47

Анонимен

преди 4 години

и има защо -каква икономика създадоха досегашните кметове освен да се облажят от предоставени места за строжи на нови блокове елате да видите Варна на всяко кюше нов строеж на блок-къщичка от картони

46

почти пенсионерка

преди 4 години

До Анонимен 31Мили другарю, вие ме изгонихте от България преди 30 години и повече. Сега, ако не е Герб не бих се върнала в България. Смятам, ти стана ясна позицията ми и бъдещите ми планове.Бъди сигурен, че още мноооого като мен избягали от комунистите на времето, само ако помиришат червен на власт, никога няма да се върнат!

45

кака Славка Трифонов

преди 4 години

Събирайте се прости хора и ме подкрепяйте, че не знам къде да ида, ако не у политиката!

44

Гешев

преди 4 години

До :-) : Защото и Борисов е син на цвят ! Доказа го и сега ,като отново се разцелува с ликвидаторите - СДС и прати един от главатарите им в ЕС -там да ни представлява ,плюе и гони комунизма ! Сещате се за прасето .

43

Милев

преди 4 години

До Анонимен : Нали си избрахте седесаро-герберите ,дето не престават да гонят комунизма вече над 30 години ! Така го свалят ,че разкатаха майка България -камък върху камък не оставиха !

42

Анонимен

преди 4 години

Който плюе ГЕРБ и Боко, печели "лайкове" и популярност, и само като се сети за *** и Грипена, гласува пак за ГЕРБ. Дори не е необходимо да си ***, за да си ***.Като в сайтовете за запознанства - леле, как ме мама роди такъв убав, пък и до първа среща не стигат - оная го мярва в навалицата и се скътава набързо - не че тя е" по-убава".ама па колко "лайкове" събрах - бия герберите отсЕкъде!

41

фантастика

преди 4 години

Мая Манолова печели изборите. Йоло Денев зам. кмет по протестите. Ваклин зам. кмет по застрояването на зелените площи. Онзи с голата глава му пази гърба с пранги.

40

ха-ха

преди 4 години

Че краде от БСП - това е сигурно. Но че краде и от ГЕРБ май им е било забранено да кажат.

39

Така е ..

преди 4 години

До :-) 38 Ммм, да ! Чер.вени.те кметове станаха кът. Никакви ги няма. И по лоша ще става.

38

:-)

преди 4 години

София определено процъфтява през последните години. Същото се усеща и в останалите големи градове, пък и в по-малките, независимо кой ги управлява. Сигурно е така заради липсата на червени кметове.

37

Анонимен

преди 4 години

Опомняй се народе и гласувай за кметове а не за партии.

36

Анонимен

преди 4 години

София ке падне

35

:-)

преди 4 години

Не истерясвайте! Пак ще си изберем ГЕРБ.

34

K

преди 4 години

Време е за промяна

33

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До Да за Фандъкова !!!Така е ! Фандъкова има воля да довърши кражбата.

32

бг

преди 4 години

Мой съсед това лято за сефте ходи до Гърция, не на почивка, а да си пазарува неща според него на файда. Вика, тва гърчолята са мноо проЗди ве ! Баси кви огромни тераси имат и не се сещат да ги усвоят или поне устъклят ! Е, този на избори по тъмно се нарежда пред близкото училище да гласува. Пък аз дето от десетина години всяко лято си жуля узаки и млящя октопод и пр. морски дарове на неостъклени гръцки тераси на 20 метра от моренцето не гласувам. Такива ми ти работи. Ай, чИстИитУ Ви нов кмет

31

Анонимен

преди 4 години

сваляме герб и ще видите как много сънародници ще започнат да се завръщат в родината - герб изгониха над 3 милиона българи!

30

Анонимен

преди 4 години

България заслужава достойно място в ЕС, а не да копае дъното и всеки да я подритва като мръсно пce. Да изритаме ГЕРБ - сега!

29

Анонимен

преди 4 години

Еми ще си командват ДС, щом матряла вижда алтернатива на комунистите в....другите комунисти, така ще е.

28

Анонимен

преди 4 години

"столичани на вас се пада честта да заличите комунизма сега и за винаги. никога повече бсп"кoмунистите са точно ГЕРБ