20

село в северозапада

преди 4 години

До предният: Не са л.Уди - неграмотни са! Камелчето му дай да пише за оня измамник с "приютите" и не го търси!

19

Сддф

преди 4 години

В тоя сайт луди ли сте?Откога думата с,А,п,у,Н се цензурира? При това цитирам статията Ви.

18

Сддф

преди 4 години

Шофьорът на турска цистерна, пълна с течен ***, е събирал едната стена на къщата при удари.Обратно в трети клас ,за да се научи да пише "журналистката",в едно изречение две правописни грешки.Разбирате ли сега защо тези с отличните дипломи са по Терминалите?

17

Анонимен

преди 4 години

Да изместим пътищата извън селата. Да не мислите, че на нас ни е приятно да джиткаме с 50 и да гледаме селски къщурки?Ама като ги изместим извън селата и почвате да строите къщи около новия път... то угодия нямате.

16

Ерту

преди 4 години

Конкретно: глобата за подобно нарушение в Словения е над 10 000 евро платими на място, отнемане на документи и арест, после присъда. Нека сравним.

15

Един от Северозапада

преди 4 години

Това е ежедневие в Северозапада. Никой не контролира Тир-овете, особено -турските, и те карат като отвързани, щом минат границата.Знаят, че тук са безнаказани.Отдено-инфраструктурата е ужасна-Бойко мисли само са удобствата на Софиянци.Видин-Монтана, Монтана-Враца, Враца-Ботевград, търсачи на силни усещания, заповядайте! Адреналина, от срещата на два турски ира, изпреварващи се на завои , ви е гарантиран. А на Тракия, движейки се с 130 не мога да изпреваря турски тир, чак на 140 го изпреварвам...

14

Един от Северозапада

преди 4 години

Когато се строеше Дунав Мост 2, започнат много преди Борисов да сънува даже, че ще е Министър-председател, румънците отсреща бяха готови с инфраструктурата, и стояха магистралите към Австрия, разширяваха пътищта.При нас, малко след откриването на моста, в едно със започване на ремонта му, се видя, че пътищата не могат да поемат трафика, и умниците почнаха да ги ремонтират козметично, а тировете се гонят по пътищата, с над 100, при скоростоограничител до 90, никой не му пука за хората, това е еже

13

от казанлъшко

преди 4 години

Жал ми е за всеки невинно пострадал. Днес на обяд, при ограничение на скоростта от 50 км/ч, аз завивах с около 40 км/ч на десен завой до Казанлък. Насреща ми с поне 80 км/ч, навлезе в моята лента до средата, една малка черна кола с широки гуми и с ауспух, ревящ като 50 мечки от филмите. Аз настъпих банкета с десните гуми за да успеем да се разминем... Мислех да обърна и да го настигна за саморазправа, но не ми се влиза в затвора заради самоубийци.

12

село в северозапада

преди 4 години

До Анонимен 1: Човек, тая картинка важи за всички села от района: Славотин, Бяла, Скомля .. за не ги изброявам! Виж, че всеки ден има по некое ПТП с ТИР , ама на кого му пука!!

11

Анонимен

преди 4 години

Всички такива пътища трябва да са извън населеното място,Оооообаче ще кажат няма пари.Затова само легнали полицаи,и то по височки и.

10

Иван

преди 4 години

"...е събирал едната стена на къщата при удари..." - без коментар.... Камелия, Камелия ....Дано хората са живи и здрави и нямат наранявания!

9

Анонимен

преди 4 години

"е събирал едната стена на къщата при удари."Какво е искал да каже журналистът?

8

Анонимен

преди 4 години

Ограничението на скоростта през с.Борован е 40 км/ч. Пълно е с табели още на входа. Понеже пътя минава през самия център хора минават непрекъснато. Истинско чудо е че няма жертви

7

Серго

преди 4 години

Няма шанс да има тук статия без минимум 3 грешки....

6

Пешо

преди 4 години

Едно време "тираджия" бе синоним на "професионалист", сега е синоним на "*** с голям камион"!

5

Анонимен

преди 4 години

Както винаги чужденците шофьори са най-лошите шофьори по пътищата на България. Манталитет ли е, възпитание ли е, култура ли е, чипът ли им е такъв или обучението им не струва, знам ли....

4

Анонимен

преди 4 години

До meryСтрува ми се научна фантастика евроатлантическа България да реализира такъв проект. Ако бяхме пред 91-ва - по-възможно.

3

kirasirrav

преди 4 години

към 1, че там са Северозападналите територии, на кой да му пука?

2

mery

преди 4 години

Чудя се какво стана с идеята транзитно преминаващите тирове през България да се товарят на влакове още на границата? Ако скоро това не се случи ще продължава да се руши нашата инфраструктура, да се затруднява движението в почивните и празнични дни, и заспалите шофьори да предизвикват катастрофи.

1

Анонимен

преди 4 години

И през Борован, и през Малорад, и през Манастирище, и през Хайредин карат като луди от години по централаната улица на селата тия чудовища, и никой не оправя нещата. Всички къщи имат пукнатини от тези сътресения, но на никой не му мига окото че там живеят хора.