28

промоутър

преди 4 години

Руснаците успешно си защитиха неколкократно въздушните бази в Сирия от атаки с дронове, с помощта на системи "Панцир". Не са много скъпи. Много по-евтини са от "Патриотите" - 13-14млн. долара.

27

Демократ

преди 4 години

Филтрирайте тези който казват истината че ни свършиха опорните точки

26

Анонимен

преди 4 години

ПОМИРИСВАМ ТУК ВРАЖЕСКА АНТИНАТОВСКА ПРОПАГАНДА...ФИЛТРИРАЙТЕ ТРОЛОВЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ ОТ ЮРИДИЧЕСКИ ХАРАКТЕР...

25

хааа

преди 4 години

рубляците тук дето натякват какъв могъщ боец е Иран - въоръжен с допотопни оръжия хахаха Кой подкрепял ИрАН?- СКЪСЛЯЦИТЕ ПОБРАТИМИ И ТЕХНИТЕ ***!

24

Анонимен

преди 4 години

Кой подкрепя Иран?

23

Анонимен

преди 4 години

Значи, Изсраел и фащ могат да нанасят ракетни удари, а другите не могат, тъй ли???А фак, бе фаготи! За смях ги направиха!Май руснаците си осигуриха пазар за С-400.

22

SS

преди 4 години

да де, ама иранците пък говорят, че атаките са поръчани от централно-умните момчета от Ленгли...Както и да е - това е нагледна демонстрация какво би се случило на иизрал, при каквото и да евентуално нападение над Иран, било то и от марсианците...Не се знае колко хиляди от тез дрончета вече са при Хизбула, а нищо чудно и при Хамас

21

Анонимен

преди 4 години

Като чуя за бомбардировки с "незивестен извършител" и се сещам за 11.09. ?!

20

Kaputi

преди 4 години

И за тях ли да се притеснваме, ако ще цяла зима да ги бомбардират не ми дреме, аз съм с колело

19

реконтраадмирал

преди 4 години

88 установки "Петриът" на Саудитска Арабия за десетки милиарди долара, и три американски кораба със свръхмодерна Противо Ракетна Отбрана не можаха да засекат и да спрат няколко десетки йеменските безпилотници и ракети. Една ракета Петриът струва 3 милиона долара, но не може да лети под 50 метра. А йеменитските дронове летят на 15 метра от земята. Освен това времето за реакция на Петриът е много дълго. След като радарите пеленговат някой летящ обект, информацията отива в Германия, където се обработва и изпраща обратно на някой спътник. Това трае поне 10 секунди, твърде дълго време, обекта вече

18

маде ин Булгари

преди 4 години

Факт е, че племето хуси в Йемен, разполага с по-голяма интелигентност от американците и саудитците, взети заедно. С дронове, с мотори, закупени в магазини за хоби принадлежности в Германия и Чехия, летящи с 300 км в час, на 15 метра от земята, тотално разбиват мита, че западняците са непобедими и неуязвими. САЩ дори не знаят дали са ракети, или дронове, и от къде са дошли. 17-те удара са нанесени от северо-запад, където се намира Ирак.

17

Анонимен

преди 4 години

САЩ както винаги в информацията и дезинформацията са на високо професионално ниво!"Сателитните снимки показвали ,че ударите идвали от север"Е,то без сателитни снимки ни е ясно ,че са от север,само ,че янките и арабите като са имали сателити и,,Първокласни"Противовъздушни с-ми в Персийския залив защо не са предотвратили удара?

16

ХА ХА!

преди 4 години

"публикувани впоследствие от САЩ, показват, че щетите са причинени предимно от удари, идващи от север"с дронове с обсег 1500км ?тия дронове следи по пясъка ли оставят бе?

15

Анонимен

преди 4 години

СДС и после ДСБ съсипаха България !

14

Анонимен

преди 4 години

До 13Точно сега Израел не желае никаква война с Иран!Ако им е да се бият с иранците Сирия им е наблизо ,а там има части на Иранската гвардия!За Израел първостепенна задача е да се уредят с повечко земя от Палестина!При война с Израел цяла Палестина ще се надигне заедно с Ливан и по-всяка вероятност и Турция!

13

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименТова дали е съюзник със СА въобще не пречи на Израел да тресне рафинериите с ракети!Щото голямата цел е предизвикване на война с Иран-нещо което желае и СА.А и загубите не са кой знае колко големи.

12

Анонимен

преди 4 години

Кaмилaрите се въoръжихa дoбре тaз годинa, сегa си инсцениpaт нaпaдени сaми и чaкaт СAЩ дa се втурне дa ги спaси. Зaщo СAЩ дa вoювa зaрaди кaмилaрските рaфинерии ?

11

Анонимен

преди 4 години

имам чувството че щатите имат намерение да нападат някоя петролна страна

10

Анонимен

преди 4 години

който има интерес това да се случва,той е и изпълнителя на атаките

9

Анонимен

преди 4 години

До 3Ако има някоя арабска държава с отлични отношения с Израел ,това е Саудитска Арабия!Така,че не търси под вола теле!