46

дрънци, а?

преди 4 години

А, пък ПЕНТАГОНА разкрива, че всичките 1.3 трилиона годишно бюджет не отиват при нито един симит и генералите до един на върха са приятели на германски учени в миналото, а днес с порасналите вече децата на германски учени.Загряхте ли? Отново идва момента, в който евреите ще бъдат излъгани и Америка ще се окаже капан за тях. Така както навремето Германия.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Абе Тропчо в американските не е ли също гонки и убийства. Трябва ли да мислим, че и там това е ежедневие.

44

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Напоследък телевизиите БГонеър ,и др. показват съвременни руски филми" ПродДа Мизерия и Корупция се шири и до сега(особенно в провинцията). Но трябва да признаем на Путин че е удавил повече "Плъхове"(корумпирани определено) за последния си мандат от колкото през всичките останали години до 1991. Скандали от този род са Ежеседмични."на никой не му пука колко силно се опитваш да бориш всички които говорят против азиатската клоака"Анонимни кога за последно има добра новина за РФ?

43

Хе хе

преди 4 години

Аз пък гледах българския сериал "Под прикритие". В него и мутрите не пушеха и не биеха, а пък родната полиция ...хвала:)И се сещам за един друг английски - Трейспотинг...

42

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Напоследък телевизиите БГонеър ,и др. показват съвременни руски филми -или за войната или за милицията .Тези за милицията показват цялата *** в която живеят горките руснаци"Значи има грубо 3 периода след 1990 в РФНачалото е МАФИЯ и Чеченски атентати(последните след 10 г необявена война в Дагестан след Втората Чеченска война най-накрая утихват)Следват "Разногласията" на ОлигарситеНай-накрая започва Ерата на "Цар" Путин - Относ. Сигурност да но и стабилен но много бавен разстеж.

41

Анонимен

преди 4 години

До БобиБобчо как така още не си заминал за Матушка не те знам... на никой не му пука колко силно се опитваш да бориш всички които говорят против азиатската клоака :)

40

Анонимен

преди 4 години

"По времето на СССР артистите, писателите и учените са били по-специални от другите."Е много ясно. Винаги има едни, които са по-равни от другите:))) да живей светлий комънизъм по всички земни кълбета!

39

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Дрън-дрън, та пляс!...Всички закони на Руската Федерация се отнасят за Руската Федерация"Умнико когато се създаде РФ след разпада на СССР(когато и НРБ стана РБ у нас) се преписа само КОНСТИТУЦИЯТА, А всички закони се пренесоха в новото законодателство. Просто няма как държава да стартира само с Основен Закон - конституцията и нищо друго.След това започнаха да променят законите един след друг.

38

Анонимен

преди 4 години

Напоследък телевизиите БГонеър ,и др. показват съвременни руски филми -или за войната или за милицията .Тези за милицията показват цялата *** в която живеят горките руснаци .Милиционерите са подкупни , пуши се навсякъде , пият спирт в работно време , карат коли пияни и изобщо безумна лудница , в която насилствената смърт е нещо естествено.Горещо препоръчвам русофилите да ги гледат и то внимателно .Може и да им просветлее под шапката.

37

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън, та пляс!Първо, понятието СССР отдавна вече не съществува!Така както не съществува Римската Империя, Османската Империя, Австроунгарската Империя и т.н.Всички закони на Руската Федерация се отнасят за Руската Федерация.Закон за СССР няма как да има сила.Всичко е прах в очите на зaтъпявaщия руски народ.А когато бях ученик през 70-те години някъде, учехме и в събота до обяд.И бях много щастлив, когато отмениха 6 дневната седмица и въведоха 5 дневна и 40 работни часа.

36

Таню

преди 4 години

"десиденти" ... Нелчee..."По времето на СССР артистите, писателите и учените са били по-специални от другите. Затова бил приет закон, който им осигурявал апартаменти с 20 квадрата по-големи от тези на останалите хора. Огромните "Писателски апартаменти" в центъра на Москва дори се превръщат в част от фолклора на страната. Но след като СССР пада, "специалните" вече не се ползват с привилегии, а от 2020 година, законът ще бъде пратен завинаги в миналото." Арбатская и Краснопресненская са пример.

35

Анонимен

преди 4 години

Русия може с бодра крачка да върви на майната си и всички душевно болни русофили с нея. Лек път.

34

noFreeman

преди 4 години

хахаха по-голяма глупост не можа да изрови тоя сайт...

33

анонимен

преди 4 години

Русия е прекалено добра към българските предатели и неблагодарници.Русия до сега трябваше да скъса с България и да я остави в ръцете на престорените и лицемерни политици от САЩ и тъй наречения Запад.

32

Анонимен

преди 4 години

*** и примитивите, и тези допотопи са ни поробили за 45 години, не се учудвам че сме толкова изостанали от света заедно с тея питекантропи.

31

Бродещия вълк

преди 4 години

Българите изчезвате със скоростта на светлината,защото сте роби и такива ще си останете докато изчезнете от лицето на земята.Русия вече няма да ви спасява както преди.Много ви здраве.

30

анонимен

преди 4 години

Много скоро света ще скъса с мошеническия неолиберализъм.На хората им писна от капиталистическите изедници и лъжци.

29

Анонимен

преди 4 години

Все едно че чета извадки от Златният телец.

28

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

Джуджето кога ще си скъса полата? ***-джуджаризма също трябва да остане в миналото :)))

27

седящия бик

преди 4 години

Български предатели,стига сте писали от името на Русия,защоте сте едно Нищо.Русия ще скъса с предателска България,но не и с миналото си.