20

Анонимен

преди 4 години

Ако съкратеното следствие отпадне изцяло, то престъпници не просто ще получават по- малко години затвор, в много от случаите те изобщо няма да влизат там, защото ще протакат делата си докато изтече абсолютната давност или адвокатите им преборят прокуратурата и Съдът ги оправдае.

19

Анонимен

преди 4 години

Да, адвоката винаги ще казва същото, защото е специалист и знае какво говори.

18

Анонимен

преди 4 години

До 17Ми ко ми са прайш уе! Мълчи си к си седи и дупката!

17

До 15

преди 4 години

Хаха, отдавна съм го направил. Постепенно оставате най-големите скотове. Държавата ви се нарича Кратунистан. Избивате се по един или друг начин, докато изчезнете и оставите територията да бъде отнова заселена от ХОРА, а не гадЬини!

16

Анонимен

преди 4 години

Пак ли щеше да говори така този адвокат ако детето му беше изнасилено и убито?

15

Анонимен

преди 4 години

До 10Да, така искаме! Ти, циливилицивизованиъ мож се махаш!

14

Анонимен

преди 4 години

Машини БЕЕЕЕЕЕ!Закона идва от народа и от волята му! Не от 3 парчета, дето по цял ден четат книжкинисе правят на умни! Народът иска ТАКА! Ако не ти харесва, разкарай се!

13

До 12

преди 4 години

Хаха, е то и оттам идват сбърканите възприятия на бг племето. Все едно Западна Еврооа да се гордее със средновековните си изтезания. Но и двете са просто варварщина.

12

Едно време

преди 4 години

В 5 клас учихме Крумовите закони и се гордеехме с тях.

11

шматка

преди 4 години

Този пишман адвокат не знае ли че на това(обществения натиск)се казва демокрация.Този опосум иска кьорави закони за да може да си върти делата за много пари

10

До 7

преди 4 години

Е, ако традициите и желанията на това освирепяло племе ще следваме, дайте верно да се върнем при варварските осакатявания на хан Крум и направо обратно в Азия при духовните събратя на съвременния булгаристанец - талибаните. Нали затова има интелектуалци и елит, бре кратуни! Кой ще ви слуша озверелите крясъци!

9

Анонимен

преди 4 години

Ами институциите ще си размърдат малко мързеливите ..... няма да разчитат само на самопризнания! Всичко се решава със строги закони. Защо в Сингапур например, няма трафик на наркотици? Защото още в самолета те предупреждават, че наказанието за това е смърт! Ако искаш пренасяй.

8

Яее

преди 4 години

Статия от вчера "Шокиращо! Боби Хлебаря получи условна присъда за убийството на сестра си"

7

Анонимен

преди 4 години

Този 'умен" адвокат не знае ли, че закона ТРЯБВА да е функция на традициите и мнението на НАРОДА!?

6

Анонимен

преди 4 години

Няма присъда 5-6 години за умишлено убийство, това са приказки на болни мозъци. При всички случаи присъдите са 10-15 години и нагоре. И никой престъпник не си прави сметки за сроковете, когато върши престъпление.

5

Анонимен

преди 4 години

Кое създава по-голямо усещане за несправедливост - убиец с присъда от 5-6 години или дело проточило се с година повече ?

4

...

преди 4 години

Престъпник да си в БГ! Ако евентуално те хванат и след това пък не дай си Боже и да те осъдят, което сигурно един на 100000 му се случва, та тогава ако и чистачката на затвора е в отпуска, то със сигурност до ден два си на свобода! А после видехме, че не могат да те намерят по никакъв начин! Колкото до съда, значи знам, че има такава институция при която и адвокати и съдии и прокурори ИЗКАРВАТ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ГОДИШНИ ПЕЧАЛБИ И ВИНАГИ ВИНАГИ ВИНАГИ АМА ВИНАГИ ПОТЪРПЕВШИЯ Е ВИНОВЕН! Та така!

3

съвет

преди 4 години

върнете смъртната присъда ,отворете трудовите лагери и ТВУ_тата , нищо повече !

2

АнонимеН

преди 4 години

ДЕЛАТА СЕ ВЛАЧАТ ОТ НЕУРЕДИЦИТЕ В ДЪРЖАВАТА !!!ВЪВ ГЕРМАНИЯ ОНЯ ДЕТО БУТНА МОМЧЕТО ПО СТЪЛБИТЕ ГО ОСЪДИХА НА ВСИЧКИ ТЕ ИНСТАНЦИИ САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА!!!ИЗВОДА Е , ЧЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В ГЕРМАНИЯ РАБОТИ А ТУК В БЪЛГАРИЯ СЕ ОПИРТВАТ ДА ОНЕВИНЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩОТО СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА НЕ РАБОТЕЛА!

1

Анонимен

преди 4 години

Че друго ли да каже гусин адукатина, при положение че сегашната система го устройва идеално както него, така и прокурора, и съдията?п.п. Как пък не поканиха Марковски, да се послюнчи малко с общи приказки тип кварталното кафе.