11

Анонимен

преди 4 години

Дано всеки гербав престъпник да разбере на свой гръб за тази линия!

10

Анонимен

преди 4 години

Линията на бедност я определи "експертът" Каролев. За него богати са всички, които имат сателитна чиния и някаква бракма кола. Т.е. бедни няма. И иска тези богаташи да плащали тока по завишени цени. А той, като предприемач и работонаемател да плаща евтин ток. Такива са либертарианците-русофоби. А техният идол Айн Ранд отиде в държавната болница да се лекува и плю на всички глупости, които е написала, по които тези последователи сега философстват по телевизиите всеки ден.

9

Flatline

преди 4 години

Линията на бедност беше определена още през 90-те, една част наредени "капиталисти", предимно *** и ченгета се самоопределиха като богати, следователно всички останали би трябвало да са бедни.

8

анонимен

преди 4 години

Експертите мислят начини, те не зная колко са експертите, а има толкова бедни хора, които искат прости неща. Линията на бедност си е голяма. Бедността не могат да я преодолеят управляващите, защото няма стратегия.

7

Аз

преди 4 години

При нас линията на бедност е една дупка в земята 2 на 2 метра.

6

SS

преди 4 години

МИР НА КОЛИБИТЕ,ВОЙНА НА ДВОРЦИТЕ!!!СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ АПОКАЛИПСИСЪТ И ТОГАВА НЕРАВЕНСТВОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.ТЕЗИ КОЙТО ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ЩЕ ЖИВЕЯТ В ЕДИН МНОГО ПО ДОБЪР СВЯТ.НИКОГА СИТИТЕ НЯМА ДА ПОВЯРВАТ ЧЕ ДРУГИЯ Е ГЛАДЕН.ДРУТАТА ГОЛЯМА ЗАБЛУДА Е, ЧЕ БОГАТСТВОТО Е ПЛОД НА СПОСОБНОСТИ И УМЕНИЯ.90%ИМА КРИМИНАЛЕН ПРОИЗХОД.ЗАТОВА,КРАДЕТЕ ОТ КРАДЕНОТО,ГРАБЕТЕ ОТ ГРАБЕНОТО.

5

шматка

преди 4 години

Аз предлагам всеки който може да си купи хляб да не се води беден.Така всички ще сме богати и световната статистика ще отчете невероятен ръст на Бг икономиката

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Това означава, че пенсионери с 216 лв. пенсия никога не са работили.

3

Анонимен

преди 4 години

31 август мина, а линията на бедност (новата) още не е определена???

2

Анонимен

преди 4 години

След като ще има нова методика, това означава, че старата методика е била грешна. В България винаги статистиката е била стъкмистика.

1

Анонимен

преди 4 години

И изведнъж се оказва че всичките пенсионери с 216 лв на месец са богати, бравоооооо