22

Анонимен

преди 4 години

До БойкоТова е най хубавата новина от вечерта. Значи Потин са го разцелували в Анадола викаш. Ми като се обичат да се вземат младите.Тя Турция от векове се опитва, пък щом се и давате, какво пък.

21

Анонимен

преди 4 години

До БобиКъде лъжеш днес бе Боби, не мога да те открия за да ти се подигравам.Кажи сега Китай за жълти копейки ли взе горивата от господаря ти Путин?

20

Бойко

преди 4 години

СЕГА СЕРИОЗНО:НЯМАШЕ РУСНАЦИ ТАЗИ ГОДИНА НА МОРЕТО И ВЪВ ВАРНА.....И ТУРИЗМЪТ БЕШЕ МНОООООГО ЗЛЕ.....АМА НИЕ СМЕ СИ МНОГО ОТВОРЕНИ И КОБИЧИМ И ПСУВАМЕ САМО ПРЕД КОМПА.....АКЪЛ НЯМАМЕ,ЧЕ СЕ КАРАМЕ С РУСНАЦИТЕ.....А ЕРДОГАН Е УМЕН МЪЖ,ОТИДЕ МУ НА КРАКА НА ВОВАТА И МУ ЦЕЛУНА РЪКА И МУ СЕ ИЗВИНИ-СЕГА ПЕЧЕЛЯТ ЯКО И ОТ ТУРИЗЪМ,И С-400,И АТОМНА ЦЕНТРАЛА И ТУРСКИ ПОТОК.....АМА НИЕ СМЕ ГЕРОИ САМО НА МАСА.....А И НЕБЛАГОДАРНО ПЛЕМЕ СМЕ.....РУСИЯ ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА,А БЪЛГАРИЯ ???????

19

Боби

преди 4 години

До Коментатор"Нима Русия не подкрепи Асад в Сирия, за да блокира построяването на нефто и газопроводи от арабите към Европа? А забравих, руснаците са в Сирия за да пазят християнска Европа от ислямизма."Ех ЕКСПЕРТЕДа вземем тръба от САрабия до Босфора(приемаме че след това има ЕС инфраструктура) това са поне 2000км. Средна цена за 100км е 3$ транзит и 2$ логистични разходи. Значи в края на тръбата цената ще се увеличи с 100$При тези цени това рентабилно ли е? А цената на самата тръба?

18

Анонимен

преди 4 години

Не "БИЛ", а "Е"!

17

Анонимен

преди 4 години

Заплаха е и то огромна. Спомням си че страните от виградската група поканиха наш Боко да се включи в тяхната инициатива срещу СП-2 на което получиха категоричен отказ. Как щяло ГЕРБ да застане срещу интереса на Русия и за благодарност България получи невиждан руски шпионаж на своя територия.

16

Коментатор

преди 4 години

До VСпомням си, че и Кремиковци беше руски проект. Копаш пръст и цялата Менделеева таблица, посля я пържиш в огромни 120-метрови въртяши се пещи, които аварираха непрекъснато, после я мелиш в 100-тонни топкови мелници, обогатяваш, правиш концентрат, после конвертори и чакаш печалба?! И защото желязото в изходната пръст е само няколко процента, караш с кораби от други континенти истинска руда, за да може все пак да се произведе някаква стомана. Нешо нямаме късмет с руските проекти. Що ли?

15

Анонимен

преди 4 години

На тия като им знаят балалайките толкова много сега ще купуват пак руска газ ама не директно от Русия,ама от Германия и естествено по скъпа от това което са купували преди,иначе всички са големи тарикати ама Вовката ги катерка как си иска,а те нека се пенявят и плюят...

14

Анонимен

преди 4 години

Братушките и за Бг ще пуснат "Балканки поток",и атомни централи ще оправят,туристи ще има,търговийка ще се възстанови. По добре да има мир,отколкото омраза.Зимата идва,ток и парно ще трябват.

13

Коментатор

преди 4 години

До Анонименn 14Нима Русия не подкрепи Асад в Сирия, за да блокира построяването на нефто и газопроводи от арабите към Европа? А забравих, руснаците са в Сирия за да пазят християнска Европа от ислямизма. Ах тези руснаци, вечните и вездесъщи освободители и защитници. Те безкористно освобождават колкото се може повече страни, но забравят после да си отидат.

12

Дъ Клаш

преди 4 години

Според мен е крайно време американците да докарат тук 7-ми флот и да торпилират този газопровод и да се приключва с тези евроазиатски клоуни.

11

Анонимен

преди 4 години

до 9Как мислиш,кой направи белята в СА и докара този скок в цените на нефта,че и газа?!Така скъпият американски "шистов" газ(доставян от Катар),ще стане суперпечеливш...а сега си помисли,какво ще стане след тази атака срещу Иран и затваряне на Ормузкия проток,до къде ще хвръкне цената на нефта и газа?!Иска не иска,Тръмп ще работи и в полза на Русия(която така и така е изтървал във военно отношение),НО ОСНОВНАТА МУ ЦЕЛ Е ДА СМАЧКА ИКОНОМИЧЕСКИ КИТАЙ И РАЙОНА ОКОЛО НЕГО!!!Дали ще успее...???

10

Анонимен

преди 4 години

Това ЕС да си купува петрол и газ от арабите вместо от руснаците е като до вас да имаш хипермаркет, но да пазаруваш в махалата на 1 час път от вас.

9

V

преди 4 години

WV има фабрики само там където има потоци и ядрени централи .Германия ,Турция ,Русия .Що тъй ??? Я тиквата да каже как е спрял три руски проекта ;) Тоест инвестициите в България .Що не казва тиквата ? Заради него сме на тоя хал .

8

Анонимен

преди 4 години

Вече съвсем категорично се очертава предстоящото разбиване на ЕС и връщане на държавите от него в състояние на средовековна фаргментация,с отделни по-силни икономически анклави(една,или няколко държави) и всичко останало оставено само на себе си.Полша,Литва и Латвия ще се превърнат в американски бази,колкото да дразнят Русия..и толкова.ВБ ще се превърне в сателит на САЩ,а самите те ще се прехвърлят изцяло към Тихоокеанско-азиатския регион и Русия,докато пришият към себе си двете Америки.

7

Анонимен

преди 4 години

До Ех *** ?САЩ петрол имат много, но ЕС да му мисли без почти сигурна руска енергия.

6

Ех рушняците ?

преди 4 години

Тръмп ще спре Северен поток и после какво ще ядат рашките...

5

Анонимен

преди 4 години

При тези катаклизми в БИ Русия е най-надежния и стабилен партньор за ЕС.

4

Анонимен

преди 4 години

Освен, че определени държави няма да получат едни пари от транзитни такси, не разбрах каква е заплахата за Централна и Източна Европа.То и ние няма да поличаваме транзитни такси, след като Турция ще получава директно газ от Русия, но какво да правим, когато се отказахме от ЮП?p.s. До Мда, за Украйна транзитните такси са към 2-3 милиарда, нормално е да ***. Но това са пазарни отношение. Имаш несигурна среда за транзит и решаваш да я заобиколиш.

3

Мда

преди 4 години

Полша както и Украйна губи таксите за транзита... стотици милиони лесни пари.