15

Solar Power

преди 4 години

И да по добре с apple,android защото при такива бекдори има шанс някой да ги осъди и да им се вземат парички :) С хувей трудно да се случи това......А и както виждаме ЕС редовно смуче с глоби от apple,google :) Поне вземаме някой лев.....

14

Solar Power

преди 4 години

Ако ще се пъчат със софтуер искам всичко GPL-ка и линк за сваляне на кода. Докато настъпи този момент са далече от истината.

13

Solar Power

преди 4 години

До 2: Мога да ти кажа,че от над 20 години работя с китайски неща и в софтуера са МНОГО МНОГО ЗЛЕ. Ако не е откраднат от Америка е пълен ***. То затова и цената е в пъти надолу.А да казвам ли,че всичко тяхно е пълно с бекдори и въпрос на време е уволнение китаец да го бутне в даркнет. Например купи си рутер тп-линк (уж е с моднато линуксче - openwrt) ... пусни му един nmap и виж за какво иде реч.... Да не говорим,че има демони които чакат пинг с определен патерн и отварят портове за бекдори....

12

тцтц

преди 4 години

въъ помните ли нокията на НЕО от МАТРИЦАТА ЩРАК!!! айх сокересааа голям чувек тоз НЕО палто с копчета носи до земята

11

Анонимен

преди 4 години

Те си я имат 5Г технологията и си я развиват. Не правят алтернатива на американските. Шефа на китайската компания беше казал, как можем да копираме от компании, които са технологично по-назад от нас.

10

Анонимен

преди 4 години

До 2 Harmony OS я обявиха миналия месец. В момента е еднe обещание. Цялата презентация беше колекция от buzzwords. Приличаше повече на пич мийтинг на евтина апликация, отчаяно търсеща финансиране. АКо дойде и е факт, тогава ще е друго. Засега имаме система без root access, за която, ако съдя споменатата в статията сума, Huawei се опитва отчаяно, да напише нещо полезно. Какво означава, тоталната липса на root - че хуавей, подбоно на Apple, може да bloat-не каквото си иска, без никой да разбере.

9

Ибрям

преди 4 години

Te tez шанталяци да вземат да си отключат бутлоудъра, че станаха егати стоковите тухли.

8

Циник до 7

преди 4 години

Ще поживеем - ще видимНокиа беше лидер - сега е в нищотоБетамакса загуби срещу VHSЩе видим

7

Анонимен

преди 4 години

Бе знам ли. От 15 години има доста опити да се направи мобилна ос, освен андроид и иос, но повечето се провалиха, в това число и майкрософт. Тизен на самсунг също не намери широко приложение. Мобилните линукс дистрибуции пък едва ли някой ги знае. Така че на хармъни ос на хуауей няма да и е лесно, па ако ще и 10 пъти по бързо да работи (в сериозните издания споменават около 40%, а не 4 пъти).

6

3

преди 4 години

До До 3Виетнамско е . На Самсунг.

5

До 3

преди 4 години

Я си погледни телефончето - да не би случайно да е китайско ?

4

Циник до 3

преди 4 години

Чакам ги... Нywei mate 20 pro ползвам... Бърз... С неверотна батерия.С кеф бих си сложил новата им оперативна система - Гугъл плейстор ми е през..

3

Анонимен

преди 4 години

До *** до 2Аз ще си ползвам андроид :) Ти чЕкай китайчетата:)

2

Циник до 2

преди 4 години

Чуло си нещо - *** не си разбралоHarmony OS - според запознати в бранша - може да е до 4 пъти по-бърза от Андроид. Нuawei - (новината е от днес) ще инвестира 1.5 00 000 000 долара в специалисти - работещи по софтуеъра на смартфоните им.Накрая може да се окаже, че Андроид е "остарялата" система

1

Анонимен

преди 4 години

До тук бяха с телефоните китайците. Без Андроид са приключили.