7

Гурбетчия

преди 4 години

Фелипе шести е крал, след като баща му абдикира. Отговарям на въпроса дали е принц или крал. Повече от сигурен съм, че социалиста Педро Санчес ще получи много повече гласове на следващите и ще направи правителство.Тук живея и знам нагласите на испанците.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Щеше да хвърли страната в агония ако беше направил коалицията, която беше възможна - а тя е с "Подемос" на Пабло Иглесияс, с баските сепаратисти и с каталунските сепаратисти. На всички тях им течаха лигите, предусещайки как ще му извиват ръцете за едно или друго. Само че Санчес просто каза не, и от това само ще спечели допълнителна подкрепа на следващите избори. Има нещо симпатично в това, как там политиците държат на принципите си - не е като в България.

5

Анонимен

преди 4 години

Рискован ход, според мен ще хвърли страната си в доста дълга агония.

4

Анонимен

преди 4 години

Санчес пак ще спечели с малко по-добър резулта, което ще му позволи повече свобода при създаване на правителство. За момента десните в Испания са бита карта, след огромен корупционен скандал при управлението на Рахой. За разлика от нас, испанците не гледат на скандалите със суджуците толкова леко.

3

Анонимен

преди 4 години

Откъде черпи информация днесбг, за да напише "рискува да загуби всичко"? Просто да пуснат испанската телевизия и да видят социологическите проучвания - при нови избори испанската социалистическа партия на Санчес, ще вдигне резултата с няколко процента. Те и досега можеха да съставят правителство заедно с другата лява партия "Подемос", но просто не искаха коалиционно правителство с министри на Подемос в него.

2

anonim

преди 4 години

Каталония и Баските ще им видят сметката. Разбираемо.

1

House M.D.

преди 4 години

Принц или крал е Фелипе? Уточнете се!