29

123

преди 4 години

Мистър Суши добре се е изказал пак - в десятката, да се смееш ли да плачеш ли :)

28

Мен

преди 4 години

Такива приказки подхождат на боксьор,който търси бой с Фюри, а в случая е точно обратното,Пулев не иска бой с него защото вече бил официален претендент,но в същото време ще се бие скоро с анонимник.Това прилича на куче,което лае зад теб и бяга,когато се объртеш.

27

Анонимен

преди 4 години

Уайлдър такъв тупаник изплющя на Фюри в последния 12 рунд където Фюри падна в нокдаун, какъвто Кличко изплющя на нашия при нокаута. Разликата обаче е че Фюри се изправи, а нашия остана проснат на пода.

26

Анонимен

преди 4 години

до 14 Колко мача на Фюри си гледал не знам, но аз съм му ги гледал всичките и този срещу Уайлдър беше най-силният му мач за мен. Беше във възможната най-оптимална форма. По- добре подготвен беше даже от мача му с Кличко.

25

Анонимен

преди 4 години

Toзи "клоун" Фюри ще те прати на вечна почивка в Орландовци ако се срещнете, мистър Продължаваме Напред. По-скоро на теб не ти е дошъл разум в тиквата след като се срещна с Кличко, а преди това го обиждаше на "малко момиченце". Искаш да се биеш с Тайсън Фюри който без малко да победи Дионтей Уайлдър?***, скрий се бе!

24

Анонимен

преди 4 години

Защо Кобрата скъса плаката на Фюри? На мен ми направи лошо впечатление.*** крал си е клоун и никога не го е крил. Прави си весело човека.Много хора точно заради това го подкрепят.

23

Бау

преди 4 години

Не знам кой е плямпалото от двамата. Кобрата отново се показва селянин. Държи се просташки с потенциалните си опоненти. Грозно много ...

22

Анонимен

преди 4 години

Той Кобрата може да го победи само в съня си.

21

Анонимен

преди 4 години

Американско шоу, за там е нормално, така подгряват мача.

20

В

преди 4 години

професионалния бокс, да се говори така по адрес на бъдещи противници е напълно нормално. Даже препоръчително! Част от шоуто е. Даже и на ринга. Да ви припомня ли за едно отхапано ухо?

19

Анонимен

преди 4 години

Не си е загубил ума. Такива обиди са си традиционни и предвидени, за да се генерират новини в медиите. Още от златните години на Холивуд е имало навик две актриси да лъжат, че са в конфликт, за да се пише за това. Така са си правели безплатна реклама.

18

Вихър

преди 4 години

До Анонимен 14В мача Фюри-Уайлдър беше нещо страшно.Гледал съм интервюто с Дионтей след мача в което казва следното: "След удара който нанесох на Фюри и видях как си обърна очите, не мислех че е възможно да се изправи.Все пак съм нокаутирал доста хора и знам как реагират..."Кобрата е само говорене, нищо друго.Да, ще прибере една тлъста сума, но за нас феновете на бокса не оставя добри спомени.Както се спомена по-долу, той Кобрата говореше много и преди мача с Кличко.

17

бааа го

преди 4 години

Кобъра си е изгубил акъла от шамарене!

16

Анонимен

преди 4 години

Клоун :)

15

Умерен цесекар

преди 4 години

Браво така се говори все пак този спорт е главно зрелище, панаир. Трябва да има напрежение псувни обиди закани, нали ще се бият няма да играят шах ;)

14

Анонимен

преди 4 години

До Вихър"2.Фюри се би с Уайлдър, когато не беше във форма и се държа много добре в този си мач."Да, беше много луб бой. Помниш ли как Фюри падна и изглеждаше, че мача е свършил, ама все едно го възкраси някой. Повечето хора, ако падната так, трябва да ги водят в спешното, а оня направо скочи. Гоялма лудница!

13

Анонимен

преди 4 години

Раликата е, че единия продължи напред ... А другия не му се налгаше, защото набили Кличко.

12

Анонимен

преди 4 години

А така! Нека вдигнем малко рейтинга! Да има интерес! За два туката от Кличкото взе 7 млн. лева. Сега за 2 от това ще вземе 10 млн.!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Е, с какво да го нападне Кобрата ако не с уста? )))

10

Анонимен

преди 4 години

Не бих посаветвал Кобрата да приказва. В такива случай се мълчи скромно. Не се научи с Кличко. Първо го набий а после му рекни истината. Да направят среща. Да му начупи кратуната и мило и кротко да му каже че е ***. Повече ще го боли. По смешен ще изглежда. Сага след толкова много прикаски ако имат среща и падне ще е кумично и ще го базикат всички.