15

Анонимен

преди 4 години

Цената ще определи Марешки. Тези спекуланти преди бяха определящи за цените. Пазарът и пазарната икономика в България не действат и винаги се налага да се появи някой Крали Марко, Юнакът или Индже Войвода, който да се бори с чорбаджиите изедници и да защитава народа от високите цени или други неправди на народните изедници във всички области на икономиката и пазара.

14

Анонимен

преди 4 години

И да квичите и да се тръшкате ще ви ограбят. В България цените вървят само в една посока. Галопиращи нагоре. Спящите големоусти овце могат само да драскат глупости . Никой нищо няма да ви даде ако не си го отвоювате. Това е побългарения капитализъм. Мачкай граби като за последно без значение дали ще е за дълго. То май няма да останат хора от които да крадат ненаситните новобогаташи . Ама на кой му пука.

13

Анонимен

преди 4 години

Benzina mnogo poevtiniava, niama tarsene, kolite sa na tok i biogaz...

12

Анонимен

преди 4 години

Spretnaha si atentat zafa uveli4at ceniteSa6to kato s kulite

11

Гражданин

преди 4 години

Проблема не е в цените на горивата а в заплащането в България! Заплатите са твърде ниски и за това на хората толкова им избожда очите тази цена на горивата! Не знам дори защо стачкуват за цените на горивата вместо да стачкуват за заплатите но това е тема на друг разговор! Просто за сравнение ще кажа, че бях за 1 месец в Холандия и там бензинът беше 1.62? за литър което само трябва да знаете, че е над 3лв, но хората не стачкуват защото заплатите са им високи!

10

Прост Селянин

преди 4 години

До селянинДобре си го закръглил! :D

9

Прост Селянин

преди 4 години

До А даноТака като те гледам и ти си от простите, щом по цял ден коментираш. :D Влизам в тези сайтове само и само, за да се развеселявам от коментарите.

8

Анонимен

преди 4 години

Ще се молите да си купувате електрички с двигател на миксер и цена като за двустаен

7

А дано

преди 4 години

Дано да скочи с 1 лв/литър и селяните с трошките да намалеят по скапаните пътища!

6

Анонимен

преди 4 години

Скок на цените ще има без съмнение. Още една ирано-руска атака над Саудитска Арабия при бездействието на умствено парализирания американски президент и макроновското дълбокомислие на европейските политици и петрола ще скочи над 100 долара.

5

пецата

преди 4 години

Всички играят с банките и банките играят с всички, схемата е да се раздават кредити с ниски лихви, после се вдигат цени, прави се изкуствено рецесия и хората започват да губят имотите от това получаваме 2 ресурса , евтини имоти и бездомници(люмпени), люмпена работи за минимално заплащане, капиталистите получават евтина раб.ръка и евтини имоти

4

АнонимеН

преди 4 години

2008-*** ГОДИНА БЕНЗИНА БЕШЕ ПОД 2 ЛЕВА И ТО ПРИ ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА ЗА БАРЕЛ!!БОРИСОВ КАЧИ АКЦИЗА НА ГОРИВАТА И ОБЯВИ, ЧЕ ГО ПРАВЕЛ ЗА ДА СТРИЖЕ НАРОДА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДО СТЕПЕН НА ПРОТЕСТИ САМО ТОГАВА СЕ СЧИТАЛО, ЧЕ НАРОДА Е ДОБРЕ ОСТРИГАН!

3

гербисто-патриот

преди 4 години

Не е правилно да се сравняват цените с тези преди 10г., защото тогава се плащаха много по-малко акцизи и после ДДС на държавата, ДДС-то се слага и върху акциза.Нека да предвидят с колко да вдигат цената, за да не кажат после че нямат с какви пари да заредят следващия път бензиностанциите си. Ако трябва 10ст., ако трябва и 20-30ст. да вдигат, да си смятат.

2

евала

преди 4 години

барела беше 150 долара и плащахме по 2,30 лева на литърдизел, сега е 66 и плщаме същата сума. Цената на петрола е около 40% от общата стойност на цената на безнзина и дизела. Ако някой може да ми обясни, защо сега ще се дигат цените при положение, че при цена от 150 имахме същите пазарни цени? Май-скоро проблема е в желанието да се покачват печалбите на петролните компании, а нашите институции, като мазни лакеи винаги да готови срещу прохи да съдействат.

1

селянин

преди 4 години

абре с 50% е нормално да се дигне цената викам около 5 лв е най добре щот по лесно се смета