74

Анонимен

преди 4 години

Цецу стана грантаджия като костов хахах

73

майнатайм

преди 4 години

Събираш ли събираш цц бели пари за седми апартамент ли събираш?

72

Анонимен

преди 4 години

Кът *** заушасам иззад врата мухлясал .Ша мутаковам ценностите киртакскапан.

71

Анонимен

преди 4 години

Горките ценности щом ще ги брани този ***.

70

Анонимен

преди 4 години

този е обратното на *** доларджия.службите да се задействат за какви интереси работи и е работил.

69

Тц тц

преди 4 години

Тъкмо учреди нещичко Цеци и взеха че одобриха Лаура.Пацо навреме се измъкна,остава да видим най мъдрия ,най добрия,най ителигентния,най във всичко ,единствен наш любим кандидат Геши каква песен ще запее за да му падражаваме в глас....Аз,Винету,разпоредих!Хау!

68

.... ..

преди 4 години

Хайде Кьовешии,ти си наред! Дано доживея да видя какво ще учреди Дон Цецон в затвора!

67

Ти да видиш..

преди 4 години

Цветанов гладен няма да остане. Заеми има да връща човека.

66

Анонимен

преди 4 години

След толкова компромати Цеци с неправителствена организация като оня дето отиде посланик в Испания -В България няма съд за корумпирани само се преквалифицират в нещо по законно

65

анонимен

преди 4 години

как ще ги брани - с пушка в ръка..............?????????????

64

Зозо

преди 4 години

Хаахахахаааа, от руското НПО"Друзофили" още не са отрезняли от Копринка и почнаха да ревът по форумите :)))))))))))))))))))))))))))))) Само Гешев ще ви оформи всичките!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Някой изобщо знае ли кои са евроатлантическите ценности? О години слушам това понятие, но не съм видял или чул някой да изброи поне две-три.

62

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

До АнонименКАТО ГЛЕДАМ СЪСТАВА - Келбечева, Христов и тути кванти компроментирани ли чности- явно ще се изхранват от американците и ще работят против интересите на българския народ.......................Я не хвърляй обиди, без да познаваш разните "тути кванти" личности, ясно !!! Явно днес сте с двойни подаяния - яко плюене без грам мисъл. Жалки червени т ролчета зо мбирани.

61

Анонимен

преди 4 години

Въпрос (явно не много умен): КОЙ плаща масрафа?И втори (може би също не много на издигнато интелектуално ниво!): Може ли по аналогия с известен случай и този да се разглежда като шпионаж в полза на чужда държава със аналогични последствия?...Не че някой ще ми отговори...

60

Анонимен

преди 4 години

Цвък иска да заеме мястото на Монката Паси. Маймунките на клона ще станат мноооого. Сигурно добре плащат на предатели и родоотстъпници.

59

Анонимен

преди 4 години

"А до информацията за сигурността, която граничи със секретност, ще стигат по стандартен начин."И какъв е този стандартен начин за добиване на секретна информация от НПО, и кой е нестандартният?

58

Waffen SS

преди 4 години

"Цветанов с нов проект, ще брани евроатлантически ценности"Всички провалили се политици започват да правят всякакви "граждански" структури,чиято единствена цел е усвояване на различни видове финансови средства,пристигащи от различни организации,с анти-българска насоченост.Важното е в името на структурата да присъствуват думите:евроатлантически,либерални ,демократични,антикомунизъм,пазарна икономика,защита,изграждане,изследване,прогнози в различни комбинации между тях.Успеха е гарантиран

57

Цц

преди 4 години

Цецо Кр***децо и поръчковия журналист на мафията Христу се събраха.

56

Анонимен

преди 4 години

КАТО ГЛЕДАМ СЪСТАВА - Келбечева, Христов и тути кванти компроментирани личности- явно ще се изхранват от американците и ще работят против интересите на българския народ.

55

Анонимен

преди 4 години

Грозното лице на българската "демокрация"!