130

Анонимен

преди 4 години

СПИН-а няма какво да го пазят.Него отдашна са го изпуснали.Най-много болни от СПИН ш света има в Русия - над 2 000 000. У нас най-много болни от болести предавани по полов път има във Варна.Случайно там е пълно с руснаци.

129

Зозо

преди 4 години

Тези пиандури продължават да се самоизбиват ежедневно. на тях враг не им трябва, те сами се справят успешно :))))))))))))))))))))))))))))

128

Анонимен

преди 4 години

Тогава от лабораторията се забавят няколко седмици преди да уведомят Световната здравна организация за инцидента. СЛАБАТА ПАМЕТ Е ТИПИЧНА ЗА ДРУГАРИТЕ ОТ КГБ КАТО ПУТИН

127

кени

преди 4 години

СПИН си е тук и без да го пускат дано само не е СУПЕР СПИН, че тогава е опасно...

126

Анонимен

преди 4 години

Релативното благосъстояние е много по-важно от абсолютното. Българите обективно имат в абсолютно измерение повече отколкото преди 30 години. Почти всеки има кола. Почти всеки има компютър и смартфон. Обаче хората виждат, че на съседа на запад колата е по-нова и по-скъпа и затова са нещастни. И парите мотивират повече от честта и славата защото не искаш Вуте да има повече от теб ако си по-умен от Вуте. И достойни професии с ниско заплащане страдат от тази система.

125

Rrr

преди 4 години

Уж свръхсекретна пък всичко се знае за нея...дори какви щамове има...такива щамове трябва да има всяка изследователска лаборатория ...иначе как ще разработват ваксини!Доста измислена статия...не ме карайте да проверявам дали Интерфакс е източника...

124

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът дава възможност на ентусиасти като тебе да се групират по интереси и да влагат общите си финанси в неикономически начинания.Не е толкова просто. Ако един умен човек може да върти милиони, по-скоро няма да се набута да мизерства в името на благото на човечеството. А в системата където всички са еднакво бедни, мотивацията да се занимаваш с неикономически начинания за чест и слава е много по-висока.

123

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, тьпако, еболата убива за ден-два.Вещицата се е "одрала", умряла е и са съобщили чак след няколко седмици."Ето ти напълно достъпна информация от Википедията:"Периодът от излагане на вируса до развиване на симптомите на болестта обикновено е от 2 до 21 дни. По изчисления на базата на математически модели се предвижда, че в около 5% от случаите може да отнеме повече от 21 дни до развиване на симптоми."Срещу ебола няма открита ваксина.

122

СС

преди 4 години

На тези враг не им трябва, сами ще се изтрепят!

121

Анонимен

преди 4 години

А не помисли ли умнико че има скрит и инкубационен период зависи от щама може да е до няколко седмици.------Боби, тьпако, еболата убива за ден-два.Вещицата се е "одрала", умряла е и са съобщили чак след няколко седмици.

120

Анонимен

преди 4 години

Но има сектори които не бива да се движат от икономически подбуди--------Капитализмът дава възможност на ентусиасти като тебе да се групират по интереси и да влагат общите си финанси в неикономически начинания. Това не го ли знаеше? Или искаш с моите пари да си лекуваш херпесите?

119

да се смеем или

преди 4 години

Свръх секретна лаборатория за която днесбг знае всичко вкл има и списък на вирусите.

118

Анонимен

преди 4 години

Нещо руско което ползваме има ли? Ами мотрисите в метрото, благодарение на които бай *** се почувства европеец

117

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Тогава от лабораторията се забавят няколко седмици преди да уведомят Световната здравна организация за инцидентаНищо ново в руската клоака."А не помисли ли умнико че има скрит и инкубационен период зависи от щама може да е до няколко седмици. При инцидента се оказваш в ситуация 50% на 50% и разбираш след седмици в кои 50% си или не си - тоест си Мъртъв.

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 118В момента, в който решат да ги дават, ще има "Ама това беше издръжата за 3000 души болни от рак!", примерно. Просто херпесите не са смъртоносна болест, а 70% от полулацията вече има такива, но не са особена пречка. И все пак, не ми се вярва. Ако имаш ваксиа, ще имаш и лек. При едно "100 евро, да си излекуваш херпесите" мисля, че ще излязат на печалба още първата седмица.

115

Анонимен

преди 4 години

Днес четох за работата по създаването на ваксина против херпес. Екипът учени (на частна компания) прекратили работата защото следващият етап от изследванията би струвал около 150 милиона долара и нямало кой да ги плати. Има неща за които капиталистическата система не работят оптимално. Да, капитализмът е супер ако искаш да развиваш потребителски стоки като автомобили. Но има сектори които не бива да се движат от икономически подбуди.

114

Анонимен

преди 4 години

"Тогава от лабораторията се забавят няколко седмици преди да уведомят Световната здравна организация за инцидента"Нищо ново в руската клоака.

113

Анонимен

преди 4 години

Първо Чернобил, сега това... Какво после? Неволно детониране на всички ядрени ракети?

112

Русолюбчо

преди 4 години

"Властите твърдят, че риск за населението няма"Е щом властите казват добре, да не се притесняваме.

111

Боби

преди 4 години

До Да допълня..."Гледах съвременен руски игрален филм където показаха руско село."Ако искаш да видиш реалното положение на нещата гледай предавания като ЧП - Черезвичайни Произшествия(Извънредни произшествия на Български) там показват всичко просто няма как да го скрият. Това са резултатите от Катрастрофи и природни стихии.