9

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател 4"А1" е име на телеоператор, а не начало на яловата ти история7 "А едно време...""Умеен"!

8

Браво!

преди 4 години

Сигурно е, че хематомът, а може би и контузната рана на главата са от органите на реда, които са го задържали.Щото това ще му е. Други последствия няма да има.

7

А гойнянковците?

преди 4 години

С които е бил? Дори днешните *** не правят такива малоумия, освен, за да се покажат. Другарчетата къде са? Те са съучастници. Защо не са арестувани?Тоя сам се е напил, после сам е откраднал кола, сам се е катострофирал и сам са го арестували?*** нещастната любов...Къде се децата на кмета, на попа, на местния шеф на цеха за преработка на зеленчуци? Ясно е, че са били в колата.

6

Юнак!

преди 4 години

Такива хора й трябват на новата каракачанова армия. Вчера се разбра, че Шкембеджи войвода ще прави нова задължителна казарма. Ей тоя да го сложи барем за полковник - шеф на танков батальон.Основания:1. Не се поддава на токсични атаки. Понася всякакви отрови във всякакви количества.2. Смел е като лъв. Добре борави с преодоляването на средствата за защита на превозни средства. Може и да ги краде при необходимост. Не се плаши от репресивни държавни органи. Дори да бъде заловен, ще мълчи.

5

Totenkopf

преди 4 години

Човека спокойно си почива вкъщи на домашно лечение. Не ви ща ни държавата, ни правосъдната ви с-***. Закривай.

4

Наблюдател

преди 4 години

А1 време какви пияни шофьори имаше, караха без да се блъскат.

3

И Ден и Нощ !

преди 4 години

Ако бяхме здрава държава,наистина това пишлeмeце щеше след откраднатата кола,да кара трудовашка количка с камъни и да, пак щеше да е пиян, но от умора.

2

Анонимен

преди 4 години

Като ще се краде поне да се прави като хората ! А не след 10 минути - и катасттофа !

1

Лоши били, а ?!

преди 4 години

За такива елементи, в Китай има трудови лагери !Влезе ли вътре, жална му майка !!