45

Анонимен

преди 4 години

В Хисаря кръчмите и комунистите са малко, отдихът ще е чудесен

44

погнусен

преди 4 години

Ето затова се дразня най много .Хубаво Стефан Данаилов е известен. Ама как все екстрите са за специални хора, а плащането е от всички. До кога ще са тези тоталитарни приоми? Санаториум на ВМА... Специален екип от Пирогов... Колко здравни осигуровки плаща? Защото мен за максимални ме обслужиха като все едно нямам - доплащане, никакво внимание, лекарски грешки.

43

ivailo

преди 4 години

Рашко Младенов е жив още... Скоро, даже беше министър на културата.

42

Анонимен

преди 4 години

Десетки по-кадърни актьори умряха в мизерия и самота /напр.Рашко Младенов/, но вие ни занимавате с чер ве ния екскремент

41

изнервен

преди 4 години

Това ли трябва да и интересува? Къде ще почива червеният мухъл.

40

преди 4 години

Какво друго ще прави Стефан Данаилов ?

39

Щерю

преди 4 години

Червеният гъзар в Хисар...

38

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Може да е добър като артист, за някои може и да е велик, но това е човек без морал.Спомнете си двете му последователни участия в "Шоуто на Слави" в които надлъж и нашир разказваше за любовните си похождения, и то когато е бил семеен. Как е имало око боко и други подобни . Слави подробно си записваше тези негови бисери.Прелюбодеянието е един от най-големите грехове.Така че не трябва да се лансира и да ни се навира този пръв любовник и Дон Жуан.

37

Янчо

преди 4 години

А стига с този Стефан Данаилов бе - какво го интерсува обществото кихнал ли е днес папкал ли е или се е напил

36

Анонимен

преди 4 години

Олицетворение на комунизмът в България.Диагнозата е ,,прогресиращо необратима атрофия,с леталемн изход''. Иначе нищо лично срещу Бат Серго,изигра доста добри роли,и спечели уважението на зрители и възпитаници.Пожелавам му скорошно възтановяване от сърце.

35

Ламбо 2

преди 4 години

Намали алкохола .....Като се изпикаш да ни информираш....

34

Анонимен

преди 4 години

До простото,тези истини от Останкинская телебашня ли ти ги диктуват. Хората, които не мразят държавата си нямат твоите проблеми, чуждопоклонико.

33

Пияница

преди 4 години

Кагато пак се напие да ни информирате!

32

Robinzon

преди 4 години

Тоя е огладало на съвършения номенклатурчик.При всяка система е блажен.Партията тука при него са си свършли работата перфектно.

31

Достойнство

преди 4 години

Човек трябва да знае кога да се оттегли с достойнство!

30

ПроСоТо

преди 4 години

и бързо да са възстанови,зер заяви,че сцената го чакала....Предстои му кариера в театъра и киното..

29

ПроСоТо

преди 4 години

верно,какво става?..Кой пробутва спатъхнатия "майор Деянов" толкова време в полезрението ни?Нали "комунизъма" беше обявен за престъпен от нашето гнездо на оси,наричащо се "Народно събрание"?..Та тоя си е ЧАСТ от това "престъпление",според декларацията на НС.Е какво излиза?..-"Комунизма"-"престъпен",но неговите АКТИВИСТИ-едва ли не национални герои?!...толкова ОБЪРКАНО има в България,че и Господ да слезне,не ще може да оправи бакиите ни..Обречени ли сме?

28

ПроСоТо

преди 4 години

"Стефан Данаилов" какво е ,разбрахме...Остава да ни разяснят и какво е "Хисаря",стига да не отклони вниманието от Стефан..

27

Става досадно

преди 4 години

Стефан Данаилов това, Стефан Данаилов онова. Става досадно. Човекът пострада, оперира се и се лекува. Не е нужно да ни уведомявате кога ходи до тоалетната.

26

Анонимен

преди 4 години

Правилното е НА.Логиката е такава.И на времето всички така са говорили, чети Вазов ако щеш.