10

Анелия Георгиева

преди 4 години

Хайде порцелановата в къщи! Ужасно скучна и мудна.Няма да се запомни с нищо интересно!

9

Митьо Ушите

преди 4 години

Много си е арна жената. И като актриса е добра.Вие какво искате, да не би холивудските звезди всичките да са професори и академици?

8

saki

преди 4 години

На оня богатия Мамин Ники ,му трябва някоя по рязка и разтропана жена, да го строява и води, като маникюристката Силвия. Просто с тази флегматична дървена филосовка Саня , няма как да има успешна връзка ,защото и от двамата няма кой да води.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 3 :Е ,кой да изберат,бе ?! Баба Вуна от Чипуркови ливади,дека тепа на пот и чесън?!!!

6

Митьо хотелиер

преди 4 години

Много е хубаво детето. Браво, браво. Дебна я от бая месеци, знам че е самичка и си търси спонсор. На такова съкровище веднага земам мезонет в центъра и жип Мерцедес. Природата кат и е давала и аз ша давам. Да са живи и здрави мойте работници да ми бачкат за по 600 лв, да ми изкарват парите за държанки и жипове

5

Анонимен

преди 4 години

защото нормалните хора няма да заформят скандал.

4

Анонимен

преди 4 години

на мен не че ми е антипатична, ами някак си ми е безлична. Да, сладурана е, има приятен външнен вид, не е т*па, но някак си като проведеш два-три сериозни разговора с нея лъха на посредственост и безпринципност. Опитва се да се хареса на всички. няма как-

3

Анонимен

преди 4 години

Тая става ли за ферма, защо не избират по-нормални хора за *** шоу.

2

Анонимен

преди 4 години

Има нещо отвратително в нея, не мога да посоча точно какво,но е антипатична.

1

Зрител

преди 4 години

Ама дуелът с мотики ли ще бъде или с пили за нокти, щото довечера има и мачове путиливизора, дали си заслужава гледането?!?