18

фори

преди 4 години

Нещастници сте подръжниците на статуквото.Жалки сте отвсякъде.Вече хората разбраха истината и няма да ви се вързват на тъпите и евтини номера.

17

Анонимен

преди 4 години

Философията на Роналдо и тази на бг момчетата има разлика от няколко свтлинни години.Във България нещата са тотално сбъркани,за това не се получава не само на спортния терен а и извън него.

16

Discovery

преди 4 години

Всяко момче когато порасне иска баща му да види какво е постигнал и да усети, че той се гордее с него... Като малки като питате някое момче на кого прилича винаги отговаря, че на татко си. Така че го разбирам Роналдо. Повечето хора си мислят, че парите са всички, но хората в чувствата си са еднакви... няма значение колко си богат винаги имаш проблеми, които те измъчват...

15

..............

преди 4 години

До фориНешастник, тръгнал въшкаря да коментира Роналдо.

14

Анонимен

преди 4 години

В САЩ вече бойкотират брака заради феминизма, тия малодушни Европейци се правят на ударени.

13

фори

преди 4 години

Пълни измислици. Всички женени сте под чехъл. И сте под ударите на феминистката отрова в Европа.

12

До фори

преди 4 години

Фори, никога не съм бил по-щастлив от сега, когато съм женен (12 години). Брака се основава на партньорството, не някой да води някого за нещо.

11

До бай кор

преди 4 години

Байчо , ако си тауриан не можеш да даваш кръв до 6 месеца след като ти е правен татуса. след това можеш да си даваш колкото си искаш!

10

Sicht Punkt

преди 4 години

Що не си признае накрая на кой бряг е?!Вие много обичате да си врете носа в личният живот на хората. Какво значение има за теб "на кой бряг е?". Той от тебе НИКОГА няма да си поиска!

9

Анонимен

преди 4 години

Безспорно е гениален футболист!Но защо децата му са родени инвитро?!Що не си признае накрая на кой бряг е?!

8

фори

преди 4 години

Роналдо се остави да бъде една марионетка на статуквото в Европа.Никой ,който е за промяна в Европа няма как да го уважва тоя.Продаде се на феминисти,*** и всякакви извратеняци които са за това Европа да бъде завладяна от Азиатци и Африканци и да бъде заличена идентичноста и.А тия мигранти ще сринат феминизма в Европа ,защото тяхната култура е анти-феминистка и анти-джендърска.Роиналдо и Европейците в крайна сметка се оказаха едни малодушни и слабохарактерни хора.

7

фори

преди 4 години

До Анонимен.Сам решавам бе загубеняк.Сбъркани жени не ме водат за носа като вас бракувани и загубени завинаги.

6

Стрелец

преди 4 години

Роналдо е вече в плен на феминизма.Християнството е враг на феминизма и затова сатанистките политици в Европа не приемат християнството.Тоя Роналдо реве като малко дете.Жалка картинка.Вече никой не иска да го чуе тоя женчо.

5

анонимен

преди 4 години

Този е една феминистка марионетка.Дори и да си бил добър футболист,когато феминисти и жени те направляват вече си провален отвсякъде.Не случайно Европа е провалена овсякъде заради феминистки политици,които пускат тука азиатци и африканци да ни превземат.

4

Анонимен

преди 4 години

Най-щастливият човек на земята!!Въпреки, че не удостои с вниманието си българските си фенове.

3

Анонимен

преди 4 години

От малко *** се превърна в разумен мъж.За фетболните качества без коментар.

2

Анонимен

преди 4 години

До форитеб си ти е добре мъже ли да те водят за .. :)

1

фори

преди 4 години

Тоя се ожени и стана жалък придатък на жена си.Всички бракувани са като тоя клоун.Вече никой му няма доверие на този.Когато жени те командват се превръщаш в едно нищо.