10

АНОНИМЕН

преди 4 години

А къде бяха "великите" хамерикански ПВО системи след като няколко дрона и разказаха игрите?

9

Анонимен

преди 4 години

Сателитните снимки показват много прецизно насочване на ракетите. Такава точност от крилати ракети с GPS насочване е непостижима. По скоро са използвани боеприпаси с лазерно насочване. Но това означава наличие на насочващ самолет или самолети (дронове), които да маркират целите. Тях, ПВО на СА е трябвало да засече, за разлика от крилатите ракети . Иран и хутите нямат такива оръжия, по вероятно е да са САЩ или Израел при информираното съгласие на СА, за щото няма и един ранен работник при удара.

8

Анонимен

преди 4 години

Тръмп уволни всички около него които му даваха разумни съвети и остави само пудели като Помпео които му изпълняват всяка глупава прищявка. Не случайно в американската преса нарекоха Помпео ракета която винаги следи *** на Тръмп.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6При такава голяма вероятност някоя ракета пейтриът да се отклони от траекторията и да те удари по главата не знам как спиш спокойно. Най-добре е да отидеш в Русия ири Турция където С-400 ще ти гарантира спокоен и вечен сън.

6

Анонимен

преди 4 години

Значи до дни да очакваме нова ирано-руска бомбандировка в СА.

5

Анонимен

преди 4 години

Чакайте ве СА има Пейтриът да де но те защо нищо не са "видели" М ?Не съм спец но не може може би от най големите ако не и най голямата рафинерия в света да няма някаква противовъздушна защита е, и ?В Тубата имаше клипче как ракета Пейтриът точно в СА изстреляна се отклонява от траекторията и удари жилищен квартал , щеше да ги изпотрепе.Та и сега може би са решите да не пускат ракети че да не се върнат барабар с вражеските и да им удари рафинерията ха ха !!!!

4

до 4-ти

преди 4 години

Ако "обещанията на хартия" се сринат единственият който ще загуби е баба ти дето си крие парите под дюшека , парите на арабите се влагат в компании от цял свят ,също така и в много недвижима собдтвеност. Ако си мислиш че постъпленията от петрол се държат в брой в трезорите си много далеч от истината.

3

(-_-)

преди 4 години

Саудитите практически са почти изцяло зависими от САЩ. Играта е грозна, но скоро ще приключи, защото суровината ще свърши. От друга страна парите са обещания на хартийка, която скоро също ще се трансформира..

2

Анонимен

преди 4 години

Някой ще яде сопата накрая да видим кой. Дърпат дявола за опашката тея пръчки там.

1

?

преди 4 години

Кой има изгода от тази атака?Това е въпроса и отговора е интересен.