в "бяла" Европа / в т.ч. и в разхвалвания камънак на Татрите/ - уникалните тълпи от скакалци, които се бутат по затлачените подходи на туристическите маршрути...Ние просто не умеем да оценим богатството, с което разполагаме - чудесната природа, в която / все още!/ можеш да присъстваш в уединение без да "споделяш" красотата с тълпи от побутващи се "ценители"!

2

Смях

преди 4 години

Веселина благодаря за статията. Благодаря и за инфото. Дай Боже да се върнеш и в словенската част.

1

Анонимен

преди 4 години

Глупости всички знаят, че имаме най-хубавата природа защото никъде другаде по света няма гори и планини.