79

Анонимен

преди 4 години

До До 11"Ако питаш кога Косово е било българско значи ти трябва да изучаваш историята. Не ми се обяснява на невежи непознаващи собствената си история."Ми нали мноо знайш уе! Аре кажи! А! Или само са прайш тука!

78

Анонимен

преди 4 години

Ако се изтрепят заедно ... НАЙЙЙЙЙЙЙ-ДОБРЕ!

77

Анонимен

преди 4 години

До 91. 777. Пишете измислици за САЩ и НАТО. Защо така бе човек. При Тито всички се разбираха. След Тито при Милошевич се изпокараха. Така стана и мужду Словенци и сърби. Сърби и черногорци и др.

76

Гост 777

преди 4 години

Много пропуски има в тази статия, цялото ми семейство и роднини бяха изгонени от албанците по време на войната.Албанците влизаха в къщите и присвояваха всичко наред убивайки.Болката е неописуема когато се сетим за Косово, защото политиката , НАТО разделиха народите!Преди това се живееше спокойно.Имахме съседи шиптари с които до ден днешен имаме прекрасни отношения.Много хора, медии говорят и пишат но само хората които са било там знаят истината.Народа няма вина, а политиците и САЩ!

75

Чичо Ваньо

преди 4 години

Държава Косово няма.

74

Анонимен

преди 4 години

Ако НАТО не се беле неправомерно намесило в чужди вътрешни работи, щеше да е друга приказката ...

73

Анонимен

преди 4 години

До 85Джон Атанасов е Българин, колкото Доналд Тръмп е англичанин ...

72

Анонимен

преди 4 години

Днес в окупирано от САЩ Косово стандарта на живот е като в Азарбайджан - три пъти по-нисък от този в България и Сърбия. Честита им свобода на Ш И П ТРИТЕ, ЧЕСТИТА ИМ МИЗЕРИЯ. И те не са случили на освободител. източник на данните за мизерията в Косово - Международния валутен фанд, така че може и пет пъти реално да са по-бедни.

71

Анонимен

преди 4 години

През 1190 година при третия кръстоносен поход немският император Фридрих идва на Балканите при Белград. Посрещнат е от византийската власт. Обаче като идва до Ниш там с изненада открива града в сръбски ръце и знамената на крал Стефан Неманя. В Ниш Асен и Петър изпращат пратеници и заедно със крал Стефан предлагат на Фридрих съюз срещу Византия, като Сърбия даде 20 хиляди войника а България 40 хиляди, като Калопетър бъде признат и за византийски император. Фридрих отказва и в Тракия търпи загуби!

70

Анонимен

преди 4 години

Праволславните народи трябва никога повече да не се влияем на турска и протестантска пропаганда и да сме единни. Турци, албанци и по маци от Босна и Родопите са капка в морето и по брой и по интелект пък съвсем. Кажете поне един велик турски учен като Никола Тесла или Джон Атанасов или Михаил Ломоносов например...

69

Анонимен

преди 4 години

До караджорджевичСпоред участника в кръстоносните походи Роберт Тулузки от Венеция до Цариград има един народ и една държава - Славяния!!! Разбра ли турски елементе. Вие винаги заедно с другите малки народчета сте били за цвят на Балканите, а Славяния е съществувала и ще си остане. И основната и най-важната и част е Българската славянска държава!!! Пиемонт на Балканите е България.

68

Иванов

преди 4 години

Тези двамата дали са били интимни?

67

караджорджевич

преди 4 години

До Martin BormannРазликата не е според мен, а според това какво значи едното и какво значи другото! Ако четеш Евангелието, както Дявола, то аз няма какво да си кажа с теб по темата - пускаш търсачката и готово. Що се отнася до провокацията ти, не мисля, че си на нивото ми! Айде, чао, госИн националсоциалист!

66

Martin Bormann

преди 4 години

До Кара....Добре де, каква е разликата между патриотизъм и национализъм според теб? М? Не ми говори, че едното било обич към собственото а другото омраза към чуждото защото и в двата случая говорим за едно и също - средно положение просто няма. Не можеш да обичаш само себе си а другите не без да изпитваш някаква антипатия или омраза към тях.

65

караджорджевич

преди 4 години

До ХАХАХХАХАТи знаеш ли си историята, бре, хомо сапиенс (изправен човек-да си знаеш)!? Никога на нашите зами не са живели еднородни маси, никога! И друго - не съм казал да посрещаме с хляб и сол всякаква ...и да си даваме четирибуквието за добър ден и довиждане! Казах само, че трябва да сме родолюбци и патриоти, а не шовинисти, а традициите и народността ни да са нашето А-Б. На мен ми е писнало да гледам как се кланяме на сърби, гърци и турци, а нашето все е ***. Ето това ще ни затрие!

64

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Каратурчич, демек да посрещаме всякаква паплячч тук и да ви дадем всичко което имаме, но нямо лошо и да си знаем, че сме българи нали така, раяяя, ей *** турски, *** много си хитър ама си и много просссс

63

Анонимен

преди 4 години

Поздравявам исламистите във форума със сръбската песен - Никога, сестро недей с турчина!!!!Вие върнахте с дивотията си Балканския полуостров с 600 години назад в историческото му развитие.

62

Анонимен

преди 4 години

Тази "медия" , ако въобще мога да я нарека така, винаги копира най-тъпите статии, буквално подигравайки се с интелекта на хората които по някакви причини я четат.Ако не е дойче веле, ще е някоя друга помия.

61

Анонимен

преди 4 години

Поредното подложно на цзапада манипулативно заглавие. ПРОСТО ТЕКСТА ПАК НЕ ОТГОВАРЯ НА СЪДЪРЖАНИЕТО. Сръбското момиче няма нищо общо и не се познава с шиптърския илитерат. А Косово отново ще си бъде сръбско. Наближава деня. Другата лъжа е, че албанците не са вършили жестокости. Все жестокостите ги вършим ние православните народи а сме най-миролюбиви. Щатите хуманно и без жестокости ли избиха милион в Ирак?

60

Martin Bormann

преди 4 години

Винаги когато става въпрос за връзка между двама от различни раси или религия, жената винаги е бяла и християнка. Това се прави с цел разбира се, но не съм сигурен точно каква. Дали е да покаже че белите християнки са ковври? Или да покаже на белия християнин, че за нищо не става и че другите са просто по добрите? Това ще избие на някъде рано или късно, няма да остане така и после ще видим ние тях или те нас, но всичко започва удома с възпитанието на бялата християнка което е изпуснато...