13

Не ме грее

преди 4 години

Кво ме грее, като само 5% от евтиният ток на Козлудуй е в сметките за ток на БГ, вместо сто процента.Да ви имам и демокрацията и конкуренцията, най-евтиният ток за износ, най-скъпият за народа.Рисковете от Козлудуй за нас, печалбите за ВасПроклети да сте.

12

Нищо ново

преди 4 години

До 14: Никой не може да ни задължи да транзитираме газ, руски или някакъв друг. Но за транзитиране се получават транзитни такси. Отказахме се от Южен поток (а от него транзитните такси щяха да са в пъти повече и нашият дял щеше да се изплати от тях) сега ще плащаме за строителство на нашият участък от Турски (т.е. "балкански") поток. При толкова п'родажници сред нашите политици това можем да направим.

11

Анонимен

преди 4 години

Голям праз!След като извършиха престъплението да спрат строежа на нова АЕЦ с евтина електроенергия, продадоха ТЕЦ-ове на ниски цени и позволиха на народа да му цепи главата зелената енергия и американските централи. Все едно да убиеш човек и за извинение да му купиш нова носна кърпичка на изпроводяк!

10

Крим не е руски

преди 4 години

Русия планира..... ще .ще..ще ха.ха.ха РУСИЯ МОЖЕ ДА СИ ПЛАНИРА И ФАНТАЗИРА. Тук е България,не руска губерня. Сега е момента Бойко да тропне по масата и да каже кой е господаря на Балканите иначе Турски поток няма да мине през нашата Родина. На нас руска газ не ни трябва.

9

Вагороано ис дъ бест

преди 4 години

грух грух ейне Швайне ди Атомарише фершвунден гемахтМастурбиската има три фази В-О-А = ВагОроАно

8

Така....

преди 4 години

И кой от двамата излъга... Началникът й каза, че централата спира след 10 години, т. е.двата останали блока. Сега изведнъж се оказа, че на всеки 10 години може да се удължава. т. е. още 30 години, защо 6 ти блок е пуснат след 1987 г., майтап уили, животът ни е една лъжа, уви....

7

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се строят нови блокове в Козлодуй след строежа на АЕЦ Белене. Отново два блока по 1200 МВ. Ток трябва за тротинетките и теслите. Ще зареждаме целият Балкански полуостров.

6

АНТИ

преди 4 години

До По-далече от АзияАбе западняк, прабългарите са азиатско плeмe конекрадци, дошло чак в Европа, защото издигнаха Великата китайска стена.Виждам с европейското мислене, какво става със стара Европа.

5

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

4

Един от Северозапада

преди 4 години

Ами сега??? Как Баце ще се оправдае пред американците, нали лично се хвалеше, че спирал всички руски проекти???Или пак опитва двойна игра? Как се наричаше жена, дето се отдавана двама мъже, и то-с кеф? А политик, дето служи на един началник, а зад гърба му се договаря с противника му? Едно и също е.

3

ПроСоТо

преди 4 години

какво да ви кажа?...Успокоително е когато цицогъзобутестата СЧЕТОВОДИТЕЛКА,завършила УНСС,говори за енергетика...Особено за ядрената....макар че "злонамерени" люде биха са заяли:-"Ама какво разбира един счетоводител от енергетика?"..Е,злобари,не злобейте!..Дамата е държанка в Боко Харем,значи е "специалист по всичко!..Чунким даскалката по руски език вдява от администриране на град с два милиона жители?

2

Анонимен

преди 4 години

Po4vaite da stroite nesabavno ,,Belene".Samo tam e spasenieto G.a .upeavliava6ti no ne po kravarski model a po Ruski,reaktorite sa tehni.Te snaiat kak nai dobre da gi montirat,a ne sului I polui.

1

Анонимен

преди 4 години

Удължавайте, удължавайте. То вие нищо смислено не можете да построите, освен да доизползвате каквото има от соца.Като ви гледам магистралите и ме е страх, че ще тръгнете да строите нов АЕЦ... Всяка година в авария и ще се ремонтиа по половин година, нали?